- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.741
Ouv bu ne istekgetir onu da getir onu da ağzıma surecem limonsuzum
Gel gel35 bildirim vay maşallah :)
Ben seni uykumda bile anıyorum Jennifer Lopez görünümlü haşmetli sultanımSeni anmadigim gün mü var ballı lokmam
Sarı papatyam :)
sahip çık öpücüğünee
Senede 1 gün garanti olsun da limonsuzum bu da yeterHiç yoktan iyidir be madonnam
Eğer uslu bir çocuk olursan neden olmasın imzoşumben ben
Şamdanım bak, bunlara da bakaman be cici adamlar resmi bayram tatillerinde bile yıllık izin yazdırıp kullandırıyohemen izinleri kapatıyolar falan.
ben inanmıyorum bunlara ya kesin yalanhem bunu verceklerine fazla çalışma paralarını versinler. en az bir bayram kesintisiz tatil haki versinler. beni bunlarla kandiramazlar artık hihhh gıcık şeyler.
oyy cicim uyansan da yat cikma yataktan yayatmak en önemli şey
Limonsuzzcay Diktorya Secret
Diloş muhteşem öpücüğümü görünce kalpten gitmiş olabilir bir kontrol edelim
Eğer uslu bir çocuk olursan neden olmasın imzoşum
Hayırlı miniğim benim.Benden sana piknikte közde kahve ciciimolmaz öylee kuru pırasayla
Vışşş aşerdim sankimozaman tammdır 5 kilo sana 2 kilo bana malum sen 2 canlısın premses annesi olmak kolay değil gülomda var bi premses annesi olaraktan bi 5 kiloda ona 12 / 15 kilo bi somon gömerik dimi
Minik kelebeğim sen niye geciktin kız gelmedi mi hala reglinArada kaçırdığım alıntılar olabilir ahhaah
Hiiç öyle yeteneklerim yoktur ciciim ama falladdin bey varHayırlı miniğim benim.
Fal da bakar mısın ona göre içeyim kahveyi
Vışşş aşerdim sankim
Somonun kilosu olmuş 100 lira be imzoşum memur maaşıyla altından kalkılır mı o kadar kilonun. Gel biz hamsi yiyelim
Haydaa
diloşu ananesi alıkoymuş
yapmaa yavv okadar olmuşmuuHayırlı miniğim benim.
Fal da bakar mısın ona göre içeyim kahveyi
Vışşş aşerdim sankim
Somonun kilosu olmuş 100 lira be imzoşum memur maaşıyla altından kalkılır mı o kadar kilonun. Gel biz hamsi yiyelim
At gibin herif mi buldun demek istemiş acabakocaman şaha kalkmış at vardı
HaydaaBeni de birazdan telefonun şarjı alıkoyacak. Fevasız geyşam gece sabaha kadar Pubg oynamış benim telefondan şarj %10 görür o gelince
Olmuş vallahiyapmaa yavv okadar olmuşmuu
hamsi ye talimiz deseneee olsun en azından kana kana yirizz cicim
Ayy bilemiyorum kii pek bi hoş yada bana mı öyle geliyor acabaAt gibin herif mi buldun demek istemiş acaba
Bak polislerin şartları iyileştirilecekmiş. Belki sen bizim gibi delirmiş bir polis eşi olmam zorunda kalmazsın miniğim
somonun yerini tutmasada idare ederik ama yinede sana ve güloma somon balığının migrosta özellikle küçük paketleri var ondan alırım yinede siz yirsinizOlmuş vallahi
Somonun omega 3 üne en yakını hamsideymiş. Böyle düşünerek kendimizi avutabiliriz
Oynamaz mı imzoşumpolislerde oynuyormuş dimek
Ben seni uykumda bile anıyorum Jennifer Lopez görünümlü haşmetli sultanım
Limonsuzzcay Diktorya Secret
Diloş muhteşem öpücüğümü görünce kalpten gitmiş olabilir bir kontrol edelim
Senede 1 gün garanti olsun da limonsuzum bu da yeter
Yarınki izni yanacak muhtemelen öyle diyor
Eğer uslu bir çocuk olursan neden olmasın imzoşum
Şamdanım bak, bunlara da bak
Eki Görüntüle 2594707
Ben en çok psikoloğa sevindim belki bizim kocalarımız da normal insanlar gibi olur
aayy premses de zamanı gelince yapıcak onu ondan da saklıcaksınOynamaz mı imzoşumhep suriyeliler mi oynuyor sanıyordun
Bir de benim tele yükledi kendininki kasmasın diye. Her gece alıkoyuyor telefonumu.
Evin küçük çocuğu gibi, telefonumu nasıl saklayacağımı şaşırıyorum adamdan ama yine de buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?