- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.521
günaydın elmalı kurabiyemGünaydın ballarımkaymaklarım fistiklarimmmm
ece:)Yanlışın var
Mesela adım neden poncikvegecesöyle bakalım
Kendini az çok iyi hissediyorsan hallederim diyosan sorun yok o zmn patilimMaalesef poğaça yanaklım, benim işleri yapabilecek bir tek patron var
ona da siz şunları yapın ben azcık yatam diyememgerçi adamın benden beklentisi de yok yani hastayken işe gelmek gibi ama ben biriksin istemiyorum bir de sanırım fazla evhamlıyım yani iş konusunda.. 1-2 güne düzelirim inşallahh
sen nasılsın
Günaydın kaymaklı baklavam
İyiyimm diloşum bugün daha iyiyimmmGünaydın kaymaklı baklavamnasılsın canım
İyiyim yaa bende koşturmaca çocukları okula götürdüm geldim devirdim yatiom yatmamam lazm ama belim ağrıyor geceleri uyuyamıyorum rahatım yok hiçBende özledimmm bal surat
Daha iyiyim tamamen geçmedi tabi ama daha dinçlik var bugün, sadece dün gece migren başladıı.. ilaç içemiyorum migren ilacımı maalesef. 2-3 gün de onu çekeceğim hafta sonuna tamamen ayaklanırım herhalde
sen napıyorsun, nasılsn
Çok sevindim bebeğim iyi olmana bende iyim tatlım iş güçİyiyimm diloşum bugün daha iyiyimmm
sen nasılsın bitanemmm
Kız migi
Napimmmmm uzandım işler beni bekliyor ama ben yatiom iyi miNapionnn yavrummm
aaa . raporluyken işe gidilmez ama yahu.Hiç sormaannem diyor ölüyorsun doktor bir rapor veremedi mi ?
Dedim anacımm doktor zaten bu haftayı komple verdii ama benim işlerim hiç bitmiyor ki
Allah korusunnn deliiii, hamilelerin duası kabul olurmuş ondannnnİyiyim yaa bende koşturmaca çocukları okula götürdüm geldim devirdim yatiom yatmamam lazm ama belim ağrıyor geceleri uyuyamıyorum rahatım yok hiç
Bu ara ne dilesem oluyor hamjlelikten mi kız bebek bereketinden mi yokaa ölmeden önce son çıkışta Allah kulunun son isteğini mi yapiyor bilemiyorum
İyi iyi yat balımNapimmmmm uzandım işler beni bekliyor ama ben yatiom iyi mi
Allah kavuştursun . nöbet bitti mi ki. gelir birazdanKendini az çok iyi hissediyorsan hallederim diyosan sorun yok o zmn patilim
İyim bende anca uyandım teli eline aldım yatakta kk'ya damladımkocacugumun nöbetten gelmesini bekliyorum
Salak gbi bütün şansımı yemek içmekten kullandım sanirmAllah korusunnn deliiii, hamilelerin duası kabul olurmuş ondannnn
ne diledin neler oldu söyle bakam heleeee
Yokkk, işyeri gelme diyor zatennn benim işlerimm çok canımm.. bir sürü toplantı ihalee hepsine bakmam gerekiyor maalesef . En kötü öğlene kadar işlerimi halledip öğlen gidiyorum işte bir şeyler yapıyorumaaa . raporluyken işe gidilmez ama yahu.
yazık ama . o zaman raporun anlamı nerede
iş yeri problem ediyor mu peki. işlerin çok diye gitme. illa yapacak birilei olur . yoksa da beklesin işler
Kız mı büyütüyoruz karpuz mu belki degilİyi iyi yat balım
Yata yata büyüttun kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?