- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.981
Kesinlikle zor ama çok güzeldir cicim, geçen gün tesadüfen instagram da yeni doğum yapmış birisine denk geldimGelecekti çocuğum
Kesin polisliğe özlenecek sonra benim çilekeş hallerimi hatırlayınca bunu eşime yapamam diyip vazgeçecek
Show TV ye ben 1 gebe daha olursa topiğin gebe bırakma gücü yüzünden düşücem, sende cinnet geçiren kadın kocasını dağa kaldırdı afad ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başladı diye düşeceksin şamdanım 
Peş peşe versinler bizim haberleri bari
İçimiz adam çekiyor hakkaten tam bizlik karikatür
Evet hastalığımız da ortak çıktı
Kab grubun ne hadi o da ortak çıksın
İnşallahhhh miniğim doğsun hayırla ve sağlıkla zamanı gelince
Zor ama yine de çok güzelsoğutmayayım bekarları bebeden
Allah Allah kist var herhalde kuzum o zaman
Geçecek geçecek 5 ay kaldı şamdanım ne kaldı
Cici bebemin dötünü ısırayım kendime gelirim ben
Bir sonraki doğuran kasım sonuna denk gelecek bu durumdademekki cicinin topigi hamileliğin sırrı programına en net açıklamani su an yaptınhamilelikler arası 2.5 ay var sonraki adayın hamilelik tarihini çıkarabiliriz bu şekilde:)
Tabi kesin kocanın koynuna koşmuyorsundur, şarjın bitmiş gibi çekelim pampaNeyse kizlarrr benn kacar islerim birikti beni bekler sarjmda azaldi sonra ugrarm tekrar..
Bir sonraki doğuran kasım sonuna denk gelecek bu durumda. Diğer ay gebelik haberi almamız lazım K Kendinisevenbirii yoksa topiğin hamile bırakan büyüsü zedelenecek yalnız diğer ay gebe kalırsan çocuğun akroş oluyor seksü şempazem
İki Akroşla nasıl başa çıkacaksın şamdanımkız olursa talibim akrosa akros olur heralde
bakalım belki patili ve sen gibi dilos ve kendiniseven de arka arkaya hamile kalir
Yaaa çok güzel miniğimKesinlikle zor ama çok güzeldir cicim, geçen gün tesadüfen instagram da yeni doğum yapmış birisine denk geldimçok hoşuma gitti eşiyle halleri filan, biraz gezindim hesabında tüm hamilelik sürecini koymuş iyi kötü her haliyle en sonda işte doğum videosu var, baktım ben hızımı alamayıp onu da izlemeye başlamışım nasıl hoşuma gitti zor ama cidden güzel bi süreç.
Allah isteyen herkese yaşamayı nasip etsin.Sana da en kolay güzel haliyle geçirmeyi nasip etsin cicim ❤
Nazardan demi cicim. Bunda bişey diyemiyorum.Yaaa çok güzel miniğim
Bende kendi hesabımdan çok paylaşıyorum gebelikle ilgili şeyler. Acaba kilidi açsam da herkese mi açsam diyorum bende
Bir yandan da korkuyorum sosyal medyada kilitsiz hesap kullanmaya
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İki Akroşla nasıl başa çıkacaksın şamdanım
Biri önümüzdeki ay diğeri mayısta inşallah
Kocama her kostugumda hamile kalsaydim oooooTabi kesin kocanın koynuna koşmuyorsundur, şarjın bitmiş çekelim pampa
Bak hesaplamalara göre diğer ay bir gebelik haberi gelecek.
Artık K Kendinisevenbirii mi olur sen mi bilmiyorum ona göre koş kocana
Nazardan ziyade foto çalıntılarından korkuyorum kuzum nazardan çok korkmamNazardan demi cicim. Bunda bişey diyemiyorum.Ben de korkarım öyle şeyden
İnşallahhhh şamdanımsevişmekten bizle ugrascak vakit bulamaz onlarolumlu yanından bakıyorum
belki aralari bir hafta falan olur diye dedimdi
Gündüz adranalini pek zevkli olmuyor zaten çayımKocama her kostugumda hamile kalsaydim ooooo
Evet kocam evde ama gozleri felfecir okuyan bi bidisss kiz da var az evvel gidip optumm babasini diye bi havalar bi civalar gorseniz ...
Neyseki sekerleme uykusuna yatti kocam gunduz adrenaline pek yer olmuyor
Esim gelnce sofra hazirlamistm sonra cay keyfi derken yayilmistm mutfagi topladim smdi orgu ormeye baslayacegmm yemegmn olmasnin gururunu yasiyorum
Pazara gidip geldm basim agridi soguktan ya ilac almicaktm ama olmayacak ilac iciym bari basim dondu soguktan
EvettGündüz adranalini pek zevkli olmuyor zaten çayım
Dikkat et kendine.. Önümüzdeki hafta havalar ısınıyormuş ama, son soğuklarmış bu
Bilmiyoruz ki çayım isterim aslındaBen hamileyken dogum kliplerini izler aglar dururdum yaaa ne guzel oluyor yaptircanmi sende ciciii klip
Sonradan düşününce bu çok mantıklı geldi cicimNazardan ziyade foto çalıntılarından korkuyorum kuzum nazardan çok korkmamkız kardeşimin öyle fotoğrafları çalındı sahte hesap açmışlar fotolarıyla...
Benzer birşey yaşamak istemem
İnşallah inşallah inşallahPıtırcıklarım şamdan ile yaptığımız bir hesaplamaya göre 2.5 ay var doğumların arasında. Mehlika sezonu açtı, 2.5 ay sonraByNkoaLa doğuracak, ondan 2.5 ay sonra ben ve poncikvegece , bizden 2.5 ay sonra Büşo.
Bu durumda büşo dan sonraki doğumun Kasım sonu gibi olması lazım. Kısacası bu da önümüzdeki ay ve mayıs ayında gebelik haberi alacağız anlamına gelir
Önümüzdeki ayın haberini kimden alacağız acabaHamile olmayanlar kendine bu ay dikkat etsin her an herşey olabilir.
İmza: Cici Nostradamus
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@ZuhalYildizi
Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
H M
Geyşamın siber suçlarda çalışan devresinin düştük ocağınaSonradan düşününce bu çok mantıklı geldi cicim
Doğru evet, bide düşünsene haberin olmadığını. Sıkıntılı şeyler. Sonra naptınız ki cicim.
Hmmm kapatılmış ya ciciim. Bi ara ben de açık kullanıyordum hesabım sonra bazen içime korku düşüyordu bide sanki böyle şeyler geceleri olur gibi geliyordu gece kapatıp sabah açıyodumGeyşamın siber suçlarda çalışan devresinin düştük ocağına
Derken kız kardeşim doğurunca kaldı o iş. Ama sahte hesap kapatıldı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?