- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.021
TamamamamaArkadaşlar kesin bilgi yayalım
27 Şubat Perşembe kandil ,
Kizim uyudu da bi nescafe icicem gunduz annemlere gittik kizi anneme birakip cok gezdim heralde basim agriyoBen telefona takildim sen.napiyorsun
Kahveye hiç hayir diyemem ki.geliommKizim uyudu da bi nescafe icicem gunduz annemlere gittik kizi anneme birakip cok gezdim heralde basim agriyo
Oncesnde de parka gitmistik baya oynadi kis geleli parki unutmustu yorulduk heralde gel kayfe icekkk
Kizim elmasni bitirmemis onu bitirdim smdi kahve icemeyecegummKahveye hiç hayir diyemem ki.geliomm
Biz de esimle ictik 10 gbi de bidha icecektm gece sessizlignde de kizimn yarm kalan elmasni yedim icesim kactiBende sizdenim bu gecebi eşime bı kendime yaptım miss size de afiyet olsun
Elma kesmiştir olsun zaten uyuması zor oluyor içince de işte bakma bana :)Biz de esimle ictik 10 gbi de bidha icecektm gece sessizlignde de kizimn yarm kalan elmasni yedim icesim kacti
Dersler daha önemli kuzucukYiiaaa kimbilir ne şekilli sohbetler ettiniiizz ama çok sayfa birikmişsınav yaklaştıkça aktifliğim tam ters orantı azalıyor
Yaa diloşum zaten ağlamam varr pıt yapacak şimdiiDersler daha önemli kuzucuk
Günaydınn kızlar
ay valla ne zaman gideceğiz bilmiyorum şamdanım bir sürü yeni şey istedi ortada olmayan önceden istemediği, ama önceden istediğini iddia ediyor istese ben yapıp giderdim zaten, baya uğraştırıcı şeyler ve benim kafamı toplayıp odaklanıp yapmam gerekiyor modumu o kadar düşürdü ki hiç yapasım yok bu hafta bi geçsin haftaya eğer yapabilirsem başlayacağım.. Gıcık bir adam işte egolu birazgünaydın kuzum dün dönemedim. ne zaman gitceksiniz tekrar. hoca niye killik yapıyo ki
ay valla ne zaman gideceğiz bilmiyorum şamdanım bir sürü yeni şey istedi ortada olmayan önceden istemediği, ama önceden istediğini iddia ediyor istese ben yapıp giderdim zaten, baya uğraştırıcı şeyler ve benim kafamı toplayıp odaklanıp yapmam gerekiyor modumu o kadar düşürdü ki hiç yapasım yok bu hafta bi geçsin haftaya eğer yapabilirsem başlayacağım.. Gıcık bir adam işte egolu biraz
sen napıyosun nasılsın kuzum
hala simidi yemedimBaksana miginin işyerinde de simit dagitmislar tek ben dglm öyle sanan ,
1 haftada bitmez kuzum, en az 2 kere 1 er hafta gitmem gerek bu sadece deneyler için sonra tez düzeltmeleri var sunumlar vs. var bu sene en azından toparlamasını yapayımda bitmese de olur ya, deneyler vs. bitsin çocuk doğduktan sonra ne kadar bakabiliriz bilmiyorum ama eşiminde yardımıyla bir şekilde bitecek artıkinsanlarla uğraşmak ne kadar zor yainşallah bitirirsin canım. bi hafta daha mi gitmen gerekiyo peki. yetisir mi yeni istediği şeyler bi haftada. kafanı toplayıp git zaten takma da boşver onun uyuzluk yapasi varmış
iyiyim kuzum servisteyim ise gidiyorum ben de :)
günaydınnnHmmmm hmmmmm
demekk bugunn maçınız varrrrkaç kaç biterr
Bende yarım saattir kendimiii fantazi giyim sayfalarında buluyorummmgene bir şeyler alıyorumm amaaa ıııı ıhhhhh hiç isteğim yokkkk B Brunello Cicinelli aşna fişne yapamayın lanetliyorm sizi demişti sanırım lanetlendmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?