- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.461
Yelek oruyorumİnşallah cayim,napiyosun
Sizler benden dha cok hamilelik suphemi yasamistiniz ama ben emindim cici kac defa test yap dediydi suphem yoktuAllah hayırlı evlatlar nasip etsin sana dilosa bekleyen güzel kalpli her kadina
hadi bakalım en son çayın adetini böyle beklemiştim@cay 6
Yani imzoşum bilemiyorum ya, dediğim gibi ben Gupse ye hastayım yani tüm bulunduğu dizi film kaçırmadan izlerim çok ta severim kendisini.. ama bir Görümce filmi gibi Deliha gibi değildi yani.. Oyunculuk zaten hepsinde harika ama konu hep aynı yani farklı hiç bir şey yok.. hep aynı olaylar .. diyaloglar falan hep aynı. Daha etkili gerçekten komik bir şey bekliyordum hani böyle hunharca gülmedim.. 1-2 yer de gerçekten gülmüşümdür onun haricinde öyle sadece tebessüm ettirdi bana.Onermiyon mu yani patilim
Afiyet olsunn gülimmmNapim yaa biseyler yiyorum sen neler yapıyorsun
Sekerparem :)
Ooo sen iyulestin miAfiyet olsunn gülimmm
Bende yemekten geldim şimdii, dosyaların başına geçtim; onlar bana bakıyor ben onlara
napiyosun kuzum aylardır denk gelemiyoruz :)
Zaten bikac yerdede iyi biseyler yazmamışlardı tereddütte kalmıştım sende böyle diyince emin oldum iyiceYani imzoşum bilemiyorum ya, dediğim gibi ben Gupse ye hastayım yani tüm bulunduğu dizi film kaçırmadan izlerim çok ta severim kendisini.. ama bir Görümce filmi gibi Deliha gibi değildi yani.. Oyunculuk zaten hepsinde harika ama konu hep aynı yani farklı hiç bir şey yok.. hep aynı olaylar .. diyaloglar falan hep aynı. Daha etkili gerçekten komik bir şey bekliyordum hani böyle hunharca gülmedim.. 1-2 yer de gerçekten gülmüşümdür onun haricinde öyle sadece tebessüm ettirdi bana.
Ve filmi tam bitirmeden çıktık zaten, yani sıkıldım sanırım biraz .. Bana göre bir komedi filmi değildi, daha iyi olabilirdi.. bence beklentinin altında kalmış bir film. Ben gitmeden beyaz perde sitesinde ki yorumları okumamıştım, eğer okusaydım gitmezdim mesela. Çoğu kişi aynı görüşte. Hani olmamış bu, yapamamış bu sefer ( bence ) . Ama zevk meselesi tabi ki, belki sen beğenirsin ya da x biri.
Bir de böyle ev hanımlarını çok aşağılar küçük görür nitelikte bir film olmuş öyle sezdim; yani filme göre ev hanımları hep evde oturan, süslen püslen, hiç bir işe yaramayan imajı yaratılmış. Bilmem, beğenmedim ya
İyileştim aşkımm aşkımm daha iyiyim yaniii , 2-3 gündür geliyorum; halbuki raporluyum ama iş aşkıOoo sen iyulestin mi
Her gün istesin balim
Ya diyorum ya zevk meselesi mesela brom çok beğenmiş gözümden yaşlar geldi demişti.Zaten bikac yerdede iyi biseyler yazmamışlardı tereddütte kalmıştım sende böyle diyince emin oldum iyice
Hoş buldum
Napıyonuz bakalım bugün?
Bizim buralar bir yağıyor bir yağıyor, gittim markete indim az ıslandım geldim.
asıl troid etkiliyor sanırım cay bırakma onu :)Sizler benden dha cok hamilelik suphemi yasamistiniz ama ben emindim cici kac defa test yap dediydi suphem yoktubeni eskiden tanisaydiniz ohooo 40 50 gunde adet gorurdum hep dogumdan beri sukurler olsn duzel di bide tiroit ilacima baslayali ...
aralıkta basladim canım iyiyiz çok şükür belimizi doğrultmaya çalışıyoruznapayım canım aynı yaşam aynı döngü dönüyor sen naptın nasılsın yavruşun nasıl sen işe başladın mı
duygularimi böyle ifade ediyorum
aralıkta basladim canım iyiyiz çok şükür belimizi doğrultmaya çalışıyoruzsen hala aynı tempoda mısın
Yaşıyor gibiyim samdanim sokağa çıkıncam birazdan gezip gelicemnoldu ki sen gene duygu patlaması yasadin
oo iyi canım baya olmuş valla :)
aynı tempoda aynı iştebende belimizi doğrultmaya çalışıyorum hahah 2 kredi kartından bir tanesi bitti şükür darısı önce eksi hesaplara sonrada kredilere :)))
Yaşıyor gibiyim samdanim sokağa çıkıncam birazdan gezip gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?