Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagolun canlarım. Kızım iyi şükür. En azından ateşi yok. İçiyorum tatlım. Siz nasılsınız. Benim gözlerim kapanıyor
Bizde de uyku yok cnm sen yat dinlen bakarsn gece ateslenir senin bidik insallah ateslenmez de sende yorgun hastasin direncimiz dusuyor da ondan iste hep kizim hastayken uykusuz ac kaldgm icin bende direncm duser hasta olurdum iyigeceler insallah

Aaa saçlarımız aynıymış çayım, benim de öyle. Maşam filan da kız kardeşim de. Açıkken çok yapardım Ne bileyim bi hareket istedim deneyim belki tutar dedim.
Aynen aynen tesettürlüyüm
Bicok ortak yanimiz var senle kizimin saclarini ordum ince ince gecen gun banyo sonrasi . 2 gun oruklu durdu actim onun da saci ayni ben gbi bi zaman sonra hemen duzlesti .

Yok çayım onu da denedim olmuyor bi tek link filan atabiliyorum işte. Bilgisayarım kardeşimde inşallah gelince atarım
Tamam bekliyorum .
Bak ben evde yanlizken bjle icimden gelir makyaj yaparm sac yaparm iste bunda da ortak kafadayiz . Cok severim

Bicok ortak yanimiz var senle kizimin saclarini ordum ince ince gecen gun banyo sonrasi . 2 gun oruklu durdu actim onun da saci ayni ben gbi bi zaman sonra hemen duzlesti .
Normalde düz olunca öyle oluyor
Düz ben seviyorum ama arada bi hareket istiyorum çayım evde boyle şeylere sarıyorum işte

Çokta dikkat ettim yine de yapıştı artık eşime attım topu, güzelce dilimleyip servis et işte dedim
günaydın kızlar

öyle yaa. o kaçınılmaz artık . yapışır .
ya çok derin bi kapta pişireceksin . streçlediğinde kek kısmı aşağıda kalacak .
öyle derin bi şey lazım . pişirme kabı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…