- 12 Haziran 2019
- 19.792
- 122.082
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.901
Oy gecmis olsun canim yaaa kizjn ne durumda
Sagolun canlarım. Kızım iyi şükür. En azından ateşi yok. İçiyorum tatlım. Siz nasılsınız. Benim gözlerim kapanıyorYaaa limonsuzum sen de mi hasta oldunçorba filan içiyor musun
Bana mı dedin çayım.Kmseler yokken bana kendini gosterirmisin dostm
Geçmiş olsun limonsuzumSagolun canlarım. Kızım iyi şükür. En azından ateşi yok. İçiyorum tatlım. Siz nasılsınız. Benim gözlerim kapanıyor
Sana dedmdi profil fotosu da mi olmuyoBana mı dedin çayım.
Herkes varken de gösteririm de nedense fotoğraf atamıyorum buraya telefonumdançoktan atmıştım şimdiye yoksa
Bizde de uyku yok cnm sen yat dinlen bakarsn gece ateslenir senin bidik insallah ateslenmez de sende yorgun hastasin direncimiz dusuyor da ondan iste hep kizim hastayken uykusuz ac kaldgm icin bende direncm duser hasta olurdum iyigeceler insallahSagolun canlarım. Kızım iyi şükür. En azından ateşi yok. İçiyorum tatlım. Siz nasılsınız. Benim gözlerim kapanıyor
Yok çayım onu da denedim olmuyorSana dedmdi profil fotosu da mi olmuyo
Bicok ortak yanimiz var senleAaa saçlarımız aynıymış çayım, benim de öyle. Maşam filan da kız kardeşim de. Açıkken çok yapardımNe bileyim bi hareket istedim deneyim belki tutar dedim.
Aynen aynen tesettürlüyüm
Tamam bekliyorum .Yok çayım onu da denedim olmuyorbi tek link filan atabiliyorum işte. Bilgisayarım kardeşimde inşallah gelince atarım
Normalde düz olunca öyle oluyorBicok ortak yanimiz var senlekizimin saclarini ordum ince ince gecen gun banyo sonrasi . 2 gun oruklu durdu actim onun da saci ayni ben gbi bi zaman sonra hemen duzlesti .
Aynen aynen parfüm sıkarım DurdukçaTamam bekliyorum .
Bak ben evde yanlizken bjle icimden gelir makyaj yaparm sac yaparm iste bunda da ortak kafadayiz . Cok severim
Aynen aynen parfüm sıkarım Durdukçasadece ev için deodorant filan alırım
Aynenn öyleeeeInsanin once kendine saygisi olacak
ne zaman doğum . bugün mu.İyiyim canım, yarın hastaneye gidecez inşaallah, Teşekkür ederim
günaydın kızlarÇokta dikkat ettim yine de yapıştıartık eşime attım topu, güzelce dilimleyip servis et işte dedim
Pipilinin rahatını bozucazDoktordayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?