- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.801
Seviommmmmmİşte biz tırnak bakarız diloş tayt bakar
İyim canım oturuyorum öyle sen nasılsın ☺
bak şimdii çok mutlu oldum seni bi nebzede olsa iyi hissettirdiysem çaydaşım ne mutlu bana hem dertdaşımsın hem çaydaşımPeki benim hastayken bir mesajınla kendimi iyi hissetmem
Hep ettiriyorsun ki zatenbak şimdii çok mutlu oldum seni bi nebzede olsa iyi hissettirdiysem çaydaşım ne mutlu bana hem dertdaşımsın hem çaydaşım
Şükür kuzum ya babam elini çatlattmış bir şekilde satmışlar elini eve göndermişler  3 gün raporluİşte biz tırnak bakarız diloş tayt bakar
İyim canım oturuyorum öyle sen nasılsın ☺
pamuğum benimmm çok seviliyosunnHep ettiriyorsun ki zatensende benim kıymet verip kk dışında da düşündüğüm nadir insanlardansın❤
aay kuzumm çok geçmiş olsun babanaaŞükür kuzum ya babam elini çatlattmış bir şekilde satmışlar elini eve göndermişler  3 gün raporlu
Niye kahkaha atmışsın kızŞükür kuzum ya babam elini çatlattmış bir şekilde satmışlar elini eve göndermişler  3 gün raporlu
ponçiğimm erkek anası olmak böyle bişey galibaAyy az önce bir delühanlının askere gidişini izledimm, o anacığıı nasıll ağlıyooo
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy içim fenaa olduuuuu ağlıyommm ya laaaa
Ayyyy pipilimii kukuşluya çeviremiyoz muuuponçiğimm erkek anası olmak böyle bişey galiba
kız yaptıkları 6 ay askerlik. eskisi gibi 18 ay falan olsa napcaktinizAyyyy pipilimii kukuşluya çeviremiyoz muuu
o çocuk o annenin alnını nasıll öpüyoo elini nasıl öpüyooo Yarebbimmmmm
kıyamam sana benn kısa dönemli yapar senin pipilii kuzum yada paralıya çevirirsiniz şimdiki devirde askerlik yapmıyo kimse bizim alt komşumuzun oğlu askere gitti ekim ayında aralıkta geldi bitti dedi askerlik nası yani dedik valla yapamam ben uğraşamam paralıya çevirdim çalşır öderim dediAyyyy pipilimii kukuşluya çeviremiyoz muuu
o çocuk o annenin alnını nasıll öpüyoo elini nasıl öpüyooo Yarebbimmmmm
Canım askerliğin 6 sı da 18 i de bir ya .. bence hiç bir farkı yok.kız yaptıkları 6 ay askerlik. eskisi gibi 18 ay falan olsa napcaktiniz
ben profesyonel askerlik yanlısıyım. ayrıca son zamanda ki şehitlerden bahsediyorsanız tamamı maaşli asker. eskisi gibi sıradan erler çatışma ortamina sokulmuyor. keza jandarmaya asker bile alınmıyorCanım askerliğin 6 sı da 18 i de bir ya .. bence hiç bir farkı yok.
Bu konu da söyleyeceğim çok şey var da ban yemek istemiyorum.
6 ay askerlik diye gidip dönmeyen binlerce şehidimiz var maalesef. Bu devlete bedelli askerlik bile çok ya, inşallah rabbim o günleri gösterir, bedelli denen bir şey olur da bende çocuğumu bedelliye gönderirim
Canım askerliğin 6 sı da 18 i de bir ya .. bence hiç bir farkı yok.
6 ay askerlik diye gidip dönmeyen binlerce şehidimiz var maalesef. Bu devlete bedelli askerlik bile çok ya, inşallah rabbim o günleri gösterir, bedelli denen bir şey olur da bende çocuğumu bedelliye gönderirim
[/QUOTE
ayrıcw bu devlere bedelli bile çok derken ne demek istediginizo anlamadim
Valla o günleri görelim de hayırlısı ile imzoşum, niyetim öyle büyük konuşmak istemiyorum; amaa aslaaa askerlik yapmasını istemem. Kendi kararı tabi ki ama kanımın son damlasına kadar vazgeçirmek için savaşırımkıyamam sana benn kısa dönemli yapar senin pipilii kuzum yada paralıya çevirirsiniz şimdiki devirde askerlik yapmıyo kimse bizim alt komşumuzun oğlu askere gitti ekim ayında aralıkta geldi bitti dedi askerlik nası yani dedik valla yapamam ben uğraşamam paralıya çevirdim çalşır öderim dedi
Dedim ya bu konu da çok yorum yapmak istemiyorum, canım :)ayrıca bu devlere bedelli bile cok derken neyi kasdettihi
artık eskisi gibi uzun değil evet kısa yapılıyo askerlikkız yaptıkları 6 ay askerlik. eskisi gibi 18 ay falan olsa napcaktiniz
ayrica bu devlete bedelli bile çok derken neyi kasteddiginizi anlamadimCanım askerliğin 6 sı da 18 i de bir ya .. bence hiç bir farkı yok.
aah kuzum yaa maaşlı asker evet ama hep görüyorum garibanlar yani öyle hiç bi zenginin evine şehit haberi gitmyor hiç bi köşke hiçbir yalıya şehit ateşi düşmüyo hep gariban ailelerin evine düşüyor bu şehit ateşiben profesyonel askerlik yanlısıyım. ayrıca son zamanda ki şehitlerden bahsediyorsanız tamamı maaşli asker. eskisi gibi sıradan erler çatışma ortamina sokulmuyor. keza jandarmaya asker bile alınmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?