Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
orası öyle canım hani keyfi sezeryane giren birinede durunn sezeryan olamazsın diye durduracak değiliz hanii herkesin fikri zikri kendine

Seni görüyorum zeynoş geldiğini Pro olanları göremiyorum

E geliyorsun hep buralardasın denk geliyorumm, katıl o zaman aramıza :)
Ayy bi an Fanfinifinfon konulara bakıyormuşum gibi hissettim demek beni görüyordun Diğer topiklere bakınca Ruh hastanesine randevu almak zorunda kalıyorum
Burdayım Canım zaten gidecek başka yerimmi var

Ayy bi an Fanfinifinfon konulara bakıyormuşum gibi hissettim demek beni görüyordun Diğer topiklere bakınca Ruh hastanesine randevu almak zorunda kalıyorum
Burdayım Canım zaten gidecek başka yerimmi var
Zeyno sen bizim topikte var mıydın yaaaaa,
ben neden hiç görmedim seni başka topiklerde yorumlarını ya da yaptıığım yorumları beğendiğini görüyordum ama, Arizona da hiç görmedim seni

Diğer çocuklarımfa herşeyi annemn üzerine attılar smdi kendim alicam.kimseden de bişey beklemiyirm istemiyorm dedm
Ondan bana ihracat fazlası yere götürmeyi teklif etti kesin
Kaksnsndndndm
ayy ahaha böyle seni kızdırmak istemiş ama yine kendi kaybeder gülom boşver takma hiç

Zeyno sen bizim topikte var mıydın yaaaaa,
ben neden hiç görmedim seni başka topiklerde yorumlarını ya da yaptıığım yorumları beğendiğini görüyordum ama, Arizona da hiç görmedim seni
Yoktum canım arada bi casper gibi ucundan bakıp çıkıyorum ama enerjiniz süper yoksa hayatmı geçer
Rabbim enerjinizi daim etsin inşallah

Sonra kocan kıskanmasın
bak onu hesaba katmadım hiç olsun engelleyi veririk heriflerii
anamm yazık kızz onlarsızda yapamayızkii ozaman onlarıda dahil edelim grup yapalımm ahahahs

aklıma bisex kadın konu açmış kocasınıda dahil etmek istediğini yazmış o geldi aklıma koptumm

Yoktum canım arada bi casper gibi ucundan bakıp çıkıyorum ama enerjiniz süper yoksa hayatmı geçer
Rabbim enerjinizi daim etsin inşallah
Sağol zeynoş :)
aramıza katılmak istersen kendini tanıtan bir yazı yazıp B Brunello Cicinelli etiket etmen yeter lii
evli isen çok aşna fişne konuları konuşmuyoruz knusmamaya özen gösteriyoruz çünkü bromuz yasaklıı o premses anası oldugu için çok naif bir kızı var etkileniyor şimdiden kök söktürüyor bir de ByNkoaLa var tabi kii yasaklı olmayannn ama kocasına yasak yaşatannn birde ben varım tabiii bende şehzade anasıyımm Hürrem gibi geziyorum ortada gebeemmm diyee
ne bileyim öyle işte

Grup mu
şok şok şok şok şokiiingggggggggggggg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…