Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa en sevdigim ikiliyle 3 hafta önce vedalastım nasil canım istedi

Sildim yenisini yükledim özendirmeyelim diye Allah bana da nasip etsin çok istiyorum bırakmak. ❤
Insallah canim ikinci tüp bebek hazirligi baslayinca biraktim hic aklima gelmiyo inanamiyorm yani bukadar kolay olduguna ben cok bagimli degildim ondanda olabilir ama yapilmayacak bisey degilmis

Sen hamileysen ben kendimi show habere direkt teslim ederim pamuğum kendimden korkarım kendimin olduğu odada uyuyamam bidaha
2. Öpüp huzura eren de D Dilos06 olsun
Kendinden korkar kendinin olduğu odada uyuyamaz misin o kadar da korkma yaw sen bize lazımsın daha yeni bı şeyh bulduk dur durdugun yerde kafayı yeme erkenden azcik tadını çıkarak rüyayı göreli 3 hafta oldu mu cicim
Tamam 3. Öpen de şamdan belli oldu öptükten sonra parayı nasıl ödicem diye düşünüyor ondan kal geliyor
K Kendinisevenbirii
Ajshjsb kal gelmesi normal öyleyse
Ulan övgülerinle yıkacan şimdi kızı,nazara gelecek şeyhlik meyhlik kalmayacak ortada herifiyin adını bildi diye yaaniii ciğerine sokmadığın kaldı ajdhakns

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…