- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.081
Ayy herkes çok bilmiş zaten doğuma kdr hicbirsey belli olmuyor busum bilemezsin sezeryanda sanki hiç risk yokmuş gbi insnlar boş boş konusuyirRossum sinir bozucu insanlar ya gerçekten, dünde bizim iş yerinde bana normal doğumda neler yaşayan insanları bebeğini kaybedenleri annenin bayıldığını falan anlatıyorlar sezaryen ol hiç uğraşma diyorlarBu insanlar niye böyle ya kulak tıkasan tıkanmıyor
Tesekkür ederim canim Allah razı olsun hepinizden❤inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım dualarım seninle
Ben yeterince stresliyim arkamda 2 tane oğlumu bırakıp doğuma giricem azıcık destek olun köstek olmayın deseydin keşke.Yaaa gerçekten çok saçma rabbim aaglikla kurtarsın diyeceğine saçma sapan örnek veriyor
Ordan kv diyor bilmem neresi var ordan alırız kıyafet dediği yerde tekstil ürünlerinin ihracat fazlası hatalı şeyler bunu bir de bana diyor bakarız ben kendim alirm dedm bende gectm
Salak salak ucuza getirme çabaları beni deli ediyor
tribine bandığımNe bileyim öyle 2 trip atasım geldi
ozaman normal gülom sana daha günün aymamasıSadece gözümü değil hiçbir yerimi acamiyirm
gülomm yaa boşver takmaya değmez biz biliyoruz seni densiz densiz konuşmuşlar resmen çekememezlik bu başka bişey olamazYaaa gerçekten çok saçma rabbim aaglikla kurtarsın diyeceğine saçma sapan örnek veriyor
Ordan kv diyor bilmem neresi var ordan alırız kıyafet dediği yerde tekstil ürünlerinin ihracat fazlası hatalı şeyler bunu bir de bana diyor bakarız ben kendim alirm dedm bende gectm
Salak salak ucuza getirme çabaları beni deli ediyor
yasnazımm hadi inşallah yaa herşey gönlünce olsun istediğindende güzelini nasip etsin mevlamGünaydın kızlarbugün 3'te transferim vaaaar
Canım hayırlısı olsun inşallah stres yapma hayırla geçsin umarım ya inşallah tutar emeğinin karşılığını alırsın canım dualarimdasin hadi hayırlısıGünaydın kızlarbugün 3'te transferim vaaaar
Canim benm Allah razi olsun cok tesekkur ederim ❤❤yasnazımm hadi inşallah yaa herşey gönlünce olsun istediğindende güzelini nasip etsin mevlam
Yaa dilosuuummm dualarin icin tesekkur ederm arkadasm ❤ hatirliyomusun ilk negatifi aldigimda sana soylemistim daha okadar aktif degildim sitede@Yasnaz balimmmm canım kardeşim benimmmdualrimiz seninle aşkım
Güzel haberlerle canım benim ❤ herşey çok güzel olsun gönlünce olsun en güzeli en hayırlısı olsun canim kardeşim
Amin canm cok tesekkur ederim sagol dualarn icinCanım hayırlısı olsun inşallah stres yapma hayırla geçsin umarım ya inşallah tutar emeğinin karşılığını alırsın canım dualarimdasin hadi hayırlısı❤
Valla Rossum bende diyorum zaten zorunlu bi durum olursa mecbur gireceğim sezaryene ama her şey yolunda giderse gitmek istemiyorum diye, illa diyor ki yaa sen öyle san sancıları çekte göreyim seni, ay kafalarını ezesim geldiAyy herkes çok bilmiş zaten doğuma kdr hicbirsey belli olmuyor busum bilemezsin sezeryanda sanki hiç risk yokmuş gbi insnlar boş boş konusuyir
Insallah olucak canm insallah@Yasnaz herşey gönlünce olsun canım benimm. Hayırlısıı inşallah. Hadi bu sefer olacakkk
Evet bitanem unutmam mümkünmü birbirimize bu yolda çok destek verdikCanim benm Allah razi olsun cok tesekkur ederim ❤❤
Yaa dilosuuummm dualarin icin tesekkur ederm arkadasm ❤ hatirliyomusun ilk negatifi aldigimda sana soylemistim daha okadar aktif degildim sitedeozamanlarda hep yanimda oldun ne gunlere geldik baksana insallah kalp atsini duydum diyede haber vermek nasip olur
Off insallahEvet bitanem unutmam mümkünmü birbirimize bu yolda çok destek verdik
Neler paylastik
Ben inanıyorum ki sen güzel haberi vericeksin canım kalp atışında dinlicez büyüdüğünü de gorucez doğduğunu da sonra teyzesi yiyecek pıtırcıgı♥♥♥♥
Günaydın güzeller güzeli imzosummmmmgünaydın şeker paremm
Kasin gözünn dotun başın gene niye ayrı oynuyor gene noldu
Sezeryan istiyorum desen de amann yok normal dogum en iyisi soyle boyle bicakk yeme diyollaaaAyy herkes çok bilmiş zaten doğuma kdr hicbirsey belli olmuyor busum bilemezsin sezeryanda sanki hiç risk yokmuş gbi insnlar boş boş konusuyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?