- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.161
:d bebikimmmmmmAşkilopummmmmmm.
orası öyle canım hani keyfi sezeryane giren birinede durunn sezeryan olamazsın diye durduracak değiliz haniiBenmde oyleydi son dakikaya kdr normaldi ama çocuk ters döndü elelri geldi pisliğini yapmış onu yutma tehlikesine binanen beni de sezeryana aldılar risk durumunun dışında keyfi olmuyor ki kimse sezeryan ama olana da saygı duyarım kimsenin doğumuna hamileligine yorum yapcak halimiz yok
Negonun topikte aşkım birnkac saat önce ordaydiKız eşim evde onuynan ilgileniyomarada girip cikiyom işte beğenmekten yazmaya fırsat olmuyor
Bu arada @malii nerde kızlar hbri olan yok mu? özledik ne zmndir yahu
Seni görüyorum zeynoş geldiğiniArada bi uğruyorum hee helal edinRuhen burdayım
Elektrik gibi arada gelir giderim
ooh iyi demişsinn gitmiştir tabisi gülomBen ddedm.zaten teyzelerine eşimin
Kimseyi istemiyirm yabmda diye gitmiştir o laf ona
iviittt teklif ediyürüüümmm benimle türkcele geçermisinnBu bı teklif mi gıı
Diğer çocuklarımfa herşeyi annemn üzerine attılar smdi kendim alicam.kimseden de bişey beklemiyirm istemiyorm dedmooh iyi demişsinn gitmiştir tabisi gülom
aşkilopummm bayıldım buna kocama sölicem akşamAşkilopummmmmmm.
Sonra kocan kıskanmasıniviittt teklif ediyürüüümmm benimle türkcele geçermisinn
Ayy bi an Fanfinifinfon konulara bakıyormuşum gibi hissettim demek beni görüyordunSeni görüyorum zeynoş geldiğiniPro olanları göremiyorum
E geliyorsun hep buralardasın denk geliyorumm, katıl o zaman aramıza :)
Zeyno sen bizim topikte var mıydın yaaaaa,Ayy bi an Fanfinifinfon konulara bakıyormuşum gibi hissettim demek beni görüyordunDiğer topiklere bakınca Ruh hastanesine randevu almak zorunda kalıyorum
Burdayım Canım zaten gidecek başka yerimmi var
Kuzu pek girmiyor ayda bir kere anca o da Türkiye de değilmişBizi unuttu mu yani@malii
ayy ahaha böyle seni kızdırmak istemiş ama yine kendi kaybeder gülom boşver takma hiçDiğer çocuklarımfa herşeyi annemn üzerine attılar smdi kendim alicam.kimseden de bişey beklemiyirm istemiyorm dedm
Ondan bana ihracat fazlası yere götürmeyi teklif etti kesin
Kaksnsndndndm
Yoktum canım arada bi casper gibi ucundan bakıp çıkıyorum ama enerjiniz süper yoksa hayatmı geçerZeyno sen bizim topikte var mıydın yaaaaa,
ben neden hiç görmedim senibaşka topiklerde yorumlarını ya da yaptıığım yorumları beğendiğini görüyordum ama, Arizona da hiç görmedim seni
bak onu hesaba katmadım hiç olsun engelleyi veririk herifleriiSonra kocan kıskanmasın
Yok beee ne takicam onuayy ahaha böyle seni kızdırmak istemiş ama yine kendi kaybeder gülom boşver takma hiç
Sağol zeynoş :)Yoktum canım arada bi casper gibi ucundan bakıp çıkıyorum ama enerjiniz süper yoksa hayatmı geçer
Rabbim enerjinizi daim etsin inşallah
Grup mubak onu hesaba katmadım hiç olsun engelleyi veririk heriflerii
anamm yazık kızz onlarsızda yapamayızkii ozaman onlarıda dahil edelim grup yapalımm ahahahs
aklıma bisex kadın konu açmış kocasınıda dahil etmek istediğini yazmış o geldi aklıma koptumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?