Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin canım nasıl pipilin
Çok iyiyizzz teyzesi maşallah
19+5 iz boyumuz 18 cm kilomuz 244 gram
Normal de bu hafta da bebeğin boyu 14-16 cm oluyormuş; uzun boylu olacak böyle giderse dedi. İnşallahh yaa
Dedesine çekecek herhalde :) babam da kapı gibi adamdır gerçi eşimde uzun .
6 Mart'ta detaylıya gireceğizz hayırlısı ile onu da atlatalım da :)

Çok sevindim canım bebişimiz iyimiş maşallah

Artık pipişlimin böbrekleri idrar üretebiliyormuş hatta suandan itibaren idrarını yapıyormuş ve geri yutuyormuş sonra gene yapıp gene yutuyormuş hahahahah ne pis bir çocuk

Hareketlerini yavaş yavaş hissedeceksin dedi, sesleri tam olarak algılamaya başlıyormuş artık müzik dinletebilirsin oğlunla konuşabilirsin, en çok senin sesini tanıyacak an itibari ile dedi.

Tabi ki benim sesimi tanıyacak ben taşıyom onu, anayım ben anaaa

Doğdugunda bir 'canım anam' dövmesini hakediyorum bence

M mehlika nur doğuma mi gidiyorsun cnm
M mehlika nur canım hayırlı ve kolay doğum diliyorum ❤ hayırla sağlıkla kucağına gelsin bebiş
Şimdiden hayırlı olsun bebişimiz
Mutlaka haber ver canım
M mehlika nur ayy mehlikam yarın mı gidiyorsun
Sağlıkla, kolaylıkla doğsun inşallah bebeğin dualarımdasın
ne zaman doğum . bugün mu.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Günaydın ❤
Mehlikam gitti mi aceba hastaneye
M mehlika nur mehloşumm bugün yatışın yapılıyormuş sanırımm hadi hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla al kucağına bebeğinii. Rabbim bir avaz da kurtarsın inşallahhh
Kızlar toplu cevap yazayım , hastanedeyim nst ye girdim, yatış yapılacak, saat kaçta doğuma alacaklar bilmiyorum, dualarınızı bekliyorum, inşaallah ilerleyen saatlerde güzel haberler veririm, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, seviliyorsunuz

Masaallah masaallah çok güzel. Uzun boylu olaccak demek bak sen şuna

Güzel geçer kuzum ayrıntılı da. Ben ilk hareketlerini ilk gebeligimde 23. Hafta civarı hissermistim net olarak ama öncesinde çok hafif hissediliyor. Sırt üstü yatıp beklerdim

Bence ogle arasında alırlar seni hayırlısıyla güzel geçsin inşaallah

hayırlısıyla bebeğini kucağını almayı nasit etsin ne güzel sona geldin darısı başımıza inşallah

Canımmm Hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsınız inşAllah Allah kolaylık versin çabucak doğsun kuzucuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…