- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.941
Ah sorma diloscumCahile cahil de denmez ki
Hoşgeldin canım nasıl pipilinKızlarrrr ben geldimmmmmm
Çok iyiyizzz teyzesi maşallahHoşgeldin canım nasıl pipilin
Çok sevindim canım bebişimiz iyimiş maşallahÇok iyiyizzz teyzesi maşallah
19+5 izboyumuz 18 cm kilomuz 244 gram
Normal de bu hafta da bebeğin boyu 14-16 cm oluyormuş; uzun boylu olacak böyle giderse dedi. İnşallahh yaa
Dedesine çekecek herhalde :) babam da kapı gibi adamdırgerçi eşimde uzun .
6 Mart'ta detaylıya gireceğizz hayırlısı ile onu da atlatalım da :)
Canımmm dilommmmmÇok sevindim canım bebişimiz iyimiş maşallah
M mehlika nur doğuma mi gidiyorsun cnm
M mehlika nur canım hayırlı ve kolay doğum diliyorum ❤hayırla sağlıkla kucağına gelsin bebiş
Şimdiden hayırlı olsun bebişimiz
Mutlaka haber ver canım
M mehlika nur kız mehloş bütün gün yazmadın, gittin doğurdun sandım bende
Hadi hayırlı haberle doğurdum diye gir şu topige inşallah yarından sonradualarimizdasin kuzum bir avazda inşallah ❤
Hatta aklına gelirsek bize de dua etmeyi unutma lütfen doğuma girerken,yada ameliyat masasinda
M mehlika nur ayy mehlikam yarın mı gidiyorsun
Sağlıkla, kolaylıkla doğsun inşallah bebeğindualarımdasın
ne zaman doğum . bugün mu.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
günaydınlarr herkesleree
poncikvegece patilim haberlerini bekliyoruz
M mehlika nur şeymam hayırlı sağlıklı bi doğum olur inşallah az kaldı bugün kavuşmanıza seninde güzel haberlerini bekliyoruz kuzum
Günaydın ❤
Mehlikam gitti mi aceba hastaneye
Kızlar toplu cevap yazayım , hastanedeyim nst ye girdim, yatış yapılacak, saat kaçta doğuma alacaklar bilmiyorum, dualarınızı bekliyorum, inşaallah ilerleyen saatlerde güzel haberler veririm, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, seviliyorsunuzM mehlika nur mehloşumm bugün yatışın yapılıyormuş sanırımm hadi hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla al kucağına bebeğinii. Rabbim bir avaz da kurtarsın inşallahhh
Masaallah masaallah çok güzel. Uzun boylu olaccak demek bak sen şunaÇok iyiyizzz teyzesi maşallah
19+5 izboyumuz 18 cm kilomuz 244 gram
Normal de bu hafta da bebeğin boyu 14-16 cm oluyormuş; uzun boylu olacak böyle giderse dedi. İnşallahh yaa
Dedesine çekecek herhalde :) babam da kapı gibi adamdırgerçi eşimde uzun .
6 Mart'ta detaylıya gireceğizz hayırlısı ile onu da atlatalım da :)
Bence ogle arasında alırlar seniKızlar toplu cevap yazayım , hastanedeyim nst ye girdim, yatış yapılacak, saat kaçta doğuma alacaklar bilmiyorum, dualarınızı bekliyorum, inşaallah ilerleyen saatlerde güzel haberler veririm, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, seviliyorsunuz
hayırlısıyla bebeğini kucağını almayı nasit etsin ne güzel sona geldin darısı başımıza inşallahKızlar toplu cevap yazayım , hastanedeyim nst ye girdim, yatış yapılacak, saat kaçta doğuma alacaklar bilmiyorum, dualarınızı bekliyorum, inşaallah ilerleyen saatlerde güzel haberler veririm, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, seviliyorsunuz
Geçmiş olsun limonsuzum
çaydaşım çok geçmiş olsun kuzumm aahh yaaa yaz gelsede toparlansa herkess keşke
Sağolun canlarım Allah razı olsunGeçmiş olsun çok balım yaaa
Hemen iyileş kuzucumm♥
CanımmmKızlar toplu cevap yazayım , hastanedeyim nst ye girdim, yatış yapılacak, saat kaçta doğuma alacaklar bilmiyorum, dualarınızı bekliyorum, inşaallah ilerleyen saatlerde güzel haberler veririm, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, seviliyorsunuz
Ben iyiyim cnm yuvarlanıp giidyorumSağolun canlarım Allah razı olsunçocuklara geri bulaşmasın da siz nasılsınız
Nerde? Toz bezlerinin peşinde miBen iyiyim cnm yuvarlanıp giidyorum
Nerde? Toz bezlerinin peşinde mi
Sanki orda rahat duracaksın daevin sadece bir kaç işini yapabildim
Anneme ciktim
Olmasın cnmSanki orda rahat duracaksın dasendeki azmin yarısı bende olaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?