Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy pipilimii kukuşluya çeviremiyoz muuu
o çocuk o annenin alnını nasıll öpüyoo elini nasıl öpüyooo Yarebbimmmmm
kıyamam sana benn kısa dönemli yapar senin pipilii kuzum yada paralıya çevirirsiniz şimdiki devirde askerlik yapmıyo kimse bizim alt komşumuzun oğlu askere gitti ekim ayında aralıkta geldi bitti dedi askerlik nası yani dedik valla yapamam ben uğraşamam paralıya çevirdim çalşır öderim dedi

kız yaptıkları 6 ay askerlik. eskisi gibi 18 ay falan olsa napcaktiniz
Canım askerliğin 6 sı da 18 i de bir ya .. bence hiç bir farkı yok.
Bu konu da söyleyeceğim çok şey var da ban yemek istemiyorum.

6 ay askerlik diye gidip dönmeyen binlerce şehidimiz var maalesef. Bu devlete bedelli askerlik bile çok ya, inşallah rabbim o günleri gösterir, bedelli denen bir şey olur da bende çocuğumu bedelliye gönderirim

ben profesyonel askerlik yanlısıyım. ayrıca son zamanda ki şehitlerden bahsediyorsanız tamamı maaşli asker. eskisi gibi sıradan erler çatışma ortamina sokulmuyor. keza jandarmaya asker bile alınmıyor

Valla o günleri görelim de hayırlısı ile imzoşum, niyetim öyle büyük konuşmak istemiyorum; amaa aslaaa askerlik yapmasını istemem. Kendi kararı tabi ki ama kanımın son damlasına kadar vazgeçirmek için savaşırım

Biraz da gitsin kelli felli insanlarımızın oğulları yapsın, olan hep halk'a, fakire olmasın.

ayrica bu devlete bedelli bile çok derken neyi kasteddiginizi anlamadim

ben profesyonel askerlik yanlısıyım. ayrıca son zamanda ki şehitlerden bahsediyorsanız tamamı maaşli asker. eskisi gibi sıradan erler çatışma ortamina sokulmuyor. keza jandarmaya asker bile alınmıyor
aah kuzum yaa maaşlı asker evet ama hep görüyorum garibanlar yani öyle hiç bi zenginin evine şehit haberi gitmyor hiç bi köşke hiçbir yalıya şehit ateşi düşmüyo hep gariban ailelerin evine düşüyor bu şehit ateşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…