- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.381
HahahahaahhaajahajajjaajajahOff Allah kahretsin ya bir ikna olmadı
Eki Görüntüle 2593757
Sen yarın istediğin zaman yap ama sonucu paylaşırken beni veByNkoaLa yı mutlaka etiketle. Gülom topikten bana haber uçurma konusunda Usain Bolt'tan hızlıdır
Topikten bana haber getirirken gülom:
Bence ogle arasında alırlar senihayırlısıyla güzel geçsin inşaallah ❤❤
hayırlısıyla bebeğini kucağını almayı nasit etsin ne güzel sona geldin darısı başımıza inşallah
Canımmm ☺ Hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsınız inşAllah ☺Allah kolaylık versin çabucak doğsun kuzucuk
Canimm hadi bir avazda inşallah,bekliyoruz teyzeleri olarak bebisiiiii gelsin artık❤
Canimmm dualarm seninle guzel haberlerini bekliyoruz ...
Napiyosunuz kizlar dunnn cok is yaptim bugune gayet keyifliyim sarma saracagm bakalm haydi bismillahoncesinde de keyif kahvesi hava da yagmurlu disarida aklim yok
Sagsalim bebikle gelin ins canmmm
M mehlika nur doğurdun muu acabaaa ???
Eki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
Cici bebemi doyurdum koşa koşa geldim. Aklım M mehlika nur da. Bugün bebemizin doğumu vardı
Hiç ses etti mi, bebiş doğmuş mu?. Durum hakkında bilgisi olan var mı? Mehlikoşşş ses verrrr pırtlattın mı yakışıklıyı gı
@poncikvegece fıstığım geçmiş olsun atlatmana sevindim iyileşmişsineltilerin savaşına biz gittik geyşamla, gözümden yaşlar geldi gülerken. Müthişti mutlaka gitmelisin ♥
ByNkoaLa haşmetli sultanım Yeni araban hayırlı olsun bebişim. Sen herşeyin en güzeline layıksın akroş sana ne yapsa az tabanı düz bassın gönlümün sultanı. 1 tur versene ba
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
hos geldin cicimmm
ayy mehloş doguma mi girdii M mehlika nur hayirlisiyla bebisini kucağına al insallah mehloşummm ❤❤❤❤
Kiz haftasonu esin yokken kacirsana arabayiii pratik yap hatta olmadi ozel ders al ehliyetin var dmi
Hafta ici dha iyi esin aksam evde olacagi zaman gidin disarda yiyin parani yemeyi seviyodunyayiyin gitsin haftada 1 2 hem evde ugrasmamis olursun hem gezmis olursunux degisiklik her daim iyi gelir . Cocuk da yorulir direk uyur eve gelnce sonra kari koca saatlerine vakit kalir
Allah yardımcın olsun cicimmm ne umarsız insanlarmis
M mehlika nur şimdi bebisini kokluyordur❤ ya da emzirmeye çalışıyordurmehlikam inşaallah çok çok iyisinizdir
Hayırlı akşamlar kızlar,tek tek yazamıyorum kusura bakmayın, çok ağrım oldu, telefonu elime alamadım hiç,
Gözün aydın mehlikaaaammmHayırlı akşamlar kızlar,tek tek yazamıyorum kusura bakmayın, çok ağrım oldu, telefonu elime alamadım hiç,
Doğum yaptım,çok şükür ikimiz de sağlıklıyız
Darısı topigimizdeki tüm hamilelere inşaallah,Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Geçmiş olsun canım ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. İnşaallah en kısa zamanda toparlanirsinHayırlı akşamlar kızlar,tek tek yazamıyorum kusura bakmayın, çok ağrım oldu, telefonu elime alamadım hiç,
Çok şükür MehlikamHayırlı akşamlar kızlar,tek tek yazamıyorum kusura bakmayın, çok ağrım oldu, telefonu elime alamadım hiç,
Ohhh be canimmm haber bekliyodum senden cok cokkkk gecmis olsun insallah acil sifalar dilerimmm ... bebisin de sen de iyi olun insallahhh hepHayırlı akşamlar kızlar,tek tek yazamıyorum kusura bakmayın, çok ağrım oldu, telefonu elime alamadım hiç,
Allah anali babali ablali abiili buyutsun insallah kucuk prensiOhhh be canimmm haber bekliyodum senden cok cokkkk gecmis olsun insallah acil sifalar dilerimmm ... bebisin de sen de iyi olun insallahhh hep
İnşallahhhh şamdanım
4 gün de geciktim diyor baksana bilmiyorum olabilir mi
Ama olmasa da 3 ay içinde olacak bence. Büşoya da 3 ay içinde demiştim tam 3.ay hamile kaldı
Hani linki canımcimm??
Yalan ilişki burcum terazi 3 Ekim yok dengeli kavgasız Gürültüsüz diyor yaaaallaaannnnn
Bacım burada abuk gubuk arkadaşlı markadaşlı özgürlüklü sunmalı şeyler yazıyor, ne ima ediyor bu bize? Üstü kapalı swinger mi diyor, Konya'nın ovaları mı diyor Allah esirgesin tövbeler tövbesi.
Eki Görüntüle 2593810
Bence de yalan ya, böyle evlilik olmaz olsun.
Teşekkür ederim canım evet bulamamıştımsayfalarda kaybolmuştur tekrar atarim nihalim
ZEYNEP TURAN - Evliliğinizin burcunu öğrenin
Bugünlerde evlilikler bu kadar konuşulup ilişkiler toplumda masaya yatırılmışken, gelin sizinle evliliğin burçlarını inceleyelim. Tek bir kişinin doğum tarihi nasıl onun hayatıyla ilgili ipuçları veriyorsa, iki kişinin evlilik tarihi de evlilikleri ile ilgili ipuçları veriyor. Şimdi yapmanız...www.sabah.com.tr
Teşekkür ederim canım evet bulamamıştım
Canım gözün aydın geçmiş olsun heycanla bekledik vallaHayırlı akşamlar kızlar,tek tek yazamıyorum kusura bakmayın, çok ağrım oldu, telefonu elime alamadım hiç,
Aynen kuzum mevsim geçişleri etkiliyor gerçekten sıkıntı olmasında bari,
Valla yaz gelse bile bizim maddi durum bitik resmen önceki deneme de paralar suyunu çekti hep ya yine hiç yoktan 3 5 bişey lazım olcak ikinci deneme içinde bakalım nasıl yaparsak bizde
Canimcim evet günüm geçti ama ben ısrarla stresten olduğunu düşünüyorum,hatta eşim bile bilmiyor geciktiğimi ona da söylemedimadet sonrası ebeye gidicem diye bekliyorum ya şimdi,o yüzden gelmiyor gibi ama mevsim geçişleri de etkiliyor bı yandan diye düşünüyorum yine,bu durumlsrda kafam çok karışıyor yaa valla hayırlısı ne diyim,sporu bile yapmıyorum kaç gündür netlesinceye kdr bıraktım onu da
Kızlar testi 10 gün geçmeden yapmam ya, çok gördüm zamanın da negatifleri o yüzden akillandim artık 10 gun geçsin de hele bi
İnşallah canım,bu defa devlette deneriz sanırım özele baya para kaptırdıkrabbim elbet yol göstercek yada yardım etcektir canım benim. devlette mi deneyeceksiiniz özel demi
İnşallah canım,bu defa devlette deneriz sanırım özele baya para kaptırdık
Ooff of sorma ya,ille özele gidicez dedim,birikim yaptım araba mı sattım gittim özele 10 bini geçti harcadığım para ama elde var sıfırbnde devlette yaptım olmadı ya özelemi gitsem die kafa karışıklığındyım ama maddiyatta :) senn yolun devlet dio hah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?