Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın
Kocanla naptın gı dun bişeyler okudum kalçalar buymuş mu ne demiş
Sende konusmayinca adam la bağri boşalak demiş
Çarşamba günü yarım bıraktığımız işi dün gece tamamladık dilomm
Evet bana basenlerin büyümüş sanki sevgilim demişti bende yarım bıraktım odadan kovdum
ama baktım melülll melülll bakıyor dün geceee gel dedim, aldım koynuma sarıp sarmaladım
Hamile halimle haftanın fix 3 günü adama yetmeye calısıyomm ben daha napammm
işe mi gidem, evin temizliğinimi yapam, Gece ye mi bakam, kendime mi yetem , kocaya mı yetem oy ben ne edem

Oy massallah boyu uzun olacak .. kilo ultrasona gore arti eksi 300 oynayabiliyor cnm kilosu da kotu degil vatana millete ailesinr hayirli evlat olsun insallah .

Spinal bana gore degil iste ben korkuyorum ondan bana da demislerdi ameliyathanede o gun zaten cok panik stres yasamistim bide orda stres yasamayaym genel anestezi istiyorim demistim cok ta memnunum sukur ..

Oyle boylr gecms gitmis mehlikamm Allah biran evvel iyilesmeyi nasip etsn annen gelecekti gelmistir insallah

Masaallah size genelde ultrason dan daha düşük doguyorlar zaten ama çok iyi kilosu❤❤
Benim 3400 du ultrasonda ama doktor artik dogru olmayabiliyor son aylarda pek demisti 3 320 dogdu kizim minnosjm 51 cm di bide cocuk doktoru bi bana bakti bu bunyeye gore cok iyi kiloda dogmus bebegin dedi ... ne demek istediyseee cucukk biseyimya boyu benden dogan bebege gore buyuk geldi adama zaar

Ya canım hadi hayırlısı olsun o arkadaşında inşallah negatifi görmezo kadar emek veriyoruz her birimiz ayrı ayri
Evet negatifi görünce nere olursa olsun soguyosun cidden sanırım bakalım devlet nasıl olacak, hayirlisini diliyorum herseyin
Canım maşallah ya hayırla evinize de çıkarsiniz inşallah,evden yazarsın bize
K Kendinisevenbirii fıstığım test yapmadin mi hâlâ
Yok dilosum yapmadım ya zaten yeni uyandim hala bir yanım uyuyor gibi dünkü komşumun kayınvalidesinin bahsettiği ebe kadın vefat etmiş bir yıl olmuş öleli,adet olunca ona gidecektim üzüldüm msj atmış komşum sabah
Kuzenimde msj atmış bu arada sbh rüyasında beni görmüş bebekle fln bak, tesadüf mü ki

Allah senin cızırtıni vermeye ulannn yapsana test yapsanaaaaaa
Bu bir işaret yap şu testi alt tarafı işiyecennnn lannn

K Kendinisevenbirii bir de dün yorumunu gördüm
B Brunello Cicinelli haklıı sana gebelik testini eşin neden alıyor kocalarınız olmadan çişe gidemiyonuz ya
o test alıyor, heyecan yapıyor sen test yapıp negatif görünce hepiniz geriliyorsunuz..
Git kendi testini al güzelim ya, yap negatif çıksa da eşine de söylemee üzülmesin o da.
ama artık yap şu testiiiiiiiiiiiiiii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…