- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.481
Allah kolaylık versin canım:) ihtiyac kredisi oranları da düşmüş kamu bankalarında
inşallah hepsi biter ya
aynen baya oldu çok şükür :) bizde öde öde bitiremedik kartları falanhala cok açık var
Burda kar yokkkkar yağışı var dedi arkadaşım. sogukmus da
nereye gidiyon sen bu havada
Biliyorumasıl troid etkiliyor sanırım cay bırakma onu :)
valla kız ne beklemiştik heee
En sevdigimmmben şimdi kapanış varmis belge iptali yaptim cart diye yirttim faturaları
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşAllahAmin Teşekkür ederim kızlar, sezeryan oldum, spinal anestezi oldum ama anestezi tam tutmadı, ameliyat esnasında çok ağrım oldu iğne yaptılar baygınlık geçirdim,
Bebek ilk doğunca gösterdiler bulanık gördüm, sonra tekrar çok ağrım olunca tekrar kendimden geçmişim, bebeği temizleyip sardıktan sonra tekrar gösterdiler, yanağıma dayadılar, sıcaklığını yumuşaklığıni hissettim ama yine bulanık gördüm, odaya geçince annem ve eşim gelince duygulandım ağladım, oğlum da sağlıklı çok şükür,
Kızımın ilk doğduğu haline benzettim ben, şimdilik eşime mi bana mı kime benzediği belli değil,
Ultrasonda 3470 gram çıkmıştı 3240 doğdu 52 cm
Bana da kahve yaparsan bende gelirim
oo açıklar tek tek kapanacak illaki :)
düşede yeni bir kredi çekip eskisini kapatmak bana çok iyigelmiyor onca ödediğim ayın üstüne bir o kdr ay daha ekleniyor gibi sanki :)
Burda kar yokkkki
Sadece yağmur yağıyor biraz çok da soğuk değil cnm
Annem gelsin de annanemin yanındayım
Hazırlanıp iki gezicem cnm sıkıldım eşimde geliyormuş isim yok dedi gezelim diyince tabi benn
ben maaş kartı ve kredi kartının kredisiz kapandığını görmedimyapabiliyosan tabi helal olsun canım:)
Yaaa tsk ederim cok iyi giderrr
Yazdıkça yazasım geliyor ama kesin birsürü kişi banlanacakAy şu elosun konusu beni benden aldı
Hele bakimm su evli adamla birlikte olan miiYazdıkça yazasım geliyor ama kesin birsürü kişi banlanacak
Bende banlanacağımmmmmmmmYazdıkça yazasım geliyor ama kesin birsürü kişi banlanacak
Evet canım oHele bakimm su evli adamla birlikte olan mii
Bende uyuz oluyorumBende banlanacağımmmmmmmm
metreslik konular benim işim
Biliyorum
Evet asla birakmiyorum ilaclar cok onemli herseyi etkiliyor o ama bende pko da vardi hamilelikten sonra hic kalmamisti suan hafif baslamis gene .. o da adet duzenini etkiliyor . Ya ben bermuda seytan ucgeninde gbiyim tiroit yavas calisiyor kilo vermek zorlasiyor , kilo aldikca da pko ilerliyor . Insulin direncine de zemin olusuyor bakalim napicam
En sevdigimmm
Kizzzz komsum cay yapmis cagriyooo o senmsn yoksaBende uyuz oluyorum
sağol canımmm eğilen işaret hahahaoluyor kız ben yaptım kredi kartını kırdım ödemelerini hesap kartından yaptım doğal olarak harcayamadım sonrada yeni kart gönderebilim demesin die de kayıp ilanı verdim
hatta bugun ofise bankaların kart satıcılarından geldiler siz kart kullanıyormusunuz dedi hayır dedim öğrencimisiniz dedi aahahbende evet stajerim burda dedim öğrenci kartımız var verelim dedi ben burdan bir gelir elde etmiyorum çıkmaz bana dedim ajhahah inandı ve gitti bilse ki ne kartlar borçlar var yapışcak yakama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?