- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.801
git , pasta yersin
Murtaza Agbi banlandi
öyle deme kız .I-ıh hiç pasta yiyesim yok, deli gibi kilo almışım yine (İlaçlardan); 70 kiloyu gördüm dün tartıda.
Bi de kafa kalabalık istemiyor.
Oğlanı yolladım, annemle gitsinler katılsınlar yerime vekaleten. Gönül koyacaklar da, koymazlar inş.
Saçıma tarak vurasım bile yok, şimdi kalk giyin, boyan ohhoğğ; o da gözümde büyüyor.
Hava biraz daha kararsın, sıfatımı az daha örtsün ışıksızlık, o zaman giderim o taraflara. :))
Tabi cicim bi geçsin şu süreç herşeyi anlatıcam, beraber kutlayacağız o şerefize karşı zaferiBizi haberdar et perim herdaim yanindayiz
öyle deme kız .
gidersen açılırsın . ben hiç kaçırmam böyle janjanlı yerleri. ve ikramlık hastasıyım . pasta kurabiye çoook severim. hiç kaçırmam fırsatı
Pislik şerefsizTabi cicim bi geçsin şu süreç herşeyi anlatıcam, beraber kutlayacağız o şerefize karşı zaferibu arada eskiyi araştırıyorlar onun hakkında bu 3. Evliliği annemle ilk karısını tecavüz ederek evlenmiş 2. Karısının da kız kardeşi ile birlikteliği olmuş ve yiğenlerini falan da taciz etmiş pislik iyiki de şikayet etmişim yoksa daha kimlerin canını yakacaktı
ahahaMurtaza Agbi banlandi
Yuvasını yıkmışım benim de yuvam yıkılırmış inşallah ben kazanmışım intikam almışım olardan mışmışmış da mişmişmiş işte cicim o kadın umrumda değil o adam hak ettiği cezayı alsın daPerim sen ne zaman iyi ve müsait olursan o zaman gel
Annen gerçekleri öğrenince utandı mı, utanacak mı bunu da mutlaka bana yaz.
Tabi cicim bi geçsin şu süreç herşeyi anlatıcam, beraber kutlayacağız o şerefize karşı zaferibu arada eskiyi araştırıyorlar onun hakkında bu 3. Evliliği annemle ilk karısını tecavüz ederek evlenmiş 2. Karısının da kız kardeşi ile birlikteliği olmuş ve yiğenlerini falan da taciz etmiş pislik iyiki de şikayet etmişim yoksa daha kimlerin canını yakacaktı
o annen diycem perimm nekadar annelik yapamasada anne işte değiştremiyoruz atamıyoruz satamıyoruz.. öğrendimi peki bunlarıda bişey dedimii.. belkide utancından bişey diyememiştir kimbilir..Tabi cicim bi geçsin şu süreç herşeyi anlatıcam, beraber kutlayacağız o şerefize karşı zaferibu arada eskiyi araştırıyorlar onun hakkında bu 3. Evliliği annemle ilk karısını tecavüz ederek evlenmiş 2. Karısının da kız kardeşi ile birlikteliği olmuş ve yiğenlerini falan da taciz etmiş pislik iyiki de şikayet etmişim yoksa daha kimlerin canını yakacaktı
Avukat ağırlaştırılmış müebbet yer diyor ama fazlasını da alabilir iş eğer onlar da şikayette bulunurlarsa
o zaman kahveni iç. çocuk yokken tadını çıkar . kaç yaşında ki cocuk okula , kreşe falan da gitmiyor galiba.Hiç günümde değilim maalesef.
Hazır çocuk başımda değilken oturup kahve içmek, nette orayı burayı kurcalamak daha janjanlı geliyo. :/
Şimdi gitsem, tavuk kümesine girmiş gibi olacağım, bık bık bık bak bak bak büssürü ses.
böylelerini bize verceklerki diloşumm aahh aaahh bak o şeyini koparıp eline vermiyomuyumPislik şerefsiz
Utanacak yüz yok onda imzoşum yuvasını yıkmakmışım mutlumuymuşum fln filano annen diycem perimm nekadar annelik yapamasada anne işte değiştremiyoruz atamıyoruz satamıyoruz.. öğrendimi peki bunlarıda bişey dedimii.. belkide utancından bişey diyememiştir kimbilir..
o zaman kahveni iç. çocuk yokken tadını çıkar . kaç yaşında ki cocuk okula , kreşe falan da gitmiyor galiba.
yaa pes yemin ediyorum şu kadınada bi temiz sopa atmak vardı ya..Utanacak yüz yok onda imzoşum yuvasını yıkmakmışım mutlumuymuşum fln filan
Doğru diyorsun canımböylelerini bize verceklerki diloşumm aahh aaahh bak o şeyini koparıp eline vermiyomuyum
Valla o sopayı Allah atsın kuzu zaten sizin desteği ve eşimin güçlü duruşu sayesinde aldım ben cesaretyaa pes yemin ediyorum şu kadınada bi temiz sopa atmak vardı ya..
allahtan eşin anlayışlı birisi hep yanında bizde varız bizde destekçiniz herdaim inşallah üstesinden geliceksin güçlü perim benim
Mete alp Öztürk cıks yakışmadi..Evet düşündük :) hatta netiz :) ama eşim biraz muallakta ..
İsmi ben seçtim Mete Kağan olacak :) soyadımız Öztürk.
Ama eşim B Brunello Cicinelli nin tavsiyesi ile ona sunduğum Mete Alp olmasından yana :)
Bilemiyoruz şimdilik Mete Kağan mı yoksa Mete Alp mi olmalı gidip geliyoruz. Oy çokluğuna göre hareket edeceğiz sanırım artemisim :)
Rabbimin sopası yoktur ama adaleti büyüktür perim eminim yaptığını yanına bırakmıycaktır O çok iyi bilir kime ne vericeğini..Valla o sopayı Allah atsın kuzu zaten sizin desteği ve eşimin güçlü duruşu sayesinde aldım ben cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?