Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oo açıklar tek tek kapanacak illaki :)
düşede yeni bir kredi çekip eskisini kapatmak bana çok iyigelmiyor onca ödediğim ayın üstüne bir o kdr ay daha ekleniyor gibi sanki :)

kar yağışı var dedi arkadaşım. sogukmus da
nereye gidiyon sen bu havada
Burda kar yokkkki
Sadece yağmur yağıyor biraz çok da soğuk değil cnm
Annem gelsin de annanemin yanındayım
Hazırlanıp iki gezicem cnm sıkıldım eşimde geliyormuş isim yok dedi gezelim diyince tabi benn

asıl troid etkiliyor sanırım cay bırakma onu :)

valla kız ne beklemiştik heee
Biliyorum
Evet asla birakmiyorum ilaclar cok onemli herseyi etkiliyor o ama bende pko da vardi hamilelikten sonra hic kalmamisti suan hafif baslamis gene .. o da adet duzenini etkiliyor . Ya ben bermuda seytan ucgeninde gbiyim tiroit yavas calisiyor kilo vermek zorlasiyor , kilo aldikca da pko ilerliyor . Insulin direncine de zemin olusuyor bakalim napicam

Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşAllah

oo açıklar tek tek kapanacak illaki :)
düşede yeni bir kredi çekip eskisini kapatmak bana çok iyigelmiyor onca ödediğim ayın üstüne bir o kdr ay daha ekleniyor gibi sanki :)

ben maaş kartı ve kredi kartının kredisiz kapandığını görmedim yapabiliyosan tabi helal olsun canım:)

Burda kar yokkkki
Sadece yağmur yağıyor biraz çok da soğuk değil cnm
Annem gelsin de annanemin yanındayım
Hazırlanıp iki gezicem cnm sıkıldım eşimde geliyormuş isim yok dedi gezelim diyince tabi benn

ohhj sefan olsun o zaman kuzum ben yalnız çıkıp tur atcaksin sanmıştım:)

tak kocisini koluna gez :)

ben maaş kartı ve kredi kartının kredisiz kapandığını görmedim yapabiliyosan tabi helal olsun canım:)

sağol canımmm eğilen işaret hahaha oluyor kız ben yaptım kredi kartını kırdım ödemelerini hesap kartından yaptım doğal olarak harcayamadım sonrada yeni kart gönderebilim demesin die de kayıp ilanı verdim
hatta bugun ofise bankaların kart satıcılarından geldiler siz kart kullanıyormusunuz dedi hayır dedim öğrencimisiniz dedi aahah bende evet stajerim burda dedim öğrenci kartımız var verelim dedi ben burdan bir gelir elde etmiyorum çıkmaz bana dedim ajhahah inandı ve gitti bilse ki ne kartlar borçlar var yapışcak yakama

benim arkadaşımda da var ayni durum. diyetisyenle çözdü meseleyi. ve çok memnun çayım:) aklında bulunsun senin de :) ömür boyu diyetli kontrollü gidecek hayatı

belge iptali kalp biz

ben kahve icerim limonsuzum:) çay çok içtim sabah:)

yaaaaa ne fenasin ama iyi yapmışsın canım:) benim de eşimin kredi kartının ek kartı vardi bende:) işe dönünce zaten onu kullanmayi birakmistim ama kırıldı kendiliğinden eskimis şimdi bi tek esimde aylık harcamaları yaptığımız kredi kartı var onu kapatabilirsek aşırı rahatlicam:)

benim eşimde de taksit yaptırma meraki var ver tek seferde kurtul ama yooookkkk ille bi milyon taksitimiz olcak o kartta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…