- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.043
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.501
Ah keşkeKizzzz komsum cay yapmis cagriyooo o senmsn yoksa
Kızacaktım ama sana kıyamadımben kahve icerim limonsuzum:) çay çok içtim sabah:)
Ah keşke
Kızacaktım ama sana kıyamadımneyse gel sana da kahve yaparım tatlı kıss
Amin samdanim inşallahAllah hayırlı evlatlar nasip etsin sana dilosa bekleyen güzel kalpli her kadina
hadi bakalım en son çayın adetini böyle beklemiştim@cay 6
Hamaratsin vesselamYelek oruyorum
Bırak iş aşkınıİyileştim aşkımm aşkımm daha iyiyim yaniii , 2-3 gündür geliyorum; halbuki raporluyum ama iş aşkı
İşler yoğun o yüzden geliyorum gülimm ne yapayımm
Kimeeeee bu hırçınlıkduygularimi böyle ifade ediyorum
yaaaaane fenasin ama iyi yapmışsın canım:) benim de eşimin kredi kartının ek kartı vardi bende:) işe dönünce zaten onu kullanmayi birakmistim ama kırıldı kendiliğinden eskimis şimdi bi tek esimde aylık harcamaları yaptığımız kredi kartı var onu kapatabilirsek aşırı rahatlicam:)
benim eşimde de taksit yaptırma meraki varver tek seferde kurtul ama yooookkkk ille bi milyon taksitimiz olcak o kartta
Kime ne gelmiyor kiDiloşa geliyorlar bazzen bırak bosver
Kıyamam tabikideseni yerim yaaaahiç de kiyamaz
burda caydan mıdır ne bi tuhaf geliyo tadiucuzunu almayin diyecem ama malum ekonomi
İyiyim cnm sen nasılsınKıyamam tabikide
K Kendinisevenbirii bebişim nasılsın
ByNkoaLa kuzum nasılsın ☺ bebişimiz nasıl
poncikvegece tatlım nasıl oldun
heheehtaksiti seviyorsunuz o zaman aslında ii bişey aylık asgarisi az gelir ama bilemedim eheh
Ben gittim baktmda keramet diyetisyende deglmisbenim arkadaşımda da var ayni durum. diyetisyenle çözdü meseleyi. ve çok memnun çayım:) aklında bulunsun senin de :) ömür boyu diyetli kontrollü gidecek hayatı
belge iptali kalp biz
ben kahve icerim limonsuzum:) çay çok içtim sabah:)
Ucuzu bile pahaliseni yerim yaaaahiç de kiyamaz
burda caydan mıdır ne bi tuhaf geliyo tadiucuzunu almayin diyecem ama malum ekonomi
KuzumYaa valla hic pozitif olacağına inanmiyorum ki samdanim içim bı tuhaf,hayırlısı
Kıyamam tabikide
ByNkoaLa kuzum nasılsın bebişimiz nasıl
İyiyim tatlım mis gibi temizlik yaptım,çamaşır suyu kokuyor heryer oturdum yeniKıyamam tabikide
ByNkoaLa kuzum nasılsın ☺ bebişimiz nasıl
İmzosum
Içimden çok dua ettim balım inşallah cook aminİmzosum
Bak bunu okuyunca çok gaza geldim. Ben gidip iş yapıcamİyiyim tatlım mis gibi temizlik yaptım,çamaşır suyu kokuyor heryer oturdum yenisüt içmek istedi canım bı anda onu isiticam birazdan da
Sen nasılsın napiyorsun
Kız çay keyfi yap boşver akşam oldu sayılır zatenBak bunu okuyunca çok gaza geldim. Ben gidip iş yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?