- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.841
Hahaha cicim ya sabret az kaldı, geri sayım yapiyoduk en son kaçta kaldıkİnşallahhhh seksü şempazem
Bir kadının 3 yılda salgıladığı östrojen hormonu gebelerde 1 günde salgılanırmış o da aşırı duygusallığa ve oynak ruh hallerine sebep olurmuş. Bide ben progestanla ek olarak aldımkafayı yemiş vaziyetteyim anlatılmaz yaşanır
Bir ağlıyorum bir gülüyorum. Bir mutlu oluyorum bir karamsar bir sinirli bir alıngan. Kendim kendimden yoruldum
Hatta bugün geyşama okkalı bir msj attım. Kaç gündür vitaminlerimi unutuyorum sende ilgilenmiyorsun benimle içerikli. Haklısın bitanem bende bu sıralar biraz düştüm çok yorgun hissediyorum ama toparlıcam yazmış.
Sanırım geyşayı da çok yordum son zamanlarda.
Zaten alev alev konular ya senin başının altından çıkıyor ya da ponçiğinbak bana adeta açılmamış bir gül goncası gibin terbiyeli ve libişsizim. Gösteriyorum ama elletmiyorum
Amiiinn canım inşallah inşallahyaa dimii bazen oluyo böylee tarif edemiyosun nasıl olduğunu ama hissediyosun işte
aay ama iyi olmuş büşümüzde anne oluyo darısı K Kendinisevenbirii nin inşallah onunda alalım güzel haberlerini en yakın zamanda hayırlısıyla
Daha bunun tuvalet yoluyla çıkışı var çok acı çokAyy dün eltimgil yemeğe geldiani olunca aklıma bişey de gelmedi hemen dedim Antep gızı seni,elinden bir lahmancun yiyek ayıptır söylemesi harcını hazırladık birlikte,kocalara da verdik gönderdik fırına evet güzeldi,güzeldi amaaa isotu basmış içine zalimin kızı sabaha kadar bı midemle karnın ölümüne kapıştı anasını satiyim sabahı sabah ettik eşim de bende
Sabah kaynım aramış bide malzemelerden bayat olan varmiydi biz mahvolduk diyo esime,eşimde dedi ki hanım isaotu basmış içine hepimizi hasladi desene şuna abi siz nasılsınız diye aradın zannettik bizde dediabi şok ajdhsj
Ama bizim mideler hala feci be, bilerek mi yaptı hayın elticim nedir
İns ins cnm dilosumunkini de yasnazinkini de alalim rabbim isteyen herkese sırayla versin insaay ama ne yalan diyim bende hissediyorum gülom sanki çok yakında alıcaz güzel haberlerini gibi böyle heycanlar bekliyorum
Uyku saatim gelmiştiKahvaltı saatin mi geldi acaba gülimm
aminn aminnn çokça aminnnİns ins cnm dilosumunkini de yasnazinkini de alalim rabbim isteyen herkese sırayla versin ins
Hiç doymuyordu doymurlardıUyku saatim gelmişti
Ama karnm da aç
Uyandım sayılır
Allah sizi isotlulardan korusunAyy dün eltimgil yemeğe geldiani olunca aklıma bişey de gelmedi hemen dedim Antep gızı seni,elinden bir lahmancun yiyek ayıptır söylemesi harcını hazırladık birlikte,kocalara da verdik gönderdik fırına evet güzeldi,güzeldi amaaa isotu basmış içine zalimin kızı sabaha kadar bı midemle karnın ölümüne kapıştı anasını satiyim sabahı sabah ettik eşim de bende
Sabah kaynım aramış bide malzemelerden bayat olan varmiydi biz mahvolduk diyo esime,eşimde dedi ki hanım isaotu basmış içine hepimizi hasladi desene şuna abi siz nasılsınız diye aradın zannettik bizde dediabi şok ajdhsj
Ama bizim mideler hala feci be, bilerek mi yaptı hayın elticim nedir
Gerçekten doymuyirm Yaaaaminn aminnn çokça aminnn♥♥ kurabiyem
Hiç doymuyordu doymurlardı
Gülom yaa az kaldı bebisin doğumuna yaaGerçekten doymuyirm Yaaa
Kendimi frenliyirm çoğu konu da
Yaa da yapmiyorm
Zaten yapsaydım şuan kesin 90 kiloydum
Başıma neler geleceğini bildiğim için daha çok telasliyim daha çok korkuyirm daha çok tereddütlerim varGülom yaa az kaldı bebisin doğumuna yaanasıl hissediyorsun 3 bebek heyecanını duygularınızi alalım
İnşallah canım geçer biter bişey kalmadı zaten canımBaşıma neler geleceğini bildiğim için daha çok telasliyim daha çok korkuyirm daha çok tereddütlerim var
İns bir an önce geçer biter diyorm sağlıkla bütün olumsuzluklar aklıma geliyor aslında psikolojik olarak pek iyi değilim özellikle geceleri
Bişey kalmadı hala alincak çok şey varİnşallah canım geçer biter bişey kalmadı zaten canım
Gidin alın anacim .Bişey kalmadı hala alincak çok şey var
Ben böyle dolaniom
oo benim diloşum dünya tatlısı bi anne olur valla yaa tez vakitte en güzelinden bi bebiş nasip etsin yasnazımızada ona da çok yakışcak annelikkİns ins cnm dilosumunkini de yasnazinkini de alalim rabbim isteyen herkese sırayla versin ins
:dGidin alın anacim .
Bak millet doğmamış bebege don biçiyor ki
Gulonun karnında bebe var pırtlayı verecek sonra gülooo
oo benim diloşum dünya tatlısı bi anne olur valla yaa tez vakitte en güzelinden bi bebiş nasip etsin yasnazımızada ona da çok yakışcak annelikk
Aynen aynen çok tatlı olacaklar eminimmmoo benim diloşum dünya tatlısı bi anne olur valla yaa tez vakitte en güzelinden bi bebiş nasip etsin yasnazımızada ona da çok yakışcak annelikk
Ahaaaa akroşla da gitmiyor:d
İns bir gün bizimkinin işleri biterse gidicez
Çocukları ona bırakıp annemle gidicem cnku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?