- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.341
Yaaa eşinin adı eren miAminn aminn çok ca aminnnnnismim yanın da da eşimin adı saklı
Eyer böyle bisey olsun ama olacak gibi hissediyorum fıstıklı böreğim
Show habere ben telefon acicam direkelini öpen gebe kalıyor diye sana kanal bile açarlar
Hahahahahha ah Allah seni benimde kıçımın kafamdan büyük olma hastalığım varBu çukunata accuk sıkılıyo. Spora başlayacaklardı güya kocişiynen, ama hala bekleşiyolla. Zaman sıkıntısı yaşıyo eş kişisi. Yeni heşofman ziparişi vermişti eşi, onlar gelmiş, giymiş adam fena değil, çukunatanın pantelon ziparişleri geldi (Üzerinize afiyet en sevdiği kotu gtünde paralandı da, artık kimin duası geçtiyse) güç bela içine girdi düğmeyi kapattı ve fekat baldır bacak, toto göbek almış başını gitmiş yine. Dostum anlayacağın bu çukunatanın tek derdi, kçının kafasından büyük olması. Nallet olasıca federaller!
Yaaakız benden önce bekleyenler vardırarasını açma hamileliklerin bana daha coooooookkkkk var
geçen oğluma kardeş istiyo musun dedim. suratını burusturdu. anne kardeş kokuyom dedi. yani kardeşten korkuyomus
Elini öpün eliniYaaa eşinin adı eren mibak farketmeden isimlerinizi yan yana getirdim burdan bile belli mübarek bir zat olduğum ama neyse
İnşallahhhh şamdanımbelki de üç haftadir o üç vakitayyy hayırlara çıksın inşallah cicim
ne kadar güzel bi rüya görmüşsün
Hani linki canımcimm??yaaaaalink attım bak bakalım tutuyou evliliğin burcuyla
Yalan ilişki burcum terazi 3 Ekim yok dengeli kavgasız Gürültüsüz diyor yaaaallaaannnnnEvliliğin de mi burcu varmış? Viiih.
Ama senin kafan çok güzel kıçın büyük olsa nolur kiHahahahahha ah Allah seni benimde kıçımın kafamdan büyük olma hastalığım var
İşte sonunda hakettiğim değeri vermeye başlayan birisiElini öpün elini
Yeminlen bu hatun okunmuş uflenmiş
Küçükken ne yedirip icirdilerse şifa olmuş yaramış
Elinde ayağında bereket var kalp gözü de açık daha ne olsun fıstıklı burma mantimibeğenmeyen daş olur diyimm boyle mübarek ♥♥ cici bebenin şeyh anası Geysanın karısı
İzbanda kahkaha attımAma senin kafan çok güzel kıçın büyük olsa nolur ki
Yasnaz aldı ama durumdan haberi yok çaktırmasam mı diyorum
İlk defa kıçını beğenen birini gördümİzbanda kahkaha attımkız kıçım da çok güzeldir ama ben çok sıkıldım orta boy kavun olmak istiyorum cici
Eski sevgilimin yeni sevgilisine götüme benziyor diyemiyorum, çünkü ben götüm doğuştan squatlı ona başka bir tabir bulmam lazımİlk defa kıçını beğenen birini gördümkıçım hakkında hiç düşünmemiştim birazdan gidip inceleyeceğim bakalım nasılmış
Ne ne olmuş?
yaaaaalink attım bak bakalım tutuyou evliliğin burcuyla
Yalan ilişki burcum terazi 3 Ekim yok dengeli kavgasız Gürültüsüz diyor yaaaallaaannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?