- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.861
Nereye yaptı yaaaBeyaz akrep tarafindan sokulma da asfhswk
Kız hatunun biri evde akrep görmüşte konu açmışNereye yaptı yaaa
Arananın da vermiş olduğu heycan ilen güloyuuuu tutana aşk olsun
Yaptığı pastayı gördün mü giKız hatunun biri evde akrep görmüşte konu açmışbizde rossla karşılaştık orda onu diyo ama ban yiycek bişey yok gı
Yok kız nerde pastaYaptığı pastayı gördün mü gi
Ağzım gözüm sulandı
Labneli tariflere git malzemelere bakarken bakarken bir anda görsel resim araya giriyor ve o sıra da boş bulunup kafan geriye doğru gidiyorYok kız nerde pasta
bugun burda ligtnigt miydi .Yok kız nerde pasta
bizim evde akrep bile beslendiKız hatunun biri evde akrep görmüşte konu açmışbizde rossla karşılaştık orda onu diyo ama ban yiycek bişey yok gı
Büküp getirmişti derkenbizim evde akrep bile beslendi
eşim bukup getirmisti yeni evliyken. cok tirsmıstım
Gördüm gördüm,aynı o dediğinden oldu benim kafada ajdhsjLabneli tariflere git malzemelere bakarken bakarken bir anda görsel resim araya giriyor ve o sıra da boş bulunup kafan geriye doğru gidiyor
Bende evde aglayan pasta yaptım bugün eşim saz kursuna gidiyor arkadaşlarına götürdübugun burda ligtnigt miydi .
dogum gunune git pasta ye dedim. gitmedi
evde oturup kahve keyfi yaoti
pasta icin giderdim .
labneli tariflere oy verdimdi ben de
hhahaha. yanlıs olmuş . bulup getirmişti.Büküp getirmişti derken
Son akrep bükücü senin koca
O artık doğumdan sonra olurBeyaz akrep tarafindan sokulma da asfhswk
ay en sevmediğim. ben de dolaba strecleyip koyumuyor. o yapisma kismi mutlaka olurBende evde aglayan pasta yaptım bugün eşim saz kursuna gidiyor arkadaşlarına götürdüama streclerken şap diye yapıştı çikolata sosuna streç ya
Birinin evinde akrep çıkmış daNe banı noldu ne kaçırdım
Doğuma daha kaç ay var, bir akrep o kadar zaman sokmadan dayanamaz ajgksbxO artık doğumdan sonra olurhahahahahhah
Çokta dikkat ettim yine de yapıştıay en sevmediğim. ben de dolaba strecleyip koyumuyor. o yapisma kismi mutlaka olur
2 ayDoğuma daha kaç ay var, bir akrep o kadar zaman sokmadan dayanamaz ajgksbx
İyiyim canım, yarın hastaneye gidecez inşaallah, Teşekkür ederimM mehlika nur nasılsın? doğum yaptınız mı?
İyi aksamlar herkeseeeİyiyim canım, yarın hastaneye gidecez inşaallah, Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?