Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırdır çayım bu bombalığı neye borçluyuz
Basta sevgili esime sonra kendimee dun evimizi dip kose cam budak temizledigime ... kizim da masallah sabahtan biraz huysuzdu da smdi guzel oynuyor , yemegim de hazir e daha nolsun be ciciiii bin sukur her halimize ...

Ah Cici, mazim ne yaralıdır bilmezsin, bu vahşi güzeli zpor salonunda turuncu fosforlu taytlı ablalar nasıl örselediler... Özgüvenime özgüvenime aldığım ap chagi ve uçan tekmeleri bilmiyorsun... Bir Kylie Jenner, Jennifer Lopet, Kim zeksi taytları içinde, abidas haşortmanlara sararken bünyemi, titriyorum. 33 yaştan sonra, eğer ki totona gereken ilgiyi estetik ya da spor olarak göstermiyorsan; Jennifer ablamda durduğu gibi durmuyor. Ok malzeme leğen gibi olabilir fekat özgüvenim, zpor salonunda pilates yapmaya ve eğilip ayakkabı bağcığını bağlamaya gelen hemcinslerin arasında, bir slip donun araya kaçtığı gibi kaçabiliyor. Taş desem az gelir, taaaaşşş demem lazım.

Başlangıçtan geçmek mesele özetle. Spor salonuna başlamak hep zor. Kçım olsa dert olmasa dert, esas sorun basen baldır; rahmetli Naim Süleymanoğlu'nu anası gelir insanın. :)

Allah yardımcın olsun cicimmm ne umarsız insanlarmis

M mehlika nur şimdi bebisini kokluyordur ya da emzirmeye çalışıyordur mehlikam inşaallah çok çok iyisinizdir

hoşgeldin sarı cazibem

Bu ne çeşit bir manyak biri bana anlatsın
La bu benden de tırlak

Hoşgeldin güzellik

Önce şu kaymış olan tipimi düzeltmem için oto sanayiye doğru yola çıkmam lagzim
Kaporto farlar motor direksiyon lastik bunları yapmam gerekiyor
Gelirim
Benim tipim için de aynı işlemler lazım diloşum tek değilsin
Kız bebek taşımanın anneye etkilerinin hepsinin vücut bulmuş hali gibiyim

Basta sevgili esime sonra kendimee dun evimizi dip kose cam budak temizledigime ... kizim da masallah sabahtan biraz huysuzdu da smdi guzel oynuyor , yemegim de hazir e daha nolsun be ciciiii bin sukur her halimize ...
Birilerinin aşkı kabarmış
Naptınız kız dün gece sen boşuna kabarmamışsındır böyle bugün

Cicşiiiimmmmmmmmm naberrrrr

Deme be güzellik.. Üzdün şimdi. Sıkılaşması için birşeyler yapıyor musun Pilates zayıflatmaz ama sıkılaştırır derler. Bide sanırım diyet falan da lazım.

Allah yardımcın olsun cicimmm ne umarsız insanlarmis

M mehlika nur şimdi bebisini kokluyordur❤ ya da emzirmeye çalışıyordur mehlikam inşaallah çok çok iyisinizdir
Umarsız, kitapsız, hayırsız ve - sız eki ile türetilebilecek herşey benimkiler
Nerde ben çocuğun gözü iltihaplı sanırım diyeceğim de şamdan gibi gelip alacaklar ohoo.. Rüyamda görsem inanmam
Ayy nasıl mutludur şimdi dimi
Ama sezaryen oldu, ağrıları da vardır. Allah yardımcısı olsun acısını dindirsin. Şu aşamaya gelmek bize de nasip olsun inşallah

Bu ne çeşit bir manyak biri bana anlatsın
La bu benden de tırlak

Hakkını vere vere delirdik gardaş.

Deme be güzellik.. Üzdün şimdi. Sıkılaşması için birşeyler yapıyor musun Pilates zayıflatmaz ama sıkılaştırır derler. Bide sanırım diyet falan da lazım.

Bol kahve içiyorum. İşe yarar inş.
Ya geçen gün arkadaşın dediği geldi yine aklıma; "Baldırlarımda selülit var galiba" demişti, "Benim selülitlerimde baldır var galiba" demiştim, gülerken içine içine ağlamak la.

Ay bende aslında eşime çok sinirliyim
dün mokoko durumundaydık
Bana dedi kii sevgilim biraz basenler büyümüş sankiii

benden cevap sövgölümm biraz basönlörr büyümşşş sankiii heeee mall dedim
senin çocuğunu taşıyorum, babamın evinden getirmedim bu cocugu dedim sinirlendim kin tuttum bir anda

Amin insallah amiiin okuycam canm aklimda bol bol dua ediyorm hep o sürectede edicem insallah rabbim bu sefer verir hepimize.
Sen ne durumdasn basladnmi tekrar
İnşallah kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben bekliyorum ya yazın bakarım belki caresine yine,ama şimdi adet olmayı bekliyorum,adet sonrası ebeye gidicem bi göbek düşüklüğü var mı diye kontrol ettiricem hayırlısıyla,ama ne hikmetse adetim geciktibugün 4.gun hala gelen giden yok streste yapmıyorum ama niye böyle oldu anlamadım bakalım sonu hayır olsunda

Senin iki tüpte mi alındı minik kalp0753 niye adetin gecikti ki aceba?
Amin canım
Benim hamile kalicagim aklıma hiç gelmiyor
Canım umutsuzluga kapiliyosun ama,bende çok düşüyorum bu boşluğa biliyorum nasıl bı duygu olduğunu ama böyle söyleme yine de hayırlısı Allah'tan. yakın vakitte mujdelersin İnşallah bize dur bakalım❤
Olmadım rosuumm,pazartesi olmam gerekiyordu bugün artık 4.gun bakalim
Bugün komsumda oturma vardı başka bı komşuda kayinvalidesiyle gelmiş,kadın el almış Ocak diyolarya ondanmis baya efsunluydu yani

Sonra beni aldı başka bı odaya geçtik kapıyı örttü üstümüze,oturttu yanina beni,başladı okumaya,bı yandan da sırtımı sıvazlıyor bı yandan nasıl titriyor okurken ama anlatamam,sonra başım dönmeye midem bulanmaya başladı,lavaboya koş dedi, kostum ama afedersin nasıl öğürüyorum kusamiyorum da çok kötü oldum,kadın dedi ki yakın vakitte gebelik haberin gelir kızım hadi hayırlı olsun dedi sonra çıktı gitti şok oldum,ya neydi bu şimdi dedim kaldım öyle hayırlısı bakalim
Hoşgeldin cicim,bende yemek yapicam ama ne yapicami düşünüyorum dahakomşudan geldim oturdum kaldım koltuğa
Mehlika bence doğurmuştur çoktan kokluyodur yavrusunu şimdi

Sen güzelliğine güzellik kattın
Şuana dek 3 adet çıbanla sivilce kırması sivilcemsi, aşırı derecede solgun kireç gibin bir yüz, nedenini bilmediğim şekilde yara içinde kalmış dudaklar ve iki elim için de geçerli el egzaması kattım
Benim gidişat nereye fıstıklı baklavam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…