- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.121
Kız yok anam şu sıcacık havada soğuk hava da sokakta kalmış küçük köpek gibi üşüyorum titriyorummsenin bu belirtilerrdeminnak bişeyler var fındığım
hastalanmaa diloşumm amann sakınn diyimm dikkat et kendineeKız yok anam şu sıcacık havada soğuk hava da sokakta kalmış küçük köpek gibi üşüyorum titriyorumm
Evet şuan her şey normal imzoşummponcikvegece patilim gel burayaa gir bakiyim sorun sendede hallolmuşmuu de hele seni hırçın çılgın ikizler seni
öfkeni bana niye kusuyon hırçın ikizler seni benmi bozdum kk yıEvet şuan her şey normal imzoşumm
neden çağırdın beni
Yohhh yawwwöfkeni bana niye kusuyon hırçın ikizler seni benmi bozdum kk yı
kabak bana patladı yani diyosunYohhh yawwwbir konu okuyordum da bir anda bildirim gelince sinirlendim kaptırmışım kendimi
Yok imzoşum olur mu öyle şey yawkabak bana patladı yani diyosun
Saaat kaçtan beri burdayim günaydın bile dimedin ondan sonracıgıma
ne oldu kızzzz
Kız anam kendimi sürekli başka başka topiklerde buluyorummSaaat kaçtan beri burdayim günaydın bile dimedin ondan sonracıgıma
Neden Trip ation Didim cevap vermedin
Sonraciğima adını ethikethhhhh etttim başka yerlerde gezdin gezdin dürttünn yine gelmedin daha ne olacagimi kaldi
Yemin ederim sana hesap verdiğim kadar kocama vermiyorum
Kocan ayrı ben ayriyimmmYemin ederim sana hesap verdiğim kadar kocama vermiyorumhoş ben ona hiç hesap vermiyorum ama neyse
ne bileyim canım istedi yaptımkaldırrım gene bir süre sonra değişiklik yani
Timam gel opem uslu uslu dur bak oralar cıssssssKız anam kendimi sürekli başka başka topiklerde buluyorummbugün konulardan kendimi alı koyamıyorum sürekli biryerlerdeyimmm
kusura bakma diloşummmsonra bir de kk da sorun olunca yazıyorum gitmiyor falan sinir geldi bıraktım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?