Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende hibritli istiyorum valla hani şuan için olmazda ilerde alıcaksam hibrit istiyorum ama aklım benim golf 7 lerde yeni modellerinde
Himmm ben pek araba markası anlamam ama bu araba tam bayan arabası imzosum
Yakıttan tasarruf bazı zamanlar sadece elektrik kullanıyor :)
Çok harika
Aklında ne varsa onu al bence

Himmm ben pek araba markası anlamam ama bu araba tam bayan arabası imzosum
Yakıttan tasarruf bazı zamanlar sadece elektrik kullanıyor :)
Çok harika
Aklında ne varsa onu al bence
işte benim beyde yakıttan tasarruf olur diye hibrit alalım diyo ammaa ben wolksvagen aşığıyım nedense golf 7 önerdim yakıttan tasarruf edelim dedikçe iyice zarara sokma derdindesin galiba dedi

işte benim beyde yakıttan tasarruf olur diye hibrit alalım diyo ammaa ben wolksvagen aşığıyım nedense golf 7 önerdim yakıttan tasarruf edelim dedikçe iyice zarara sokma derdindesin galiba dedi
Ya tüp ya hybrid

Benzin el yakıyor yemn olsun

Esim de golf hastasidir tabi bmw mercedes ten sonra

Esim de golf hastasidir tabi bmw mercedes ten sonra
Wolksvagen can yaa çok sağlam motoru var arıza yapmıyo hiç yıllarım arabaların içinde geçtiği için ben birazda motoruna bakıyorum öyle kolay kolay arıza yapmicak aldımmı doya doya binecen arabaya bide audi hastasıyımdır özellikle A3 lere

Bende esimin meraki sayesinde arabalarla ilgili fikir edindim , taniyorum filan uzaktan guluyorlar bana napim elmde olmadan ogreniyorum korle yatan sasi kalkarmis

A1 cilerdenim bende

Ciciye destek olarak ben de tutmaya karar verdim. Ama orucu değil.
(Çirkinleşmeden gitmeli bu gadın )

Ciciye destek olarak ben de tutmaya karar verdim. Ama orucu değil.
(Çirkinleşmeden gitmeli bu gadın )
Yaa eveettt el birliğiyle yapalim o dediğini akdbsj
Zaten @demirleke aklıma girdi sbh eşimi yakaladım tenhada ama yine de senin fikre de destek olurum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…