- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.141
Ohaaa dudağımdan öptüTimam gel opem uslu uslu dur bak oralar cıssssss
Ben diyeceğim şeyi biliyirm ona sen smdi strest yaoma onuBen yeterince stresliyim arkamda 2 tane oğlumu bırakıp doğuma giricem azıcık destek olun köstek olmayın deseydin keşke.
ihracat fazlası hatalı şeyleri de kendi giysin. Niye senin cocuguna giydiriyormuş, sanki kendisinden para isteyen oldu. Ya da sanki sen al et dedin de bir de yer bildirimi yapıyor sana. Sende eşim gibi deseydin bn daha ölmedim diye
Ayyy bunları duydukça yeminederim tokatlayasım geliyorr
Aynen oyleee uğraşmıyorum zaten ugrassam görür de gününü.gülomm yaa boşver takmaya değmez biz biliyoruz seni densiz densiz konuşmuşlar resmen çekememezlik bu başka bişey olamaz
Allahım yaaaa bu insanları kesiceksinValla Rossum bende diyorum zaten zorunlu bi durum olursa mecbur gireceğim sezaryene ama her şey yolunda giderse gitmek istemiyorum diye, illa diyor ki yaa sen öyle san sancıları çekte göreyim seni, ay kafalarını ezesim geldi
premses doğduğunda yüzünü zor görürler benceBen diyeceğim şeyi biliyirm ona sen smdi strest yaoma onu
Aynen oyleee uğraşmıyorum zaten ugrassam görür de gününü.
Oyle yapicam yaparm zatenSezeryan istiyorum desen de amann yok normal dogum en iyisi soyle boyle bicakk yeme diyollaaavalla hamilelik ve lohusalikta kmseye kulak asmamak gerek ross sen dha iyi bilirsin cnm salla gitsn
Göstermem kipremses doğduğunda yüzünü zor görürler bence
Dilosummm
Sbh uyandığımdan beri girmekte zorlandim ya, bende netim bu gece yenilecek o yüzden internetin sonu geldi işte cekmiyor oda diye diye soyleniyodum türk telekoma
milletin ağzı torba değil büzemiyosun işte.. fikrini söylersin anlarım hani sezeryan daha rahat ağrısız sızısız dersin de çekte göriyim sancıyı demek nedemek yahu.. bende hep normal istedim ama son anımda tansiyonum fırlayınca gebelik zehirlenmesi riskimde vardı bende riske atıp bebeğimi kaybetmek istemediğimden sezeryanı kabul ettim.. ha pişmanmıyım tabiki değilim iyiki sezeryan olmuşum iyiki kızımı dünyaya getirmeyi nasip etmiş mevlam bana ama sorunsuz sa gebelik normal doğum uygunsa anne için keyfi olarak sezeryana da karşıyım en sağlıklısı normal doğum çünküAllahım yaaaa bu insanları kesiceksin
Herkesn doğum hikayesi doğumu farklıdır
Biri çok çeker biri hiç çekmez bilemeyiz ki
aay ahahah bende baya sövüyom bu ara vodafone a paketimi istediğim gibi yapmıyo ama koydum kafaya türkcele geçicem vallaSbh uyandığımdan beri girmekte zorlandim ya, bende netim bu gece yenilecek o yüzden internetin sonu geldi işte cekmiyor oda diye diye soyleniyodum türk telekomasonra kocamdan baglaniyim diyom,oda baglatmiyor sömürüyon benim de netimi diye zor bela ikna edip bağlandım ona sonra oda cekmeyince bide Vodafone a verdim veristirdim buda çekmiyor diye ne biçim netin var fln diye eşime de ayrı söylendim derken, sonunda sıkıntının kk da olduğunu öğrendim rahatladim
Kız eşim evde onuynan ilgileniyomK Kendinisevenbirii Allah aşkına bir gelde sohbet edek öyle geriden geliyorsun beğene beğene sonra geri gidiyorsun yorulmadin mi kadinnnnnnbiri de @_Gulnihal_
biliyodumm göstermiceğinii çatlasın dursunlar gülom ohhGöstermem ki
Smdiye kdr gelmemiş bundan sonra da gelmedin
Az kaldı böyle giderse bende gececemaay ahahah bende baya sövüyom bu ara vodafone a paketimi istediğim gibi yapmıyo ama koydum kafaya türkcele geçicem valla
gel beraber geçelim fındığımAz kaldı böyle giderse bende gececem
Benmde oyleydi son dakikaya kdr normaldi ama çocuk ters döndü elelri geldi pisliğini yapmış onu yutma tehlikesine binanen beni de sezeryana aldılar risk durumunun dışında keyfi olmuyor ki kimse sezeryan ama olana da saygı duyarım kimsenin doğumuna hamileligine yorum yapcak halimiz yokmilletin ağzı torba değil büzemiyosun işte.. fikrini söylersin anlarım hani sezeryan daha rahat ağrısız sızısız dersin de çekte göriyim sancıyı demek nedemek yahu.. bende hep normal istedim ama son anımda tansiyonum fırlayınca gebelik zehirlenmesi riskimde vardı bende riske atıp bebeğimi kaybetmek istemediğimden sezeryanı kabul ettim.. ha pişmanmıyım tabiki değilim iyiki sezeryan olmuşum iyiki kızımı dünyaya getirmeyi nasip etmiş mevlam bana ama sorunsuz sa gebelik normal doğum uygunsa anne için keyfi olarak sezeryana da karşıyım en sağlıklısı normal doğum çünkü
Arada bi uğruyorum hee helal edinBurada gizli 5 kişi var suan kim onlar ayak parmağını kaldırsın
Ben ddedm.zaten teyzelerine eşiminbiliyodumm göstermiceğinii çatlasın dursunlar gülom ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?