- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.061
Allah korusun kuzumm zaten 22 hafta olmuş maşallah bişey olmaz zaten artıkbütün libişlerim ona feda doğurana kadar yapmam hiç sıkıntı değil yeterki o iyi olsun benim bundan önce bi kürtajım var o yüzden fazla tedirginim panikliyorum hemen ama şükür şimdiye kadar oğluşuma bişi olmadı
Allah korusun kuzumm zaten 22 hafta olmuş maşallah bişey olmaz zaten artıksebebi neymiş peki kuzum
Ne bileyim öyle 2 trip atasım geldinoldu kaşını gözünü sevdiğimm yine asmışın yüzünü
Sadece gözümü değil hiçbir yerimi acamiyirmniyeküne gözlerinimi açamıyon gülom
Aynen canmmmay evet ya 5,5 ayda bu 3. oldu ama hep azar azar birer kez geldi ama en korktuğum bu oldu ona bişey olmasın ben hiç yapmasamda olur
dimi zaten insan korkuyo tam doğuma sayılı günler kala anlatılcak şey değil yani moral vereceğine daha çok bozmuş böle şeyleri hiçç kafana takma allahın izniyle kızını sağsağlim kucağına alıcaksınAynen canmmm
Benm de surda sayılı gunlerm kalmış
Dün görümcem bı olay anlattı bütün psikolojimi bozdu saolsun.
Kadının doğumdan bir gün önce bebeği karnında ölmüş
Bu anlatılacak şey mi Allah aşkına.
İnsnlar insnlarin mutluluguni bozmak için hevesini yıkmak için yaratılmış sanki özellikle bazı kadınlar.dimi zaten insan korkuyo tam doğuma sayılı günler kala anlatılcak şey değil yani moral vereceğine daha çok bozmuş böle şeyleri hiçç kafana takma allahın izniyle kızını sağsağlim kucağına alıcaksın
Anladım kuzum inşallah tekrarlamaz birde kendi doktorun görsün bakalım tekrardan geçmiş olsunplesenta rahim ağzına doğru sivrilmiş dedi dil yapmış öyle dedi hatta ultrasonda gösterdi hakkat sivrilmişti orası.karın ağrımda çoktu kanamanı da ağrını da o yapar dedi ağır kaldırmak yasak ve ilişkii yasak dedi. tabi ben devlet hastanesine gittim benim doktorum merkezde 1 saat uzaklıkta yani hastaneki doktor öyle dedi sonra kendi doktorumu aradım öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama kontrol ederiz gelince dedi fitil falan verdi işte ama dün ve bugün iyiyim kalmadı sıkıntım
sağol kuzumAnladım kuzum inşallah tekrarlamaz birde kendi doktorun görsün bakalım tekrardan geçmiş olsun ❤
Evet bu tür örnekleri veren insanları gerçekten anlamıyorum, hayır sordun mu sen acaba ?Aynen canmmm
Tüm kalbimle dualarım seninle olacak canımm Allahımın izniyle tutar inşallahGünaydın kızlarbugün 3'te transferim vaaaar
Rossum sinir bozucu insanlar ya gerçekten, dünde bizim iş yerinde bana normal doğumda neler yaşayan insanları bebeğini kaybedenleri annenin bayıldığını falan anlatıyorlar sezaryen ol hiç uğraşma diyorlarAynen canmmm
Hadi ins kuzummm hayırlısıyla gelsin bebjk :)Günaydın kızlarbugün 3'te transferim vaaaar
Amiin büsracım cok tesekkur ederim dualarin icin Allah razi olsun ❤ hamilelern duasi kabul olurmus insallah rabbim birinizin duasini kabul ederde yüzumuź guler artikTüm kalbimle dualarım seninle olacak canımm Allahımın izniyle tutar inşallah ❤
Sagol canim insallah bebemi kapcam gelcem aksamHadi ins kuzummm hayırlısıyla gelsin bebjk :)
inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım dualarım seninleGünaydın kızlarbugün 3'te transferim vaaaar
Yaaa gerçekten çok saçma rabbim aaglikla kurtarsın diyeceğine saçma sapan örnek veriyorEvet bu tür örnekleri veren insanları gerçekten anlamıyorum, hayır sordun mu sen acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?