- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Ahahahahahhahaha yazmama gerek var mi bir bakisimdan anlarsınSerotonin, merotonin hepsi var sana karşıSöyle bakalım dileklerini senin için neler yapabileceğim tatlu kız
Tamam canım veririm yarın ak gün kara gün belli olurKuzum belki de olmazsın. Burda birlikte bekleyelim. Olumlu ya da olumsuz haber ver. Dua ediyorum
Helal olsun, daha tanışmadan üniformalarla mücadele içinde olduğum dakikaları telepati ile sezmişsin bir de kaynaşsak demekki neleri sezeceksin du bakalım Ahh canım bende diyordum cicinelli yok piyasa dabizi buluşturdu tanıştırdı ByNkoaLa la kendi kayboldu,kesin formaları pembeye çevirmeyle meşguldür diyodum hoşgeldin
Aa sizinde mi olmuyor bebiş? neden ki canım sıkıntı ne sizde, inşallah tüm isteyenlere içinde bizlere de nasip etsin rabbim ikiz diye diye bu arada ikiz tutturursak sasirmam ilk buraya mujdelerim valla asjasjshdjdj
Valla cidden sayesinde yeni arkadaşlar edindim canimm iyi oldu saolsun varolsunHayırlı bi ise vesile olup sonrasında kaybolan teyzeler gibi çekildi gitti
Ayy hadi ins canmm yaaa valla ilk bize söyle bencede
Akroşun şifası fare zehrindeAhahahahahhahaha yazmama gerek var mi bir bakisimdan anlarsın
Akros ve
Öyle bir anlatiyosun,öyle bir tarif ediyorsun ki gülme krizine girdim sayende ahahah valla senden cook güzel bir anne olur, ben eminim bak daha tam anlamıyla tanımıyorum bile ama bundan emin oldum senden olur yaaaHelal olsun, daha tanışmadan üniformalarla mücadele içinde olduğum dakikaları telepati ile sezmişsin bir de kaynaşsak demekki neleri sezeceksin du bakalım Kuzum biz daha denemedik bebiş Yani benim kendimi anneliğe uygun görmeme gibi bir problemim var. Tipime bakıyorum çocuğum olsa gittiğim yerlerde çocuğu unutur eve öyle dönerim gibi bir tip.. Bu arada çikolata kistim de var. Yaz sonu çalışmalara başlayacağız sanırım eşimin baskılarını bir 4 sene daha bertaraf edemeyebilirim. Adamda da hiç akıl yok, benden çocuk istiyor üniformalarıma bunu yapan çocuğa neler yapar demiyor. Ben olsam derim bu çocuğu da pembeye çevirir diye ama işte akıl pipet değil ki kulaktan beyne üfleyesin
Ya teşekkür ederimmmmm ama bilmiyorum bakalım belki yaparız baktık güzel olmadı bidaha yapmayız.Öyle bir anlatiyosun,öyle bir tarif ediyorsun ki gülme krizine girdim sayende ahahah valla senden cook güzel bir anne olur, ben eminim bak daha tam anlamıyla tanımıyorum bile ama bundan emin oldum senden olur yaaalutfen başla çalışmalara inşallah çok bekletmez sizin meleğiniz sizii bizim içinde dualarını eksik etmezsin dimii
Hemen bir fare bulmaliyim.o zamanAkroşun şifası fare zehrinde
Vallahi öyle oldu benim cicim çok harikadır zatenValla cidden sayesinde yeni arkadaşlar edindim canimm iyi oldu saolsun varolsun
Ayy ya mujdelerim tabi ilk sizinle paylaşırım cidden belki uğurlu gelirsiniz banaama şu bir ay nasıl geçecek ya sabırsızlanıyorum valla daha baslayabilicez mı o bile meçhul ama nasip inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Hay ağzın bal yesin o müjdeyi yıllardır bekliyoruz vallaVallahi öyle oldu benim cicim çok harikadır zaten
Ay dediğin ne ki göz açıp kapatana kadar geçiyor en azından bizimle burada hemen geçer bir Bakmışsın müjdeler olmuş
Olur olur çokta güzel olur bidaha da yaparsınız benceYa teşekkür ederimmmmm ama bilmiyorum bakalım belki yaparız baktık güzel olmadı bidaha yapmayız.Dua ediyorum yavrum şimdiden başladım. Amin amin amin amin
Ahaha inşallah beybisi, ağzından bal damlıyorOlur olur çokta güzel olur bidaha da yaparsınız benceböyle neşeli anneciği olacak çocukların yahu, kaza kurbanı sonucu doğmaya bile razı olurlar ahahaha
Bugün kv gelecek, olur mu uyar mıHemen bir fare bulmaliyim.o zaman
Yesin tabiHay ağzın bal yesin o müjdeyi yıllardır bekliyoruz valla
Yok yavrm seninki fare değil zehirli yılan tisssssssAhaha inşallah beybisi, ağzından bal damlıyor
Bugün kv gelecek, olur mu uyar mıahajsja
Etiketle gerek yok ben seni hisseder gelirimkertemeyen kertenkeleler nerdesnz yahuuuuuu etiket mi yapmak lazım yahuuu
Senin beni hissetmediğini an gün var mi ki tubikimmmm :)Etiketle gerek yok ben seni hisseder gelirim
K Kendinisevenbirii minnoşumm nerdesinnn gel hadi, İnternet siparişin olayım vereme beni canummm
@Kutsal zebra kuzummm batlar satlar ne durumda gel bakim, gelen giden var mı?
Ve tüm kertenkelelerimmm nasılsınız bakalım ne var ne yok?
Ahahah yok tabiki Senin beni hissetmediğini an gün var mi ki tubikimmmm :)
Bu yil hiç olmadığı kadar insaflıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?