- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.281
Heeeee sağolll poğaça yanaklımmm, hiç görmemiştim o yuzdenHayır canım nick değişikliği değil çok önceden gelmişti topige o arkadaş ara ara da giriyodu istebelki hep takip ediyor ama yazmıyor da olabilir
geldim valla Rossum nolsun ya hocayla kavga dövüş bi bok halledemeden geldimGünaydın busummm ayy hoşgeldin sonunda nerelerde kaldın
Teşekkür edermmmm
Yaaaa beğenmenize çok sevndm cidden evet bana da deli dolu ama sakin bir bebek olcakmis gbi geliyor nedense
geçmiş olsun Diloşum kıyamam sanaÇok kötüyüm aşkım öldüm ölücem
Bu nerden çıktı anlamadım artık eşin gelsin de iki serum bişeyler takarlar napiyim midem çok kötü halde
AhahhahaKeşke gizli olsa da biz bize olsak dimi
Allah seniiii gıcık miydigeldim valla Rossum nolsun ya hocayla kavga dövüş bi bok halledemeden geldim
geçmiş olsun Diloşum kıyamam sana
Hoş geldin büşümüz bizimm
Ayyyy valla çok iyii olurrrr gülimmmKahve dusuna sokayım seni
Anca ayilcan
Geçmeyen migren yapmışlar sanaAyyyy valla çok iyii olurrrr gülimmmmigrenim de çok coşmuş durumdaaa bir türlü geçmiyoruduuuuuu
valla yüksek lisansta danışmanımız olan hoca bir garipAllah seniiii gıcık miydi
Hoca size taktı mi
Bebek nasıl
Koala bu kdr soruyu neden soruyor
hoş buldum kuzummmmHoş geldin büşümüz bizimmsen nasılsın asıl özellikle bebişin nasıl
İveetttt yaaaaGeçmeyen migren yapmışlar sana
İlaç da alamiyorsun malum
Onların egoları zaten yerin dibine batsın ins :)valla yüksek lisansta danışmanımız olan hoca bir garip
baya egolu bişey, her şeyi parça parça söylüyor ama bizden tam performans bekliyor
durum böyle olunca yaptığımız hiçbir şeyi beğenmedi üstüne birde ben size şunları yapın gelin demiştim dedi halbüki öyle bişey dememişti istememişti öyle boktan bir duruma soktu bizibizde çıktık gittik deney meney yapmadık görümcemlere gittik oda akademisyen bize biraz yardımcı oldu hemde hasret giderdik geldik
bebişte iyidir herhalde rossumm 6 martta randevumuz
sen nasılsın senin bebiş nasıll
hoş buldum kuzummmm
iyiyim çok şükür valla oda iyi sanırım 6 martta göreceğiz inşallah
sen nasılsınnn
Gebelik bitince de kullanamazsın emzirme döneminde abowwwİveetttt yaaaabir türlü geçmiyorrrr ctesi sabah uyandımmm halaaa duruyorr, geçmiyorr
Maalesef gülim alamıyorumm ondan geçmiyorr yoksa 10 dk lık işi var
1 tane avmigran bu işi çözer
Evet ya gece 3 ten sonra hissettik
valla 12. haftaya girdim şaka gibi Rossum daha dün öğrendim sanki 5. haftadaydımOnların egoları zaten yerin dibine batsın ins :)
Oyyy yesin onu teyzesi Yaaa
Bizimki de kipirdak artık iyice yaa uyutmuyir rahat vermiyor
En güzel zamanlar sizinkiler
verdim kanı. yarın sonuç.geçmiş olsunn abla valla bi baktır kan değerlerin düşmüştür belki o çok yorgunluk yapar halsizlik yapaar
of geçmiş olsun . baya ağır geçiyor her heyse o .Günaydın
Nasılsınız
Beni soracak iseniz ben hiç iyi degilim
Gece istifra ederek uyandım hic iyi degildim
Eşim hastahaneye götürecekti
Ben gidermiyim hiç
Duşa sok dedim banyo yaptırdı da
Bu seferde üşüme titreme sonra alevlenme
Sabaha kadar başında durdu adamı da ut
uyutmadim
Biraz sızmışım
Ama hala da kötüyüm
Üfffffff
Düzelecek gibi de değilim balım eşim gelsin de doğru hastahaneye canım çok kötü durumdayım
Yaaa bulantilarn var mı geçti mi kuzumvalla 12. haftaya girdim şaka gibi Rossum daha dün öğrendim sanki 5. haftadaydım
6 martta 13. hafta dolmuş 14 e giriş yapmış olacağız bakalım belki cinsiyetle ilgili bir fikir verir
Gevmis olsunEvet ya gece 3 ten sonra hissettik
geçmiş olsun .Evet ya gece 3 ten sonra hissettik
yani . heyecanla bekleriz bakalım o tarihi de.valla 12. haftaya girdim şaka gibi Rossum daha dün öğrendim sanki 5. haftadaydım
6 martta 13. hafta dolmuş 14 e giriş yapmış olacağız bakalım belki cinsiyetle ilgili bir fikir verir
günaydınnnnGünaydın güzeller
Nasılsın cnmgeçmiş olsun .
yani . heyecanla bekleriz bakalım o tarihi de.
günaydınnnn
hadi hayırlısı bakalımverdim kanı. yarın sonuç.
of geçmiş olsun . baya ağır geçiyor her heyse o .
dikkat et . yemene içmene özellikle.
bugün iyi olursun inşallah.
ah canım yaa. keşke gece gideydin
ayy rossum geceden 2 tablet doktorun verdiği hapı içiyorum 10 gündür çok rahatım bin şükürYaaa bulantilarn var mı geçti mi kuzum
En son var diyordun
Oy oy büyümüş valla yaaa topik bebkleri olcak bunlar :)
Senin içine ne doğuyor ?
Sanki kızın olcak gbi busu yaa
hemde nasıl bir heyecangeçmiş olsun .
yani . heyecanla bekleriz bakalım o tarihi de.
günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?