Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni anmadigim gün mü var ballı lokmam
Sarı papatyam :)
Ben seni uykumda bile anıyorum Jennifer Lopez görünümlü haşmetli sultanım
@Dilos06 koş kız koş öpücüğün kaldı buralarda
sahip çık öpücüğünee
Limonsuzzcay Diktorya Secret
Diloş muhteşem öpücüğümü görünce kalpten gitmiş olabilir bir kontrol edelim
Hiç yoktan iyidir be madonnam
Senede 1 gün garanti olsun da limonsuzum bu da yeter
Yarınki izni yanacak muhtemelen öyle diyor
Eğer uslu bir çocuk olursan neden olmasın imzoşum
Şamdanım bak, bunlara da bak

Ben en çok psikoloğa sevindim belki bizim kocalarımız da normal insanlar gibi olur

Benden sana piknikte közde kahve ciciim olmaz öylee kuru pırasayla
Hayırlı miniğim benim.
Fal da bakar mısın ona göre içeyim kahveyi
ozaman tammdır 5 kilo sana 2 kilo bana malum sen 2 canlısın premses annesi olmak kolay değil gülomda var bi premses annesi olaraktan bi 5 kiloda ona 12 / 15 kilo bi somon gömerik dimi
Vışşş aşerdim sankim
Somonun kilosu olmuş 100 lira be imzoşum memur maaşıyla altından kalkılır mı o kadar kilonun. Gel biz hamsi yiyelim

Hiiç öyle yeteneklerim yoktur ciciim ama falladdin bey var fincan fotoğrafı gönderiyorsun

Ben geçen gün kahve içince bi kapattım ama kocaman şaha kalkmış at vardı

yapmaa yavv okadar olmuşmuu
hamsi ye talimiz deseneee olsun en azından kana kana yirizz cicim

kocaman şaha kalkmış at vardı
At gibin herif mi buldun demek istemiş acaba
Bak polislerin şartları iyileştirilecekmiş. Belki sen bizim gibi delirmiş bir polis eşi olmak zorunda kalmazsın miniğim

yapmaa yavv okadar olmuşmuu
hamsi ye talimiz deseneee olsun en azından kana kana yirizz cicim
Olmuş vallahi
Somonun omega 3 üne en yakını hamsideymiş. Böyle düşünerek kendimizi avutabiliriz

At gibin herif mi buldun demek istemiş acaba
Bak polislerin şartları iyileştirilecekmiş. Belki sen bizim gibi delirmiş bir polis eşi olmam zorunda kalmazsın miniğim
Ayy bilemiyorum kii pek bi hoş yada bana mı öyle geliyor acaba
Hiç zannetmiyorum bence o delirme faslında geri dönülemeyen yollara girmiş inşallah ben sağlam kalırım ayy inşallah nasip olsun Amiin

Olmuş vallahi
Somonun omega 3 üne en yakını hamsideymiş. Böyle düşünerek kendimizi avutabiliriz
somonun yerini tutmasada idare ederik ama yinede sana ve güloma somon balığının migrosta özellikle küçük paketleri var ondan alırım yinede siz yirsiniz

polislerde oynuyormuş dimek
Oynamaz mı imzoşum hep suriyeliler mi oynuyor sanıyordun
Bir de benim tele yükledi kendininki kasmasın diye. Her gece alıkoyuyor telefonumu.
Evin küçük çocuğu gibi, telefonumu nasıl saklayacağımı şaşırıyorum adamdan ama yine de buluyor

yok beybi bunları yayinlasalar da ben bisey olacağını sanmıyorum açıkçası
8/24 kaç yıldır var. zorunlu değil ki amirin takdirine bağlı olarak çalışma düzeni belirleniyo.

yıllık iznin neden en az 3/1 i kışın kullandirilacakmis ben kışın kullanmak istemiyosam nolcak

ek görevleri ücretli yapsınlar, fazla çalışma ücreti versinler, 3600 geçsin, yeniden yıpranma payı gelsin, izinleri dediğim gibi yıllık izinden sayilmasin idari izin verilsin. izni yanan personele yandığı kadarı ücret olarak verilsin. 8/24 çok sağlıklı bi sistem de degil aslında. eşimin çalışıp memnun olmayan zorlanan çok arkadaşı vardı.

ben bugün çok depresifim galiba

aayy premses de zamanı gelince yapıcak onu ondan da saklıcaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…