Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi aksamlar herkeseee

Mehlikacim hayırla sağlıkla gelsin inşallah doğumun çok güzel geçsin bizlere de haber etmeyi unutma canım
İnşaallah canım,amiiin çok ağrım sızım olmazsa bebişim de sağlıklı bir şekilde doğarsa size hemen yazacağım inşaallah

M mehlika nur kız mehloş bütün gün yazmadın, gittin doğurdun sandım bende
Hadi hayırlı haberle doğurdum diye gir şu topige inşallah yarından sonra dualarimizdasin kuzum bir avazda inşallah

Hatta aklına gelirsek bize de dua etmeyi unutma lütfen doğuma girerken,yada ameliyat masasinda

K Kendinisevenbirii kocan saz arkadaslarindan kopup gelemedi mi kiz buralardasn
Bir saati geçti ordan geleli de,az da evde tıngırdattı kafa beyin koymadı saolsun şimdi kendi kafası da ağrıdı ben yatmaya gidiyom sazı kaldırda gel dedi bana da,bende yatmadan bı dolanıp bakiyim dedimdi simdi gidiyorum ama iyi geceler

Bende öyle Bi duş aldım saç kurut filan. Bu gece saçlarımı iki yandan ayırıp top yaptım öyle yatıcam Bakiim nasıl olacak
Aa bende yeni kuruttum bendemi yapsamki noliyyy oyle yapnca ama benm saclarm dumduz fonlu gibj smdi orsem sabah acsam 5 dk anca kivir kivir durur hizla duzlesir sekil almaz sen normalde tesetturluydn dmi

Aa bende yeni kuruttum bendemi yapsamki noliyyy oyle yapnca ama benm saclarm dumduz fonlu gibj smdi orsem sabah acsam 5 dk anca kivir kivir durur hizla duzlesir sekil almaz sen normalde tesetturluydn dmi
Aaa saçlarımız aynıymış çayım, benim de öyle. Maşam filan da kız kardeşim de. Açıkken çok yapardım Ne bileyim bi hareket istedim deneyim belki tutar dedim.
Aynen aynen tesettürlüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…