Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah korusun kuzumm zaten 22 hafta olmuş maşallah bişey olmaz zaten artık sebebi neymiş peki kuzum

Allah korusun kuzumm zaten 22 hafta olmuş maşallah bişey olmaz zaten artık sebebi neymiş peki kuzum

plesenta rahim ağzına doğru sivrilmiş dedi dil yapmış öyle dedi hatta ultrasonda gösterdi hakkat sivrilmişti orası.karın ağrımda çoktu kanamanı da ağrını da o yapar dedi ağır kaldırmak yasak ve ilişkii yasak dedi. tabi ben devlet hastanesine gittim benim doktorum merkezde 1 saat uzaklıkta yani hastaneki doktor öyle dedi sonra kendi doktorumu aradım öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama kontrol ederiz gelince dedi fitil falan verdi işte ama dün ve bugün iyiyim kalmadı sıkıntım

ay evet ya 5,5 ayda bu 3. oldu ama hep azar azar birer kez geldi ama en korktuğum bu oldu ona bişey olmasın ben hiç yapmasamda olur
Aynen canmmm
Benm de surda sayılı gunlerm kalmış
Dün görümcem bı olay anlattı bütün psikolojimi bozdu saolsun.
Kadının doğumdan bir gün önce bebeği karnında ölmüş
Bu anlatılacak şey mi Allah aşkına.

dimi zaten insan korkuyo tam doğuma sayılı günler kala anlatılcak şey değil yani moral vereceğine daha çok bozmuş böle şeyleri hiçç kafana takma allahın izniyle kızını sağsağlim kucağına alıcaksın

İnsnlar insnlarin mutluluguni bozmak için hevesini yıkmak için yaratılmış sanki özellikle bazı kadınlar.

İns cnmmm

Anladım kuzum inşallah tekrarlamaz birde kendi doktorun görsün bakalım tekrardan geçmiş olsun

Evet bu tür örnekleri veren insanları gerçekten anlamıyorum, hayır sordun mu sen acaba ?

Rossum sinir bozucu insanlar ya gerçekten, dünde bizim iş yerinde bana normal doğumda neler yaşayan insanları bebeğini kaybedenleri annenin bayıldığını falan anlatıyorlar sezaryen ol hiç uğraşma diyorlar Bu insanlar niye böyle ya kulak tıkasan tıkanmıyor ‍♀

Evet bu tür örnekleri veren insanları gerçekten anlamıyorum, hayır sordun mu sen acaba ?
Yaaa gerçekten çok saçma rabbim aaglikla kurtarsın diyeceğine saçma sapan örnek veriyor

Ordan kv diyor bilmem neresi var ordan alırız kıyafet dediği yerde tekstil ürünlerinin ihracat fazlası hatalı şeyler bunu bir de bana diyor bakarız ben kendim alirm dedm bende gectm
Salak salak ucuza getirme çabaları beni deli ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…