- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.421
Filim cekmemize bile gerek yokValla bizim burda konuştuklarımız gerçekten daha komik abla
Günaydın dilommmGünaydın didimmmmm
Günaydın dilommm
Çarşamba günü yarım bıraktığımız işi dün gece tamamladık dilommgünaydın
Kocanla naptın gıdun bişeyler okudum kalçalar buymuş mu ne demiş
Sende konusmayinca adam la bağri boşalak demiş
Oy massallah boyu uzun olacak .. kilo ultrasona gore arti eksi 300 oynayabiliyor cnm kilosu da kotu degil vatana millete ailesinr hayirli evlat olsun insallah .Amin Teşekkür ederim kızlar, sezeryan oldum, spinal anestezi oldum ama anestezi tam tutmadı, ameliyat esnasında çok ağrım oldu iğne yaptılar baygınlık geçirdim,
Bebek ilk doğunca gösterdiler bulanık gördüm, sonra tekrar çok ağrım olunca tekrar kendimden geçmişim, bebeği temizleyip sardıktan sonra tekrar gösterdiler, yanağıma dayadılar, sıcaklığını yumuşaklığıni hissettim ama yine bulanık gördüm, odaya geçince annem ve eşim gelince duygulandım ağladım, oğlum da sağlıklı çok şükür,
Kızımın ilk doğduğu haline benzettim ben, şimdilik eşime mi bana mı kime benzediği belli değil,
Ultrasonda 3470 gram çıkmıştı 3240 doğdu 52 cm
Benim 3400 du ultrasonda ama doktor artik dogru olmayabiliyor son aylarda pek demisti 3 320 dogdu kizim minnosjm 51 cm di bide cocuk doktoru bi bana bakti bu bunyeye gore cok iyi kiloda dogmus bebegin dedi ... ne demek istediyseee cucukk biseyimya boyu benden dogan bebege gore buyuk geldi adama zaarMasaallah sizegenelde ultrason dan daha düşük doguyorlar zaten ama çok iyi kilosu❤❤
Bende seni yerim :)Canunuuuu yiiiiriinnnnnn
Napıyosun damla çikolatalı kurabiyemmmBende seni yerim :)
Ya canım hadi hayırlısı olsun o arkadaşında inşallah negatifi görmezevet canım gerçekten araştırıyorlar buna şahit oldum beraber tedavi gördüğümüz bi arkadaş vardı bi hormonu yüksek die yumurta toplamadan 1 gün önce yatırdılar felan transferini hemen yapmadılar ileşmesini beklediler vs bakalım bu ay transfer olcak bakalım sonucu ne olur :) insan negatifi görünce neresi olursa olsun soğuyor sanırım
Canım maşallah ya hayırla evinize de çıkarsiniz inşallah,evden yazarsın bizeAmin Teşekkür ederim kızlar, sezeryan oldum, spinal anestezi oldum ama anestezi tam tutmadı, ameliyat esnasında çok ağrım oldu iğne yaptılar baygınlık geçirdim,
Bebek ilk doğunca gösterdiler bulanık gördüm, sonra tekrar çok ağrım olunca tekrar kendimden geçmişim, bebeği temizleyip sardıktan sonra tekrar gösterdiler, yanağıma dayadılar, sıcaklığını yumuşaklığıni hissettim ama yine bulanık gördüm, odaya geçince annem ve eşim gelince duygulandım ağladım, oğlum da sağlıklı çok şükür,
Kızımın ilk doğduğu haline benzettim ben, şimdilik eşime mi bana mı kime benzediği belli değil,
Ultrasonda 3470 gram çıkmıştı 3240 doğdu 52 cm
Yok dilosum yapmadım ya zaten yeni uyandim hala bir yanım uyuyor gibi
Allah senin cızırtıni vermeye ulannn yapsana test yapsanaaaaaaYa canım hadi hayırlısı olsun o arkadaşında inşallah negatifi görmezo kadar emek veriyoruz her birimiz ayrı ayri
Evet negatifi görünce nere olursa olsun soguyosun cidden sanırım bakalım devlet nasıl olacak, hayirlisini diliyorum herseyin❤
Canım maşallah ya hayırla evinize de çıkarsiniz inşallah,evden yazarsın bize
Yok dilosum yapmadım ya zaten yeni uyandim hala bir yanım uyuyor gibidünkü komşumun kayınvalidesinin bahsettiği ebe kadın vefat etmiş bir yıl olmuş öleli,adet olunca ona gidecektim üzüldüm msj atmış komşum sabah
Kuzenimde msj atmış bu arada sbh rüyasında beni görmüş bebekle fln bak, tesadüf mü ki
Eki Görüntüle 2594081
İnatla yapmıyor zopa istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?