- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.926
- 308
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.321
sen tosuncuğuda geçtinKırmızılı şeyh cicinin elini öpen gebe kalıyor diye izlersiniz artık beni
Cici bebemi de koyarım yanıma kasaya bakar. El öpme ücreti 700 dolar
Kertenkelelerime %50 indirim ve randevuda öncelik sırası şamdanımhahaha fiyat bile belli yahu
ben azcik para biriktirip şimdiden sıra tutayim en iyisikuyruk uzun olacak gibi seyhim
Kertenkelelerime %50 indirim ve randevuda öncelik sırası şamdanım
Sen hamileysen ben kendimi show habere direkt teslim ederim pamuğum kendimden korkarım kendimin olduğu odada uyuyamam bidahaEğer hamileysem ciciii Varya reklamını ben kendi elcagizlarimda yapacam yaakk'da trend olacağsun
Ahahaha şu ilk döne döne yardiranda benimdir kesin
Tosuncuk kimmiş benim yanımda ben macırımsen tosuncuğuda geçtin
o uruguaya mi brezilya ya mi ne kaçmış latin gacılarlar gününü gün ediyorTosuncuk kimmiş benim yanımda ben macırım
Ama güzel benzetmeydi haha
Tamam 3. Öpen de şamdan belli olduben bu iyiliğin altindan kalkamam cicidolarin şu anki fiyatiyla hiç alakası yok kesinlikle
pos makinesi al bir tane taksit yaparsin kredi kartinaTamam 3. Öpen de şamdan belli olduöptükten sonra parayı nasıl ödicem diye düşünüyor ondan kal geliyor
K Kendinisevenbirii
Aynen şamdanım birkaç hafta önce gördüm. Ben böyle beyaz nurlu bir odadayımsen kendini seveni rüyanda mi gördün yoksa
inşallah bebistir o ya:) dilosunkide çok yakın bence
Aminn aminn çok ca aminnnnn
Al işte tosuncuk nerelerde ben nerelerde. Utanın kertenkeleler bana hakkettiğim değeri veremediniz hakettiğim yerlere taşıyamadınız beni. Ben wuhan a gidiyorum elvedao uruguaya mi brezilya ya mi ne kaçmış latin gacılarlar gününü gün ediyorsen kertenkelelerinin elinden wuhana kaçarsan kurtulursun ancak
:) kız bizim evlilik başak burcu seninki de yay burcu oluyo demi
evlilik burcu diye yaz da bak kız netten çok eğlenceli
Tamam 3. Öpen de şamdan belli olduöptükten sonra parayı nasıl ödicem diye düşünüyor ondan kal geliyor
K Kendinisevenbirii
Dua ücretim 700 dolar ama kertenkelelerime %50 indirimli 350 dolar.bromm bana da dua ediver be tez vakitte bi yerlerden 100₺ gelsin beni bulsun
Karttan komisyon kesiliyor keş parayla çalışırım ben keşş, nakiti olmayan gelmesinpos makinesi al bir tane taksit yaparsin kredi kartina
Aynen şamdanım birkaç hafta önce gördüm. Ben böyle beyaz nurlu bir odadayım
Yanıma geliyor kucağında bebek var mavi battaniyeye sarılı, bana göstermeye gelmiş bebeğini ama hiç konuşmuyor. Elini uzattı 3 tane içi dolu enjeksiyon gösterdi.
Ben bunu tedaviye gerek kalmadan bebek gibi yorumladım ve 3 vakit gibi geldi 3 tane olması.
K Kendinisevenbirii
Dua ücretim 700 dolar ama kertenkelelerime %50 indirimli 350 dolar.
100 tl için değer mi bilmiyorum
Evliliğin de mi burcu varmış? Viiih.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?