Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahaha fiyat bile belli yahu

ben azcik para biriktirip şimdiden sıra tutayim en iyisi kuyruk uzun olacak gibi seyhim
Kertenkelelerime %50 indirim ve randevuda öncelik sırası şamdanım

Eğer hamileysem ciciii Varya reklamını ben kendi elcagizlarimda yapacam yaa kk'da trend olacağsun

Ahahaha şu ilk döne döne yardiranda benimdir kesin
Sen hamileysen ben kendimi show habere direkt teslim ederim pamuğum kendimden korkarım kendimin olduğu odada uyuyamam bidaha
2. Öpüp huzura eren de D Dilos06 olsun

Sen hamileysen ben kendimi show habere direkt teslim ederim pamuğum kendimden korkarım kendimin olduğu odada uyuyamam bidaha

sen kendini seveni rüyanda mi gördün yoksa

inşallah bebistir o ya:) dilosunkide çok yakın bence

Tosuncuk kimmiş benim yanımda ben macırım
Ama güzel benzetmeydi haha
o uruguaya mi brezilya ya mi ne kaçmış latin gacılarlar gününü gün ediyor sen kertenkelelerinin elinden wuhana kaçarsan kurtulursun ancak

sen kendini seveni rüyanda mi gördün yoksa

inşallah bebistir o ya:) dilosunkide çok yakın bence
Aynen şamdanım birkaç hafta önce gördüm. Ben böyle beyaz nurlu bir odadayım
Yanıma geliyor kucağında bebek var mavi battaniyeye sarılı, bana göstermeye gelmiş bebeğini ama hiç konuşmuyor. Elini uzattı 3 tane içi dolu enjeksiyon gösterdi.
Ben bunu tedaviye gerek kalmadan bebek gibi yorumladım ve 3 vakit gibi geldi 3 tane olması.
K Kendinisevenbirii

Aminn aminn çok ca aminnnnn ismim yanın da da eşimin adı saklı
Eyer böyle bisey olsun ama olacak gibi hissediyorum fıstıklı böreğim
Show habere ben telefon acicam direk elini öpen gebe kalıyor diye sana kanal bile açarlar

o uruguaya mi brezilya ya mi ne kaçmış latin gacılarlar gününü gün ediyor sen kertenkelelerinin elinden wuhana kaçarsan kurtulursun ancak
Al işte tosuncuk nerelerde ben nerelerde. Utanın kertenkeleler bana hakkettiğim değeri veremediniz hakettiğim yerlere taşıyamadınız beni. Ben wuhan a gidiyorum elveda

Tamam 3. Öpen de şamdan belli oldu öptükten sonra parayı nasıl ödicem diye düşünüyor ondan kal geliyor
K Kendinisevenbirii

kız benden önce bekleyenler vardır arasını açma hamileliklerin bana daha coooooookkkkk var

geçen oğluma kardeş istiyo musun dedim. suratını burusturdu. anne kardeş kokuyom dedi. yani kardeşten korkuyomus

bromm bana da dua ediver be tez vakitte bi yerlerden 100₺ gelsin beni bulsun
Dua ücretim 700 dolar ama kertenkelelerime %50 indirimli 350 dolar.
100 tl için değer mi bilmiyorum

belki de üç haftadir o üç vakit ayyy hayırlara çıksın inşallah cicim
ne kadar güzel bi rüya görmüşsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…