Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence ogle arasında alırlar seni hayırlısıyla güzel geçsin inşaallah ❤❤
hayırlısıyla bebeğini kucağını almayı nasit etsin ne güzel sona geldin darısı başımıza inşallah
Canımmm ☺ Hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsınız inşAllah ☺ Allah kolaylık versin çabucak doğsun kuzucuk
Canimm hadi bir avazda inşallah,bekliyoruz teyzeleri olarak bebisiiiii gelsin artık❤
Canimmm dualarm seninle guzel haberlerini bekliyoruz ...

Napiyosunuz kizlar dunnn cok is yaptim bugune gayet keyifliyim sarma saracagm bakalm haydi bismillah oncesinde de keyif kahvesi hava da yagmurlu disarida aklim yok
Sagsalim bebikle gelin ins canmmm
M mehlika nur doğurdun muu acabaaa ???
hos geldin cicimmm
ayy mehloş doguma mi girdii M mehlika nur hayirlisiyla bebisini kucağına al insallah mehloşummm ❤❤❤❤
Allah yardımcın olsun cicimmm ne umarsız insanlarmis

M mehlika nur şimdi bebisini kokluyordur❤ ya da emzirmeye çalışıyordur mehlikam inşaallah çok çok iyisinizdir
M mehlika nur kız mehloşşşş gel hele doğurdum de geri gidersin
Hayırlı akşamlar kızlar,tek tek yazamıyorum kusura bakmayın, çok ağrım oldu, telefonu elime alamadım hiç,
Doğum yaptım,çok şükür ikimiz de sağlıklıyız
Darısı topigimizdeki tüm hamilelere inşaallah,Rabbim kolay doğumlar nasip etsin

Gözün aydın mehlikaaaammm
Cok sevindimmm
Sağlıkla büyüsün sende iyilesirsin ins bir an önce
Sezeryan mi oldun

Geçmiş olsun canım ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. İnşaallah en kısa zamanda toparlanirsin

Çok şükür Mehlikam inşallah en kısa zamanda toparlarsın geçer ağrıların

Ohhh be canimmm haber bekliyodum senden cok cokkkk gecmis olsun insallah acil sifalar dilerimmm ... bebisin de sen de iyi olun insallahhh hep

İnşallahhhh şamdanım
4 gün de geciktim diyor baksana bilmiyorum olabilir mi
Ama olmasa da 3 ay içinde olacak bence. Büşoya da 3 ay içinde demiştim tam 3.ay hamile kaldı

oooo zaman hazırlıklara baslamasi lazim kendinin dilosta yavaş yavaş başlasın hazirlanmaya

4 gün geciktiyse belki bugün yapar test

Hani linki canımcimm??

sayfalarda kaybolmuştur tekrar atarim nihalim

:) şair burada kemalim yapmaz ve illede kocam gelsin kocamsiz otobüse binememci kadınlarla kiyaslamis :)

mesela ben kocacimi bırakıp bı yere gitmem genelde:) tatili yalniz yapmaz diyo orda. ben kesinlikle yalnız kocamla yapma taraftariyim

Teşekkür ederim canım evet bulamamıştım

Canım gözün aydın geçmiş olsun heycanla bekledik valla senin ki topigin nihalinkilerden sonra 2.bebisi hayırla diğerlerinin de doğum haberlerini alırız inşallah vakti gelince uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah canım,rabbim sizlere bağışlasın evladinizi

rabbim elbet yol göstercek yada yardım etcektir canım benim. devlette mi deneyeceksiiniz özel demi

bnde devlette yaptım olmadı ya özelemi gitsem die kafa karışıklığındyım ama maddiyatta :) senn yolun devlet dio hah
Ooff of sorma ya,ille özele gidicez dedim,birikim yaptım araba mı sattım gittim özele 10 bini geçti harcadığım para ama elde var sıfır bı defa da devlette deneyim diyorum, yine olumsuz olursa en azından harcamadigim paralara yanmamış olurum özelde ki gibi şaka bı yana devlet güzel araştırıyor açıkçası birazda o yüzden devlete gidicem bu defa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…