Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben telefona takildim sen.napiyorsun
Kizim uyudu da bi nescafe icicem gunduz annemlere gittik kizi anneme birakip cok gezdim heralde basim agriyo
Oncesnde de parka gitmistik baya oynadi kis geleli parki unutmustu yorulduk heralde gel kayfe icekkk

Kizim uyudu da bi nescafe icicem gunduz annemlere gittik kizi anneme birakip cok gezdim heralde basim agriyo
Oncesnde de parka gitmistik baya oynadi kis geleli parki unutmustu yorulduk heralde gel kayfe icekkk
Kahveye hiç hayir diyemem ki.geliomm

günaydın kuzum dün dönemedim. ne zaman gitceksiniz tekrar. hoca niye killik yapıyo ki
ay valla ne zaman gideceğiz bilmiyorum şamdanım bir sürü yeni şey istedi ortada olmayan önceden istemediği, ama önceden istediğini iddia ediyor istese ben yapıp giderdim zaten, baya uğraştırıcı şeyler ve benim kafamı toplayıp odaklanıp yapmam gerekiyor modumu o kadar düşürdü ki hiç yapasım yok bu hafta bi geçsin haftaya eğer yapabilirsem başlayacağım.. Gıcık bir adam işte egolu biraz

sen napıyosun nasılsın kuzum

insanlarla uğraşmak ne kadar zor ya inşallah bitirirsin canım. bi hafta daha mi gitmen gerekiyo peki. yetisir mi yeni istediği şeyler bi haftada. kafanı toplayıp git zaten takma da boşver onun uyuzluk yapasi varmış

iyiyim kuzum servisteyim ise gidiyorum ben de :)

1 haftada bitmez kuzum, en az 2 kere 1 er hafta gitmem gerek bu sadece deneyler için sonra tez düzeltmeleri var sunumlar vs. var bu sene en azından toparlamasını yapayımda bitmese de olur ya, deneyler vs. bitsin çocuk doğduktan sonra ne kadar bakabiliriz bilmiyorum ama eşiminde yardımıyla bir şekilde bitecek artık
bende işe geldim şimdi çay içiyorum Limonsuzzcay sevinir buna

günaydınnn

B Brunello Cicinelli laneti benide tuttu dr yasak getirdi ptesi bana da oysaki herşey çok güzeldi. pazar gecesi kanama geldi ptesi dr ye gittim yassaaakkk dedi öf dedim yaa ee dedim benim canım libidobilerim nolcak dedim düz duvara kızım sen dedi yapçak bişi yok 7 sinde randevum var o güne kadar döncez popoyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…