- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.881
İnşaallah canım,amiiinİyi aksamlar herkeseee
Mehlikacim hayırla sağlıkla gelsin inşallah doğumun çok güzel geçsin bizlere de haber etmeyi unutma canım
Canimm belki daha vaktin olmaz simdiden hayirli ve kolay bir dogum dilerim dualarim seninle olacak ilk firsatta bize haber et olurmu ...İyiyim canım, yarın hastaneye gidecez inşaallah, Teşekkür ederim
Bir saati geçti ordan geleli de,az da evde tıngırdattı kafa beyin koymadı saolsun
Tırnak yaptıracaksan yardımcı olayım. İnstagram : ...Bende anneme yaptırıcam tırnak yiyor çok özeniyor. ❤
ReklamlarTırnak yaptıracaksan yardımcı olayım. İnstagram : ...
Selaaaamm çayım nabersin
Iyiyim sukur uykum gelmedi takiliyorum sen napiyorsunSelaaaamm çayım nabersin
Oy gecmis olsun canim yaaa kizjn ne durumdaİyi geceler kızlar. Çok hastayım yakızımdan bana geçti Hepiniz iyisinizdir inşAllah ❤
Bende öyle Bi duş aldım saç kurut filan. Bu gece saçlarımı iki yandan ayırıp top yaptım öyle yatıcamIyiyim sukur uykum gelmedi takiliyorum sen napiyorsun
Yaaa limonsuzum sen de mi hasta oldunİyi geceler kızlar. Çok hastayım yakızımdan bana geçti Hepiniz iyisinizdir inşAllah ❤
Aa bende yeni kuruttum bendemi yapsamki noliyyy oyle yapnca ama benm saclarm dumduz fonlu gibj smdi orsem sabah acsam 5 dk anca kivir kivir durur hizla duzlesir sekil almaz sen normalde tesetturluydn dmiBende öyle Bi duş aldım saç kurut filan. Bu gece saçlarımı iki yandan ayırıp top yaptım öyle yatıcamBakiim nasıl olacak
Aaa saçlarımız aynıymış çayım, benim de öyle. Maşam filan da kız kardeşim de. Açıkken çok yapardımAa bende yeni kuruttum bendemi yapsamki noliyyy oyle yapnca ama benm saclarm dumduz fonlu gibj smdi orsem sabah acsam 5 dk anca kivir kivir durur hizla duzlesir sekil almaz sen normalde tesetturluydn dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?