Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yanlışın var
Mesela adım neden poncikvegece söyle bakalım
ateşli bi ponçiksin en çok geceleri çalışırsın hunharca ve adında ece olduğundan hepsinin birleşimi poncikvegece

Diktorya Secret evet cevap bekliyorum, kopya mı bulmaya çalışıyorsun
beğene beğene geliyodum geride bişey kalmasın diye patilim

Kız mı büyütüyoruz karpuz mu belki degil
benim karın oğlanların karnı gibiydi. hep gören . senin oğlun olacak dedi. 9 ayda bile doğuma az kala öyle dedilerde sinir ettiler yaşlı başlı teyzeler .
bi karnım top gibi çıktı o kadar .
şükür ki kızım oldu.

dün eşim biriyle tanışmış .
onların da 2 oğlu varmış . 1 kız olmuş sonra

diyormuş ki . "biz evde hayvan bakıyormuşuz "

e benim oğlanlar da arpası fazla gelmiş at gibi evde depara kalkıyorlar .
gerçekten yorucu erkek çocuk . bi yaştan sonra önünü alamıyorsun . dur , otur diyemiyorsun . kurtları kaynar
ve malesef kızımı da kendilerine benzettiler . kız da fena oldu.
abilerinin olmadığı yerde gayet kibar , naif, öper koklar ama hakkını yemiyiimm

poncikvegece günaydın canım iyi olmana çok sevindim bol vitamin almaktan başka bir şey yapılamıyor malesef ben geçen ay 10 gün çektim gitmedim dr kalmadı her dala bi uğradım yani ama şükür sonrası bişey olmadı sende dikkat et çok yorma kendiini vücut yorulunca direnç düşüyo daha çabuk hasta oluyoruz

B Brunello Cicinelli canım iyi olmana çok sevindim kızınında seninde .. kızımada iyi bakıyosun gözümdan kaçmıyor bak (gelinim demiyorum kızım diyorum dikkate alınsın bu). bende 2 aydır 4 haftada gidiyorum dediğin gibi zaman geçmiyor ama neyseki 30. haftadan sonra 2 haftaya düşüyor kontroller o yüzden bir süre çıkacaz dişimizi artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…