- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.441
Napim yaa biseyler yiyorum sen neler yapıyorsunNapıyosun damla çikolatalı kurabiyemmm
Ahaha kız biz hep birlikte bekledik takip ettik yıllardır bu durumları iyi de mecbur haberi oluyodu herşeyden testi de alıp geliyodu bazenK Kendinisevenbirii bir de dün yorumunu gördüm
B Brunello Cicinelli haklıı sana gebelik testini eşin neden alıyorkocalarınız olmadan çişe gidemiyonuz ya
o test alıyor, heyecan yapıyor sen test yapıp negatif görünce hepiniz geriliyorsunuz..
Git kendi testini al güzelim ya, yap negatif çıksa da eşine de söylemee üzülmesin o da.
ama artık yap şu testiiiiiiiiiiiiiii
Cancağızım yarın inşallah ya test alip gelip yaparım bakalımAllah senin cızırtıni vermeye ulannn yapsana test yapsanaaaaaa
Bu bir işaretyap şu testi alt tarafı işiyecennnn lannn
Ya canım hadi hayırlısı olsun o arkadaşında inşallah negatifi görmezo kadar emek veriyoruz her birimiz ayrı ayri
Evet negatifi görünce nere olursa olsun soguyosun cidden sanırım bakalım devlet nasıl olacak, hayirlisini diliyorum herseyin❤
Canım maşallah ya hayırla evinize de çıkarsiniz inşallah,evden yazarsın bize
Yok dilosum yapmadım ya zaten yeni uyandim hala bir yanım uyuyor gibidünkü komşumun kayınvalidesinin bahsettiği ebe kadın vefat etmiş bir yıl olmuş öleli,adet olunca ona gidecektim üzüldüm msj atmış komşum sabah
Kuzenimde msj atmış bu arada sbh rüyasında beni görmüş bebekle fln bak, tesadüf mü ki
Eki Görüntüle 2594081
ay kız inşallah doğru çıkar rüyanın sonucu
İnşallah canimm inşallahay kız inşallah doğru çıkar rüyanın sonucu
Cancağızım yarın inşallah ya test alip gelip yaparım bakalım
Yaa valla hic pozitif olacağına inanmiyorum ki samdanim içim bı tuhaf,hayırlısımadem o kadar macera ariyon git kan ver de hepimiz macera yaşayalım yahu:)
Hayirlisi olsn canim benjmYaa valla hic pozitif olacağına inanmiyorum ki samdanim içim bı tuhaf,hayırlısı
Yaa valla hic pozitif olacağına inanmiyorum ki samdanim içim bı tuhaf,hayırlısı
Tam olarak bu işte samdanim :)ama bu aralar hep rüya haberi de geliyo sana :) belki de umutlanmamak için kendini frenliyosundur balım
İnşallah cayim,napiyosunHayirlisi olsn canim benjm
Hee çohmu belli oluyoHeee sen karı değilmisin
kız mısın
Oyy kurban olduğum maşallah paşamız sağlıklı sıhhatli dünyaya gözlerini açmışAmin Teşekkür ederim kızlar, sezeryan oldum, spinal anestezi oldum ama anestezi tam tutmadı, ameliyat esnasında çok ağrım oldu iğne yaptılar baygınlık geçirdim,
Bebek ilk doğunca gösterdiler bulanık gördüm, sonra tekrar çok ağrım olunca tekrar kendimden geçmişim, bebeği temizleyip sardıktan sonra tekrar gösterdiler, yanağıma dayadılar, sıcaklığını yumuşaklığıni hissettim ama yine bulanık gördüm, odaya geçince annem ve eşim gelince duygulandım ağladım, oğlum da sağlıklı çok şükür,
Kızımın ilk doğduğu haline benzettim ben, şimdilik eşime mi bana mı kime benzediği belli değil,
Ultrasonda 3470 gram çıkmıştı 3240 doğdu 52 cm
Onermiyon mu yani patilimKarılaaaa dün gittik Eltilerin Savaşı'na .. Yani açıkcası daha iyi bir film bekliyordum.
Ne bileyim Gupse'ye olmamış, yani tam yapamamış.
Yani Gupseye hayran biri olarak gittim fakat biraz sıkıldım oyunculuklar başarılı ama olaylar hep tekdüze..
Hani ne bileyim Gupse'nin Görümce, Deliha bunları izledikten sonra bu film de yeteri kadar tatmin olmadım açıkcası.. dediğim gibi olaylar hep aynı. Sahneler hep birbiri ile fazla benzerlikte.. he komik mi evet, ama öyle kesinlikle gidilmesii izlenmesi gerektiğini düşününlerden değilim. Yani biraz hayal kırıklığı oldu filmi bitirmeden de çıktık; çünkü dediğim gibi bir zaman sonra sıktı
Olmamış bu Gupse cim
Tam olarak bu işte samdanim :)
hoşgeldin klapçı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?