- 12 Mart 2019
- 16.596
- 35.978
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.361
Yaa şakamııı
Yaa aşk olsunYasnaz aldı ama durumdan haberi yok çaktırmasam mı diyorum
Ahahah sans bacım topigi benden aktif kullanıyosun oysakiHeee şaka bir mesajla kaçırmışım
Yazıkkllaaaarr ollssuunnn
Yaaa nedenYazıkkllaaaarr ollssuunnn
Ahahha bu superdi
Yaa en sevdigim ikiliyle 3 hafta önce vedalastımArada çay da içiyorum bilginiz olsun kahveden ölmedim yaniayda yılda bir akşam çayı içerim yani balkonda kedilerden sakınabilirsem lale sarı kantoron çiçeği ve ismini hatırlamadığım diğer çiçeklerini büyütüyorum
Eki Görüntüle 2593813
Sildim yenisini yükledim özendirmeyelim diyeYaa en sevdigim ikiliyle 3 hafta önce vedalastımnasil canım istedi
Insallah canim ikinci tüp bebek hazirligi baslayinca biraktim hic aklima gelmiyo inanamiyorm yani bukadar kolay oldugunaSildim yenisini yükledim özendirmeyelim diyeAllah bana da nasip etsin çok istiyorum bırakmak. ❤
nickini değiştir bacım senKarttan komisyon kesiliyor keş parayla çalışırım ben keşş, nakiti olmayan gelmesin
Kendinden korkar kendinin olduğu odada uyuyamaz misin
Ajshjsb kal gelmesi normal öyleyseTamam 3. Öpen de şamdan belli olduöptükten sonra parayı nasıl ödicem diye düşünüyor ondan kal geliyor
K Kendinisevenbirii
Ulan övgülerinle yıkacan şimdi kızı,nazara gelecek şeyhlik meyhlik kalmayacak ortadaElini öpün elini
Yeminlen bu hatun okunmuş uflenmiş
Küçükken ne yedirip icirdilerse şifa olmuş yaramış
Elinde ayağında bereket var kalp gözü de açık daha ne olsun fıstıklı burma mantimibeğenmeyen daş olur diyimm boyle mübarek ♥♥ cici bebenin şeyh anası Geysanın karısı
Ic yakan mogurdelen vayy beehh ben neymisim sari cazibemHoşbuldum kırmızılı kadınım 🌶
Nasılsın iç yakan, böğürdelen imzoşum?
Yaanickini değiştir bacım senBrunello Paranelli
gara gaşlım
Benim iste boyle caterimm aldikca cikiyo mubarekgara gaşlımsen 14 şubatta kaş aldırmıştın ne çabuk orman gibi oldun
alma sende biz seni böyle sevdikBenim iste boyle caterimm aldikca cikiyo mubarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?