Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
git , pasta yersin

I-ıh hiç pasta yiyesim yok, deli gibi kilo almışım yine (İlaçlardan); 70 kiloyu gördüm dün tartıda.
Bi de kafa kalabalık istemiyor.

Oğlanı yolladım, annemle gitsinler katılsınlar yerime vekaleten. Gönül koyacaklar da, koymazlar inş.
Saçıma tarak vurasım bile yok, şimdi kalk giyin, boyan ohhoğğ; o da gözümde büyüyor.
Hava biraz daha kararsın, sıfatımı az daha örtsün ışıksızlık, o zaman giderim o taraflara. :))

öyle deme kız .
gidersen açılırsın . ben hiç kaçırmam böyle janjanlı yerleri. ve ikramlık hastasıyım . pasta kurabiye çoook severim. hiç kaçırmam fırsatı

Bizi haberdar et perim herdaim yanindayiz
Tabi cicim bi geçsin şu süreç herşeyi anlatıcam, beraber kutlayacağız o şerefize karşı zaferi bu arada eskiyi araştırıyorlar onun hakkında bu 3. Evliliği annemle ilk karısını tecavüz ederek evlenmiş 2. Karısının da kız kardeşi ile birlikteliği olmuş ve yiğenlerini falan da taciz etmiş pislik iyiki de şikayet etmişim yoksa daha kimlerin canını yakacaktı

öyle deme kız .
gidersen açılırsın . ben hiç kaçırmam böyle janjanlı yerleri. ve ikramlık hastasıyım . pasta kurabiye çoook severim. hiç kaçırmam fırsatı

Hiç günümde değilim maalesef.
Hazır çocuk başımda değilken oturup kahve içmek, nette orayı burayı kurcalamak daha janjanlı geliyo. :/
Şimdi gitsem, tavuk kümesine girmiş gibi olacağım, bık bık bık bak bak bak büssürü ses.

Pislik şerefsiz

Perim sen ne zaman iyi ve müsait olursan o zaman gel
Annen gerçekleri öğrenince utandı mı, utanacak mı bunu da mutlaka bana yaz.
Yuvasını yıkmışım benim de yuvam yıkılırmış inşallah ben kazanmışım intikam almışım olardan mışmışmış da mişmişmiş işte cicim o kadın umrumda değil o adam hak ettiği cezayı alsın da

Yuh.

o annen diycem perimm nekadar annelik yapamasada anne işte değiştremiyoruz atamıyoruz satamıyoruz.. öğrendimi peki bunlarıda bişey dedimii.. belkide utancından bişey diyememiştir kimbilir..

o zaman kahveni iç. çocuk yokken tadını çıkar . kaç yaşında ki cocuk okula , kreşe falan da gitmiyor galiba.

o annen diycem perimm nekadar annelik yapamasada anne işte değiştremiyoruz atamıyoruz satamıyoruz.. öğrendimi peki bunlarıda bişey dedimii.. belkide utancından bişey diyememiştir kimbilir..
Utanacak yüz yok onda imzoşum yuvasını yıkmakmışım mutlumuymuşum fln filan

o zaman kahveni iç. çocuk yokken tadını çıkar . kaç yaşında ki cocuk okula , kreşe falan da gitmiyor galiba.

3 buçuk yaş.
Kreşe vermedim bu sene de, 4 yaşta başlatayım, zaten işi gücü okul olacak çocuğun, ben de evdeyken sefasını sürsün çocukluğunun kafasına göre, bir de tuvaletini tamamen kendi başına halledebilecek hale gelsin diye bekledim öyle.
İyi mi ettim bilmiyorum, tam da sosyalleşme senesi, yaşıt arıyor yavaştan yanında. Kuzen çocukları ile idare ediyor şimdilik. :)

Utanacak yüz yok onda imzoşum yuvasını yıkmakmışım mutlumuymuşum fln filan
yaa pes yemin ediyorum şu kadınada bi temiz sopa atmak vardı ya..
allahtan eşin anlayışlı birisi hep yanında bizde varız bizde destekçiniz herdaim inşallah üstesinden geliceksin güçlü perim benim

böylelerini bize verceklerki diloşumm aahh aaahh bak o şeyini koparıp eline vermiyomuyum
Doğru diyorsun canım
Bu pislikler yüzünden gencecik insanların hayatlarını elinden alıyorlar
Bir de gurur duyuyorlar Allah'a belalarini versin

yaa pes yemin ediyorum şu kadınada bi temiz sopa atmak vardı ya..
allahtan eşin anlayışlı birisi hep yanında bizde varız bizde destekçiniz herdaim inşallah üstesinden geliceksin güçlü perim benim
Valla o sopayı Allah atsın kuzu zaten sizin desteği ve eşimin güçlü duruşu sayesinde aldım ben cesaret

Mete alp Öztürk cıks yakışmadi..
Mete Kağan Öztürk on nurmara:)
degiştirme:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…