Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini az çok iyi hissediyorsan hallederim diyosan sorun yok o zmn patilim
İyim bende anca uyandım teli eline aldım yatakta kk'ya damladım kocacugumun nöbetten gelmesini bekliyorum

İyiyim yaa bende koşturmaca çocukları okula götürdüm geldim devirdim yatiom yatmamam lazm ama belim ağrıyor geceleri uyuyamıyorum rahatım yok hiç

Bu ara ne dilesem oluyor hamjlelikten mi kız bebek bereketinden mi yokaa ölmeden önce son çıkışta Allah kulunun son isteğini mi yapiyor bilemiyorum

Hiç sorma annem diyor ölüyorsun doktor bir rapor veremedi mi ?
Dedim anacımm doktor zaten bu haftayı komple verdii ama benim işlerim hiç bitmiyor ki
aaa . raporluyken işe gidilmez ama yahu.
yazık ama . o zaman raporun anlamı nerede
iş yeri problem ediyor mu peki. işlerin çok diye gitme. illa yapacak birilei olur . yoksa da beklesin işler

Allah korusunnn deliiii, hamilelerin duası kabul olurmuş ondannnn
ne diledin neler oldu söyle bakam heleeee

Kendini az çok iyi hissediyorsan hallederim diyosan sorun yok o zmn patilim
İyim bende anca uyandım teli eline aldım yatakta kk'ya damladım kocacugumun nöbetten gelmesini bekliyorum
Allah kavuştursun . nöbet bitti mi ki. gelir birazdan
leoparını giy bekle.

Allah korusunnn deliiii, hamilelerin duası kabul olurmuş ondannnn
ne diledin neler oldu söyle bakam heleeee
Salak gbi bütün şansımı yemek içmekten kullandım sanirm

Hemen dualarımı cevirmeye başladım
Teeeee yazın başında ettiğim duam kabul oldu

aaa . raporluyken işe gidilmez ama yahu.
yazık ama . o zaman raporun anlamı nerede
iş yeri problem ediyor mu peki. işlerin çok diye gitme. illa yapacak birilei olur . yoksa da beklesin işler
Yokkk, işyeri gelme diyor zatennn benim işlerimm çok canımm.. bir sürü toplantı ihalee hepsine bakmam gerekiyor maalesef . En kötü öğlene kadar işlerimi halledip öğlen gidiyorum işte bir şeyler yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…