Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helal olsun, daha tanışmadan üniformalarla mücadele içinde olduğum dakikaları telepati ile sezmişsin bir de kaynaşsak demekki neleri sezeceksin du bakalım  Kuzum biz daha denemedik bebiş Yani benim kendimi anneliğe uygun görmeme gibi bir problemim var. Tipime bakıyorum çocuğum olsa gittiğim yerlerde çocuğu unutur eve öyle dönerim gibi bir tip.. Bu arada çikolata kistim de var. Yaz sonu çalışmalara başlayacağız sanırım eşimin baskılarını bir 4 sene daha bertaraf edemeyebilirim. Adamda da hiç akıl yok, benden çocuk istiyor üniformalarıma bunu yapan çocuğa neler yapar demiyor. Ben olsam derim bu çocuğu da pembeye çevirir diye ama işte akıl pipetten geçmiyor ki kulaktan beyne üfleyesin

Hayırlı bi ise vesile olup sonrasında kaybolan teyzeler gibi çekildi gitti
Ayy hadi ins canmm yaaa valla ilk bize söyle bencede
Valla cidden sayesinde yeni arkadaşlar edindim canimm iyi oldu saolsun varolsun

Ayy ya mujdelerim tabi ilk sizinle paylaşırım cidden belki uğurlu gelirsiniz bana ama şu bir ay nasıl geçecek ya sabırsızlanıyorum valla daha baslayabilicez mı o bile meçhul ama nasip inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Öyle bir anlatiyosun,öyle bir tarif ediyorsun ki gülme krizine girdim sayende ahahah valla senden cook güzel bir anne olur, ben eminim bak daha tam anlamıyla tanımıyorum bile ama bundan emin oldum senden olur yaaa lutfen başla çalışmalara inşallah çok bekletmez sizin meleğiniz sizii bizim içinde dualarını eksik etmezsin dimii

Ya teşekkür ederimmmmm ama bilmiyorum bakalım belki yaparız baktık güzel olmadı bidaha yapmayız. Dua ediyorum yavrum şimdiden başladım. Amin amin amin amin

Vallahi öyle oldu benim cicim çok harikadır zaten
Ay dediğin ne ki göz açıp kapatana kadar geçiyor en azından bizimle burada hemen geçer bir Bakmışsın müjdeler olmuş

Vallahi öyle oldu benim cicim çok harikadır zaten
Ay dediğin ne ki göz açıp kapatana kadar geçiyor en azından bizimle burada hemen geçer bir Bakmışsın müjdeler olmuş
Hay ağzın bal yesin o müjdeyi yıllardır bekliyoruz valla

Ya teşekkür ederimmmmm ama bilmiyorum bakalım belki yaparız baktık güzel olmadı bidaha yapmayız. Dua ediyorum yavrum şimdiden başladım. Amin amin amin amin
Olur olur çokta güzel olur bidaha da yaparsınız bence böyle neşeli anneciği olacak çocukların yahu, kaza kurbanı sonucu doğmaya bile razı olurlar ahahaha

kertemeyen kertenkeleler nerdesnz yahuuuuuu etiket mi yapmak lazım yahuuu
Etiketle gerek yok ben seni hisseder gelirim
K Kendinisevenbirii minnoşumm nerdesinnn gel hadi, İnternet siparişin olayım vereme beni canummm
@Kutsal zebra kuzummm batlar satlar ne durumda gel bakim, gelen giden var mı?
Ve tüm kertenkelelerimmm nasılsınız bakalım ne var ne yok?

Senin beni hissetmediğini an gün var mi ki tubikimmmm :)

hizuran gel bakalım kimleri 44 de 54 de 84 de bıraktın da karne günü ağlattın, anlat bakalım
Bu yil hiç olmadığı kadar insaflıyim toplamda dersimden 2 ya da 3 öğrenci kalmış onlar da bayağı tembeldi genel ortalaması 69 ve 84 te kalan iki öğrenci varmış. Valla birinin notunu yükselttim mi diğer çocuklara karşı vicdan azabı çektiğim için dokunmadım. Yalan yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…