Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha cicim ya sabret az kaldı, geri sayım yapiyoduk en son kaçta kaldıksenin de hem gösterip hem ellettigin günler gelecek dur bakalim ay patili gibi isteksizliğe sürüklenme de sende
Amiiinn canım inşallah inşallah

Son düzenleme:
Ayy dün eltimgil yemeğe geldi ani olunca aklıma bişey de gelmedi hemen dedim Antep gızı seni,elinden bir lahmancun yiyek ayıptır söylemesi harcını hazırladık birlikte,kocalara da verdik gönderdik fırına evet güzeldi,güzeldi amaaa isotu basmış içine zalimin kızı sabaha kadar bı midemle karnın ölümüne kapıştı anasını satiyim sabahı sabah ettik eşim de bende
Sabah kaynım aramış bide malzemelerden bayat olan varmiydi biz mahvolduk diyo esime,eşimde dedi ki hanım isaotu basmış içine hepimizi hasladi desene şuna abi siz nasılsınız diye aradın zannettik bizde dediabi şok ajdhsj

Ama bizim mideler hala feci be, bilerek mi yaptı hayın elticim nedir

Daha bunun tuvalet yoluyla çıkışı var çok acı çok
Eltin makata göz dikmiş hain dondom musil ataymiş bundan iyimişisot nedir yaaa benim bildiğim pide eve gelir arasına yeşillik konur konmazsa kendin eklersin isotunu bunda bir kumpas var diyim

Allah sizi isotlulardan korusun
Kutsal su dokseydiniz keşke midenize

Gerçekten doymuyirm Yaaa
Kendimi frenliyirm çoğu konu da
Yaa da yapmiyorm
Zaten yapsaydım şuan kesin 90 kiloydum
Gülom yaa az kaldı bebisin doğumuna yaa nasıl hissediyorsun 3 bebek heyecanını duygularınızi alalım

Gülom yaa az kaldı bebisin doğumuna yaa nasıl hissediyorsun 3 bebek heyecanını duygularınızi alalım
Başıma neler geleceğini bildiğim için daha çok telasliyim daha çok korkuyirm daha çok tereddütlerim var

İns bir an önce geçer biter diyorm sağlıkla bütün olumsuzluklar aklıma geliyor aslında psikolojik olarak pek iyi değilim özellikle geceleri

İnşallah canım geçer biter bişey kalmadı zaten canım

İns ins cnm dilosumunkini de yasnazinkini de alalim rabbim isteyen herkese sırayla versin ins
oo benim diloşum dünya tatlısı bi anne olur valla yaa tez vakitte en güzelinden bi bebiş nasip etsin yasnazımızada ona da çok yakışcak annelikk

oo benim diloşum dünya tatlısı bi anne olur valla yaa tez vakitte en güzelinden bi bebiş nasip etsin yasnazımızada ona da çok yakışcak annelikk
yaaaa çokk tatlisin yiyecem kız seni bak şimdi heee konum at konummm
Aminn aminnn insallah balimm yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…