Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sanki taksit taksit olunca ondenmiyo psikolojisine giriyo sanırım

olabilir kuzum :) bizimkide tlf alcağı zaman öyle pahalı bi tlf alsın taksitle ödesin hiç zoruna gitmez ama bnce grek yok haftada 1 yeni model çıkıyo zatern

olabilir kuzum :) bizimkide tlf alcağı zaman öyle pahalı bi tlf alsın taksitle ödesin hiç zoruna gitmez ama bnce grek yok haftada 1 yeni model çıkıyo zatern

benimki de ucuz telefon alır ben de ucuz alırım ama taksit görünce mutlaka taksit yaptırır

B Brunello Cicinelli Canım sen çok iyi bir anne olacaksın.

K Kendinisevenbirii Canım Allah bizlere hayırlı evlad versin sana

Limonsuzzcay canım çok geçmiş olsun.

T Tatlianne20
Canım Allah bizlere hayırlı evlad versin sana

poncikvegece Pipi Annesi hastalanmış şükür iyisin,bence sen çok nazara geliyorsun canım

KedidirKedii İzmirin ve hayatın tadını çıkar.

D Dilos06
Canım Allah bizlere hayırlı evlad versin

C Cay6 canım çaylar senden olsa gelirim.

M mehlika nur Şeyma m Allah analı babalı büyütsün

B BUSR4 Canım bebişinle başaracaksın tez çalışmanıda
@aypare- dersler nasıl gidiyor canım

@demirleke Hocam bende yüksek lisans yapmayı düşünüyorum ne yapmalıyım

Hoşgeldin canım nasılsın
Amin kuzu aminn hayırlı zamanda hayırlısiyla olsun tek istediğimiz

Amin canım binlerce Amin,
iyyim kuzum,yurt dışına gittim tedavi için,
tekrar gidebilirm dua et bebeğim
Dualarımız seninle tatlım gönlünden geçenin en güzeli en hayırlısı olsun balım benim ❤rabbim bize hayırlısıni nasip etsin

Sagolasinnn senn kdr olmsam da
Teveccühünüz efenim
@Kendinisevenbirii Canım Allah bizlere hayırlı evlad versin sana
Saol canım Allah razı olsun amin inşallah,sende bende diger isteyen arkadaşlarımız da inşallah veririz hemen mujdelerimizi
Gündemi takip ediyosun ama sen niye güncel değilsin canım gelsene sık sık
Tüp bebek yaptirdin mi yurt dışına gidicektin tedavi için?

Canım ben çok yıpranıyorum,uzaklaştım,yurt dışında bir tedavim var,onu devam ediyorum,tekrar

Canım ben çok yıpranıyorum,uzaklaştım,yurt dışında bir tedavim var,onu devam ediyorum,tekrar
Anladım canım hangimiz yipranmiyoruz ki ama inan bana burası çok iyi geliyor sende tedavi sürecinde sana ne iyi geliyorsa ona yapış sıkı sıkı bı yandan sevdiğin şeyle oyalanmak çok iyi gelir:) inşallah tedavin olumlu sonuçlanir canım,Allah emeklerinizi zayi etmesin bize de haber et son durumlardan, bebis olursa müjdeyi vermeyi unutma

Gel buyur benden tabiiisi

ben gelirim ama çocuğu yikayip uyutup gelirim cay:) o zamana çay kalirsa gelirim
Gel tatlim kalmazsa sana kahve yaparim ozel bi kahvem var tek kendim iciyorum onu seninle paylasabilirim
Bende smdi yikadim kizimi , saclarini yaptik , tirnaklarini kestik . Yarin icin zeytinyagli pirasa koydum ocaga pisiyor , cayim da demleniyor ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…