Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy herkes çok bilmiş zaten doğuma kdr hicbirsey belli olmuyor busum bilemezsin sezeryanda sanki hiç risk yokmuş gbi insnlar boş boş konusuyir

Ben yeterince stresliyim arkamda 2 tane oğlumu bırakıp doğuma giricem azıcık destek olun köstek olmayın deseydin keşke.
ihracat fazlası hatalı şeyleri de kendi giysin. Niye senin cocuguna giydiriyormuş, sanki kendisinden para isteyen oldu. Ya da sanki sen al et dedin de bir de yer bildirimi yapıyor sana. Sende eşim gibi deseydin bn daha ölmedim diye

Ayyy bunları duydukça yeminederim tokatlayasım geliyorr

gülomm yaa boşver takmaya değmez biz biliyoruz seni densiz densiz konuşmuşlar resmen çekememezlik bu başka bişey olamaz

yasnazımm hadi inşallah yaa herşey gönlünce olsun istediğindende güzelini nasip etsin mevlam
Canim benm Allah razi olsun cok tesekkur ederim ❤❤
@Yasnaz balimmmm canım kardeşim benimmm dualrimiz seninle aşkım
Güzel haberlerle canım benim ❤ herşey çok güzel olsun gönlünce olsun en güzeli en hayırlısı olsun canim kardeşim
Yaa dilosuuummm dualarin icin tesekkur ederm arkadasm ❤ hatirliyomusun ilk negatifi aldigimda sana soylemistim daha okadar aktif degildim sitede ozamanlarda hep yanimda oldun ne gunlere geldik baksana insallah kalp atsini duydum diyede haber vermek nasip olur

Ayy herkes çok bilmiş zaten doğuma kdr hicbirsey belli olmuyor busum bilemezsin sezeryanda sanki hiç risk yokmuş gbi insnlar boş boş konusuyir
Valla Rossum bende diyorum zaten zorunlu bi durum olursa mecbur gireceğim sezaryene ama her şey yolunda giderse gitmek istemiyorum diye, illa diyor ki yaa sen öyle san sancıları çekte göreyim seni, ay kafalarını ezesim geldi

Evet bitanem unutmam mümkünmü birbirimize bu yolda çok destek verdik
Neler paylastik
Ben inanıyorum ki sen güzel haberi vericeksin canım kalp atışında dinlicez büyüdüğünü de gorucez doğduğunu da sonra teyzesi yiyecek pıtırcıgı

Off insallah Allahm duy sesimizi ❤❤

Sezeryan istiyorum desen de amann yok normal dogum en iyisi soyle boyle bicakk yeme diyollaaa valla hamilelik ve lohusalikta kmseye kulak asmamak gerek ross sen dha iyi bilirsin cnm salla gitsn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…