- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.841
Onlar da biseyler düşünüyor belki o malum olmustur kuzumByNkoaLa gülommmm ben geçen rüya gördüm ya B Brunello Cicinelli araba dileği görmüştüm geyşayla
Acaba o rüya sanamiydi sen niye yoktun akroşla
Himmm ben pek araba markası anlamam ama bu araba tam bayan arabası imzosumbende hibritli istiyorum valla hani şuan için olmazda ilerde alıcaksam hibrit istiyorum ama aklım benim golf 7 lerde yeni modellerinde
ben gittim patilimmm beğendim deKızlar Eltilerin Savaşı'na giden var mı ? tepkiler ne yönde ?
güzel mi ? Eşim yarın akşam için gidelim diyor ama gereksiz ise gitmeyeceğim
işte benim beyde yakıttan tasarruf olur diye hibrit alalım diyo ammaa ben wolksvagen aşığıyım nedense golf 7 önerdim yakıttan tasarruf edelim dedikçe iyice zarara sokma derdindesin galiba dediHimmm ben pek araba markası anlamam ama bu araba tam bayan arabası imzosum
Yakıttan tasarruf bazı zamanlar sadece elektrik kullanıyor :)
Çok harika
Aklında ne varsa onu al bence
Ya tüp ya hybridişte benim beyde yakıttan tasarruf olur diye hibrit alalım diyo ammaa ben wolksvagen aşığıyım nedense golf 7 önerdim yakıttan tasarruf edelim dedikçe iyice zarara sokma derdindesin galiba dedi
Esim de golf hastasidir tabi bmw mercedes ten sonraişte benim beyde yakıttan tasarruf olur diye hibrit alalım diyo ammaa ben wolksvagen aşığıyım nedense golf 7 önerdim yakıttan tasarruf edelim dedikçe iyice zarara sokma derdindesin galiba dedi
öyle valla gülomYa tüp ya hybrid
Benzin el yakıyor yemn olsun
Wolksvagen can yaa çok sağlam motoru var arıza yapmıyo hiç yıllarım arabaların içinde geçtiği için ben birazda motoruna bakıyorum öyle kolay kolay arıza yapmicak aldımmı doya doya binecen arabayaEsim de golf hastasidir tabi bmw mercedes ten sonra
Bende esimin meraki sayesinde arabalarla ilgili fikir edindim , taniyorum filan uzaktan guluyorlar banaWolksvagen can yaa çok sağlam motoru var arıza yapmıyo hiç yıllarım arabaların içinde geçtiği için ben birazda motoruna bakıyorum öyle kolay kolay arıza yapmicak aldımmı doya doya binecen arabayabide audi hastasıyımdır özellikle A3 lere
A1 cilerdenim bendeWolksvagen can yaa çok sağlam motoru var arıza yapmıyo hiç yıllarım arabaların içinde geçtiği için ben birazda motoruna bakıyorum öyle kolay kolay arıza yapmicak aldımmı doya doya binecen arabayabide audi hastasıyımdır özellikle A3 lere
Gulnihalle limonsuzu gördüm bı ama başka kim vardı hatırlamıyorumBende tutamam
Kimler bu oruca basladi merak ettm bak smdi
Hani B Brunello Cicinelli ye yasak kalkmamisya, bir ay daha doktorun yanına gidip yeniden sorana kadar yasakmişonun için destek mahiyetinde libido orucuna başladı kizlarda
Ciciciğime çok destek olmak istesemde benim ayarlarıma ters malesef ki böyle bir orucu tutamam ben
Yaa eveettt el birliğiyle yapalim o dediğini akdbsjCiciye destek olarak ben de tutmaya karar verdim. Ama orucu değil.
(Çirkinleşmeden gitmeli bu gadın)
Yaa eveettt el birliğiyle yapalim o dediğini akdbsj
Zaten @demirleke aklıma girdi sbh eşimi yakaladım tenhadaama yine de senin fikre de destek olurum ben
Ban yemesem bariGül gül
Beyaz akrep tarafindan sokulma da asfhswkBan yemesem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?