- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.121
Almazsa karşısında beni bulurHahahahahha
Doğunca ev alacak bence
Ay dur villa
Basta sevgili esimeHayırdır çayım bu bombalığı neye borçluyuz
Kızz vahşi avatarlım, bu devirde kafaya takması gerekenler kıçsız olanlarKylie Jenner, Jennifer Lopez, Kim Kardashian ve niceleri kıçıslarıyla bu noktaya geldiler, kıçısları olmasa açtılar şimdi accc
Şimdi kıçısına bir şaplak at ve iyiki varsın de
Allah yardımcın olsun cicimmm ne umarsız insanlarmisAaa sizde mi yeni araba aldınız şamdanımhadi hayırlı olsun tabanı düz bassın bidenem
Oğlunun gözündeki enfeksiyon için gidip okuldan almış sen ve su çiçeği çıkarmış öğrencimi okuldan gelip alması için telefonda veliye 10 dk dil dökmek zorunda kalmış ben.
Allahım velinin hayırlısını ver
hoşgeldin sarı cazibemEki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
Cici bebemi doyurdum koşa koşa geldim. Aklım M mehlika nur da. Bugün bebemizin doğumu vardı
Hiç ses etti mi, bebiş doğmuş mu?. Durum hakkında bilgisi olan var mı? Mehlikoşşş ses verrrr pırtlattın mı yakışıklıyı gı
poncikvegece fıstığım geçmiş olsun atlatmana sevindim iyileşmişsin eltilerin savaşına biz gittik geyşamla, gözümden yaşlar geldi gülerken. Müthişti mutlaka gitmelisin ♥
@ByNkoaLa haşmetli sultanımYeni araban hayırlı olsun bebişim. Sen herşeyin en güzeline layıksın akroş sana ne yapsa az tabanı düz bassın gönlümün sultanı. 1 tur versene ba
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Yokuspokus
Bu ne çeşit bir manyak biri bana anlatsınAh Cici, mazim ne yaralıdır bilmezsin, bu vahşi güzeli zpor salonunda turuncu fosforlu taytlı ablalar nasıl örselediler... Özgüvenime özgüvenime aldığım ap chagi ve uçan tekmeleri bilmiyorsun... Bir Kylie Jenner, Jennifer Lopet, Kim zeksi taytları içinde, abidas haşortmanlara sararken bünyemi, titriyorum. 33 yaştan sonra, eğer ki totona gereken ilgiyi estetik ya da spor olarak göstermiyorsan; Jennifer ablamda durduğu gibi durmuyor. Ok malzeme leğen gibi olabilir fekat özgüvenim, zpor salonunda pilates yapmaya ve eğilip ayakkabı bağcığını bağlamaya gelen hemcinslerin arasında, bir slip donun araya kaçtığı gibi kaçabiliyor. Taş desem az gelir, taaaaşşş demem lazım.
Başlangıçtan geçmek mesele özetle. Spor salonuna başlamak hep zor. Kçım olsa dert olmasa dert, esas sorun basen baldır; rahmetli Naim Süleymanoğlu'nu anası gelir insanın. :)
Benim tipim için de aynı işlemler lazım diloşum tek değilsinHoşgeldin güzellik
Önce şu kaymış olan tipimi düzeltmem için oto sanayiye doğru yola çıkmam lagzim
Kaporto farlar motor direksiyon lastik bunları yapmam gerekiyor
Gelirim
Sen güzelliğine güzellik kattınBenim tipim için de aynı işlemler lazım diloşum tek değilsin
Kız bebek taşımanın anneye etkilerinin hepsinin vücut bulmuş hali gibiyim
Birilerinin aşkı kabarmışBasta sevgili esimesonra kendimee dun evimizi dip kose cam budak temizledigime ... kizim da masallah sabahtan biraz huysuzdu da smdi guzel oynuyor , yemegim de hazir e daha nolsun be ciciiii bin sukur her halimize ...
Cicşiiiimmmmmmmmm naberrrrrEki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
Cici bebemi doyurdum koşa koşa geldim. Aklım M mehlika nur da. Bugün bebemizin doğumu vardı
Hiç ses etti mi, bebiş doğmuş mu?. Durum hakkında bilgisi olan var mı? Mehlikoşşş ses verrrr pırtlattın mı yakışıklıyı gı
poncikvegece fıstığım geçmiş olsun atlatmana sevindim iyileşmişsin eltilerin savaşına biz gittik geyşamla, gözümden yaşlar geldi gülerken. Müthişti mutlaka gitmelisin ♥
@ByNkoaLa haşmetli sultanımYeni araban hayırlı olsun bebişim. Sen herşeyin en güzeline layıksın akroş sana ne yapsa az tabanı düz bassın gönlümün sultanı. 1 tur versene ba
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Yokuspokus
Deme be güzellik.. Üzdün şimdi. Sıkılaşması için birşeyler yapıyor musunAh Cici, mazim ne yaralıdır bilmezsin, bu vahşi güzeli zpor salonunda turuncu fosforlu taytlı ablalar nasıl örselediler... Özgüvenime özgüvenime aldığım ap chagi ve uçan tekmeleri bilmiyorsun... Bir Kylie Jenner, Jennifer Lopet, Kim zeksi taytları içinde, abidas haşortmanlara sararken bünyemi, titriyorum. 33 yaştan sonra, eğer ki totona gereken ilgiyi estetik ya da spor olarak göstermiyorsan; Jennifer ablamda durduğu gibi durmuyor. Ok malzeme leğen gibi olabilir fekat özgüvenim, zpor salonunda pilates yapmaya ve eğilip ayakkabı bağcığını bağlamaya gelen hemcinslerin arasında, bir slip donun araya kaçtığı gibi kaçabiliyor. Taş desem az gelir, taaaaşşş demem lazım.
Başlangıçtan geçmek mesele özetle. Spor salonuna başlamak hep zor. Kçım olsa dert olmasa dert, esas sorun basen baldır; rahmetli Naim Süleymanoğlu'nu anası gelir insanın. :)
Umarsız, kitapsız, hayırsız ve - sız eki ile türetilebilecek herşey benimkilerAllah yardımcın olsun cicimmm ne umarsız insanlarmis
M mehlika nur şimdi bebisini kokluyordur❤ ya da emzirmeye çalışıyordurmehlikam inşaallah çok çok iyisinizdir
Bu ne çeşit bir manyak biri bana anlatsın
La bu benden de tırlak
Deme be güzellik.. Üzdün şimdi. Sıkılaşması için birşeyler yapıyor musunPilates zayıflatmaz ama sıkılaştırır derler. Bide sanırım diyet falan da lazım.
Hoşbuldum kırmızılı kadınım 🌶hoşgeldin sarı cazibem
Amin insallah amiiinokuycam canm aklimda bol bol dua ediyorm hep o sürectede edicem insallah rabbim bu sefer verir hepimize.
Sen ne durumdasn basladnmi tekrar
İnşallah kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versincanım beklicem mecbur ilk denemeye ücretli yapmıştık. ama temmuzda raporum çıkacak ve indirimli yapabilcem o yüzden bekliyorum :) sen naptın düşünüyomusun başlamayı..
kız bide benim adetim 5 gün geçti korkuyorum ya olmazsam die
(((hamile olamam tüplerim yok)bunuda belirtim eheh
Canım umutsuzluga kapiliyosun ama,bende çok düşüyorum bu boşluğa biliyorum nasıl bı duygu olduğunu ama böyle söyleme yine de hayırlısı Allah'tan. yakın vakitte mujdelersin İnşallah bize dur bakalım❤Amin canım♥
Benim hamile kalicagim aklıma hiç gelmiyor
Olmadım rosuumm,pazartesi olmam gerekiyordu bugün artık 4.gun bakalim
Hoşgeldin cicim,bende yemek yapicam ama ne yapicami düşünüyorum dahaEki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Yokuspokus
Şuana dek 3 adet çıbanla sivilce kırması sivilcemsi, aşırı derecede solgun kireç gibin bir yüz, nedenini bilmediğim şekilde yara içinde kalmış dudaklar ve iki elim için de geçerli el egzaması kattımSen güzelliğine güzellik kattın
Nabereyim be kutsişimCicşiiiimmmmmmmmm naberrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?