Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa eşinin adı eren mi bak farketmeden isimlerinizi yan yana getirdim burdan bile belli mübarek bir zat olduğum ama neyse

Hahahahahha ah Allah seni benimde kıçımın kafamdan büyük olma hastalığım var

kız benden önce bekleyenler vardır arasını açma hamileliklerin bana daha coooooookkkkk var

geçen oğluma kardeş istiyo musun dedim. suratını burusturdu. anne kardeş kokuyom dedi. yani kardeşten korkuyomus
Yaaa
Yerim onun kardeşten kokmasını
2 ve 3 yaş kardeş kabulü için en riskli yaşlarmış Freud Baba öyle söyler
Benim arkadaşım yeğeninin kardeşi oldu pis kokuyo diyormuş bebeğe

Yaaa eşinin adı eren mi bak farketmeden isimlerinizi yan yana getirdim burdan bile belli mübarek bir zat olduğum ama neyse
Elini öpün elini
Yeminlen bu hatun okunmuş uflenmiş
Küçükken ne yedirip icirdilerse şifa olmuş yaramış
Elinde ayağında bereket var kalp gözü de açık daha ne olsun fıstıklı burma mantimibeğenmeyen daş olur diyimmboyle mübarek cici bebenin şeyh anası Geysanın karısı

belki de üç haftadir o üç vakit ayyy hayırlara çıksın inşallah cicim
ne kadar güzel bi rüya görmüşsün
İnşallahhhh şamdanım
4 gün de geciktim diyor baksana bilmiyorum olabilir mi
Ama olmasa da 3 ay içinde olacak bence. Büşoya da 3 ay içinde demiştim tam 3.ay hamile kaldı

İşte sonunda hakettiğim değeri vermeye başlayan birisi

İzbanda kahkaha attım kız kıçım da çok güzeldir ama ben çok sıkıldım orta boy kavun olmak istiyorum cici
İlk defa kıçını beğenen birini gördüm kıçım hakkında hiç düşünmemiştim birazdan gidip inceleyeceğim bakalım nasılmış

İlk defa kıçını beğenen birini gördüm kıçım hakkında hiç düşünmemiştim birazdan gidip inceleyeceğim bakalım nasılmış
Eski sevgilimin yeni sevgilisine götüme benziyor diyemiyorum, çünkü ben götüm doğuştan squatlı ona başka bir tabir bulmam lazım

yaaaaa link attım bak bakalım tutuyou evliliğin burcuyla

Bacım burada abuk gubuk arkadaşlı markadaşlı özgürlüklü sunmalı şeyler yazıyor, ne ima ediyor bu bize? Üstü kapalı swinger mi diyor, Konya'nın ovaları mı diyor Allah esirgesin tövbeler tövbesi.

Yalan ilişki burcum terazi 3 Ekim yok dengeli kavgasız Gürültüsüz diyor yaaaallaaannnnn

Bence de yalan ya, böyle evlilik olmaz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…