Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle zor ama çok güzeldir cicim, geçen gün tesadüfen instagram da yeni doğum yapmış birisine denk geldim çok hoşuma gitti eşiyle halleri filan, biraz gezindim hesabında tüm hamilelik sürecini koymuş iyi kötü her haliyle en sonda işte doğum videosu var, baktım ben hızımı alamayıp onu da izlemeye başlamışım nasıl hoşuma gitti zor ama cidden güzel bi süreç.
Allah isteyen herkese yaşamayı nasip etsin. Sana da en kolay güzel haliyle geçirmeyi nasip etsin cicim

demekki cicinin topigi hamileliğin sırrı programına en net açıklamani su an yaptın hamilelikler arası 2.5 ay var sonraki adayın hamilelik tarihini çıkarabiliriz bu şekilde:)
Bir sonraki doğuran kasım sonuna denk gelecek bu durumda . Diğer ay gebelik haberi almamız lazım K Kendinisevenbirii yoksa topiğin hamile bırakan büyüsü zedelenecek yalnız diğer ay gebe kalırsan çocuğun akroş oluyor seksü şempazem

Neyse kizlarrr benn kacar islerim birikti beni bekler sarjmda azaldi sonra ugrarm tekrar..
Tabi kesin kocanın koynuna koşmuyorsundur, şarjın bitmiş gibi çekelim pampa
Bak hesaplamalara göre diğer ay bir gebelik haberi gelecek .
Artık K Kendinisevenbirii mi olur sen mi bilmiyorum ona göre koş kocana

Son düzenleme:

kız olursa talibim akrosa akros olur heralde
bakalım belki patili ve sen gibi dilos ve kendiniseven de arka arkaya hamile kalir

kız olursa talibim akrosa akros olur heralde
bakalım belki patili ve sen gibi dilos ve kendiniseven de arka arkaya hamile kalir
İki Akroşla nasıl başa çıkacaksın şamdanım
Biri önümüzdeki ay diğeri mayısta inşallah

Yaaa çok güzel miniğim
Bende kendi hesabımdan çok paylaşıyorum gebelikle ilgili şeyler. Acaba kilidi açsam da herkese mi açsam diyorum bende
Bir yandan da korkuyorum sosyal medyada kilitsiz hesap kullanmaya
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Nazardan demi cicim. Bunda bişey diyemiyorum. Ben de korkarım öyle şeyden

İki Akroşla nasıl başa çıkacaksın şamdanım
Biri önümüzdeki ay diğeri mayısta inşallah

sevişmekten bizle ugrascak vakit bulamaz onlar olumlu yanından bakıyorum
belki aralari bir hafta falan olur diye dedimdi

Tabi kesin kocanın koynuna koşmuyorsundur, şarjın bitmiş çekelim pampa
Bak hesaplamalara göre diğer ay bir gebelik haberi gelecek .
Artık K Kendinisevenbirii mi olur sen mi bilmiyorum ona göre koş kocana
Kocama her kostugumda hamile kalsaydim ooooo
Evet kocam evde ama gozleri felfecir okuyan bi bidisss kiz da var az evvel gidip optumm babasini diye bi havalar bi civalar gorseniz ...
Neyseki sekerleme uykusuna yatti kocam gunduz adrenaline pek yer olmuyor

Esim gelnce sofra hazirlamistm sonra cay keyfi derken yayilmistm mutfagi topladim smdi orgu ormeye baslayacegmm yemegmn olmasnin gururunu yasiyorum
Pazara gidip geldm basim agridi soguktan ya ilac almicaktm ama olmayacak ilac iciym bari basim dondu soguktan

Nazardan demi cicim. Bunda bişey diyemiyorum. Ben de korkarım öyle şeyden
Nazardan ziyade foto çalıntılarından korkuyorum kuzum nazardan çok korkmam kız kardeşimin öyle fotoğrafları çalındı sahte hesap açmışlar fotolarıyla...
Benzer birşey yaşamak istemem

sevişmekten bizle ugrascak vakit bulamaz onlar olumlu yanından bakıyorum
belki aralari bir hafta falan olur diye dedimdi
İnşallahhhh şamdanım
Bayadır gebe haberi de alamaz olduk kriz bizim topiği de vurdu iyi mi
En son LadyMorganas haberi verdi. O da üyelik iptali yaptırıp gitmiş

Gündüz adranalini pek zevkli olmuyor zaten çayım
Dikkat et kendine.. Önümüzdeki hafta havalar ısınıyormuş ama, son soğuklarmış bu

Gündüz adranalini pek zevkli olmuyor zaten çayım
Dikkat et kendine.. Önümüzdeki hafta havalar ısınıyormuş ama, son soğuklarmış bu
Evett
Isinsij havalar ya bende sinuzit ve migren var dondu resmen beynimm ya bugun degsk bi soguk geldi

Ben hamileyken dogum kliplerini izler aglar dururdum yaaa ne guzel oluyor yaptircanmi sende ciciii klip
Bilmiyoruz ki çayım isterim aslında
O anki maddiyata bağlı neden olmasın ama iyi biriyle anlaşmak lazım kimisinin klibi de saçma oluyor.
Biz de eşimle izliyoruz arada geçen gün eski ev sahibimizin eşinin doğum klibine denk geldik yarıldık gülmekten

Nazardan ziyade foto çalıntılarından korkuyorum kuzum nazardan çok korkmam kız kardeşimin öyle fotoğrafları çalındı sahte hesap açmışlar fotolarıyla...
Benzer birşey yaşamak istemem
Sonradan düşününce bu çok mantıklı geldi cicim

Doğru evet, bide düşünsene haberin olmadığını. Sıkıntılı şeyler. Sonra naptınız ki cicim.

Pıtırcıklarım şamdan ile yaptığımız bir hesaplamaya göre 2.5 ay var doğumların arasında. Mehlika sezonu açtı, 2.5 ay sonra ByNkoaLa doğuracak, ondan 2.5 ay sonra ben ve poncikvegece , bizden 2.5 ay sonra Büşo.
Bu durumda büşo dan sonraki doğumun Kasım sonu gibi olması lazım. Kısacası bu da önümüzdeki ay ve mayıs ayında gebelik haberi alacağız anlamına gelir
Önümüzdeki ayın haberini kimden alacağız acaba Hamile olmayanlar kendine bu ay dikkat etsin her an herşey olabilir.
İmza: Cici Nostradamus
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@ZuhalYildizi
Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
H M

İnşallah inşallah inşallah

Sonradan düşününce bu çok mantıklı geldi cicim

Doğru evet, bide düşünsene haberin olmadığını. Sıkıntılı şeyler. Sonra naptınız ki cicim.
Geyşamın siber suçlarda çalışan devresinin düştük ocağına
Derken kız kardeşim doğurunca kaldı o iş. Ama sahte hesap kapatıldı tabi.

Geyşamın siber suçlarda çalışan devresinin düştük ocağına
Derken kız kardeşim doğurunca kaldı o iş. Ama sahte hesap kapatıldı tabi.
Hmmm kapatılmış ya ciciim. Bi ara ben de açık kullanıyordum hesabım sonra bazen içime korku düşüyordu bide sanki böyle şeyler geceleri olur gibi geliyordu gece kapatıp sabah açıyodum artık hepten kapattım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…