- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.041
Ahhh diloyloyloyloy geçmiş olsun cnm bebekte bişey yok dimigünaydınnn
B Brunello Cicinelli laneti benide tuttu dr yasak getirdi ptesi bana da oysaki herşey çok güzeldi. pazar gecesi kanama geldi ptesi dr ye gittim yassaaakkk dedi öf dedim yaa ee dedim benim canım libidobilerim nolcak dedim düz duvara kızım sen dedi yapçak bişi yok 7 sinde randevum var o güne kadar döncez popoyu
Ahhh diloyloyloyloy geçmiş olsun cnm bebekte bişey yok dimi
Günaydınn kızlar
günaydın:)
Günaydın
Günaysssssss
herkese günaydınnnn
gününüz aydın olsun kuzularrGünaydın ❤
Çok şükür aman gelmesin cnmyok canım o gayet iyi ama ben çok korktum adet oluyomuş gibi oldum kanamam ona benziyodu yani ama şükür devamı gelmedi
çok geçmiş olsun canımm Rabbim sağ salim dünyaya gelmesini nasip etsin inşallahyok canım o gayet iyi ama ben çok korktum adet oluyomuş gibi oldum kanamam ona benziyodu yani ama şükür devamı gelmedi
İns aymistir bilmiyirm şuangününüz aydın olsun kuzularr
niyeküne gözlerinimi açamıyon gülomİns aymistir bilmiyirm şuan
ay evet ya 5,5 ayda bu 3. oldu ama hep azar azar birer kez geldi ama en korktuğum bu oldu ona bişey olmasın ben hiç yapmasamda olurÇok şükür aman gelmesin cnm
Varsın yasak gelsin
Kanama gelemsin :)
amin canım sağolçok geçmiş olsun canımm Rabbim sağ salim dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah
Benimde cok bulantım var 5 bucuk aylıgız gecmiyo ne ignesi oldunuzgerçekten...:)
83 le hamile kaldim..
kusma nedeniyle 80 düştüm..
bebek 3 kilo doğdu..
ben doğumdan sonra da 80 e düştüm..:)
çok dikkat ettim 3 kilo aldim oda bebegimin kilosu:)
çünkü igne oldum ..hamurişi pilav tatlı tuz yasakti.
şimdi 85 im.
ama emzirme döneminde 95 kilo olmuşum
hayır olsun inşallah canımkizlar gunaydinn
ruya yorumu yapabilen biri varmi
2 gundur çok benzer ruya görüyorum hepsinde de ortak bi olay oluyo varmi yorumlayacak biri
bütün libişlerim ona feda doğurana kadar yapmam hiç sıkıntı değil yeterki o iyi olsun benim bundan önce bi kürtajım var o yüzden fazla tedirginim panikliyorum hemen ama şükür şimdiye kadar oğluşuma bişi olmadıdiloyloy1 geçmiş olsun kuzum devamı gelmesin inşallahh napalım böyle zamanlarda libidoşlarımızı frenleyeceğiz artık bebişler iyi olsun yeter ki
cok da garip şeyler var ondan merak ediyorumhayır olsun inşallah canım
anlat bakalım canım rüyayı neye yorarsan o çıkarmış biz hayra yoralım hayır olsun :)cok da garip şeyler var ondan merak ediyorum
noldu kaşını gözünü sevdiğimm yine asmışın yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?