Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben diyeceğim şeyi biliyirm ona sen smdi strest yaoma onu
gülomm yaa boşver takmaya değmez biz biliyoruz seni densiz densiz konuşmuşlar resmen çekememezlik bu başka bişey olamaz
Aynen oyleee uğraşmıyorum zaten ugrassam görür de gününü.

Allahım yaaaa bu insanları kesiceksin
Herkesn doğum hikayesi doğumu farklıdır
Biri çok çeker biri hiç çekmez bilemeyiz ki

bi hırçın çılgın sinirli biri daha K Kendinisevenbirii senide delirtti dimi bu kk kuzumm
Sbh uyandığımdan beri girmekte zorlandim ya, bende netim bu gece yenilecek o yüzden internetin sonu geldi işte cekmiyor oda diye diye soyleniyodum türk telekomasonra kocamdan baglaniyim diyom,oda baglatmiyor sömürüyon benim de netimi diye zor bela ikna edip bağlandım ona sonra oda cekmeyince bide Vodafone a verdim veristirdim buda çekmiyor diyene biçim netin var fln diye eşime de ayrı söylendim derken, sonunda sıkıntının kk da olduğunu öğrendim rahatladim

Allahım yaaaa bu insanları kesiceksin
Herkesn doğum hikayesi doğumu farklıdır
Biri çok çeker biri hiç çekmez bilemeyiz ki
milletin ağzı torba değil büzemiyosun işte.. fikrini söylersin anlarım hani sezeryan daha rahat ağrısız sızısız dersin de çekte göriyim sancıyı demek nedemek yahu.. bende hep normal istedim ama son anımda tansiyonum fırlayınca gebelik zehirlenmesi riskimde vardı bende riske atıp bebeğimi kaybetmek istemediğimden sezeryanı kabul ettim.. ha pişmanmıyım tabiki değilim iyiki sezeryan olmuşum iyiki kızımı dünyaya getirmeyi nasip etmiş mevlam bana ama sorunsuz sa gebelik normal doğum uygunsa anne için keyfi olarak sezeryana da karşıyım en sağlıklısı normal doğum çünkü

aay ahahah bende baya sövüyom bu ara vodafone a paketimi istediğim gibi yapmıyo ama koydum kafaya türkcele geçicem valla

Benmde oyleydi son dakikaya kdr normaldi ama çocuk ters döndü elelri geldi pisliğini yapmış onu yutma tehlikesine binanen beni de sezeryana aldılar risk durumunun dışında keyfi olmuyor ki kimse sezeryan ama olana da saygı duyarım kimsenin doğumuna hamileligine yorum yapcak halimiz yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…