- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.181
hiiç valla aynen öylee gülommYok beee ne takicam onu
O beni taksın
sen bilmiyonmu o konuyuGrup mu
şok şok şok şok şokiiingggggggggggggg
Heee iyi hatırlıyorum o kadını oneydiii gizzzbak onu hesaba katmadım hiç olsun engelleyi veririk heriflerii
anamm yazık kızz onlarsızda yapamayızkii ozaman onlarıda dahil edelim grup yapalımm ahahahs
aklıma bisex kadın konu açmış kocasınıda dahil etmek istediğini yazmış o geldi aklıma koptumm
Ponçik araya kaynak yapıoooooo
Türkan Şoray kuralları diyorsunSağol zeynoş :)
aramıza katılmak istersen kendini tanıtan bir yazı yazıp B Brunello Cicinelli etiket etmen yeter lii
evli isen çok aşna fişne konuları konuşmuyoruzknusmamaya özen gösteriyoruz çünkü bromuz yasaklıı o premses anası oldugu için çok naif bir kızı var etkileniyor şimdiden kök söktürüyor bir de ByNkoaLa var tabi kii yasaklı olmayannn ama kocasına yasak yaşatannn birde ben varım tabiii bende şehzade anasıyımm Hürrem gibi geziyorum ortada gebeemmm diyee
ne bileyim öyle işte
hiç ponçikimiz olmadan olur mu, +18 e mi kaynak yapıyorPonçik araya kaynak yapıoooooobiz bizeeee iyiyikkkkkk
Yaaaa ben nediyorumm sen nediyorsunhiç ponçikimiz olmadan olur mu, +18 e mi kaynak yapıyor
HahahahahahahahSağol zeynoş :)
aramıza katılmak istersen kendini tanıtan bir yazı yazıp B Brunello Cicinelli etiket etmen yeter lii
evli isen çok aşna fişne konuları konuşmuyoruzknusmamaya özen gösteriyoruz çünkü bromuz yasaklıı o premses anası oldugu için çok naif bir kızı var etkileniyor şimdiden kök söktürüyor bir de ByNkoaLa var tabi kii yasaklı olmayannn ama kocasına yasak yaşatannn birde ben varım tabiii bende şehzade anasıyımm Hürrem gibi geziyorum ortada gebeemmm diyee
ne bileyim öyle işte
La ne yaptımmmmponcikvegece rahat duuuurrrrrr anladın sen anlamadım demee bakkkk bu lafla gelmeeee banaaaaaa napacan heeee napacannn daaaaa
...........noktalama işaretleri olan yerde küfür yokkk başka şey varr
ay ben anlamadan daldım direk ne diyo bu kız diye ponciğe niye kızdığını anlayamadımYaaaa ben nediyorumm sen nediyorsun
Ben nerdeyim sen nerdesin aaaaaa büşü sürer büsü
valla bende onu çözmeye çalışıyorumLa ne yaptımmmm
Yalnız böyle bir şey yaşanmış biliyor musunHahahahahahahah
Aynen öyle yasak koymazsam hamileyken de hamile kalabilmek potansiyele girebilirimhahahahaah
Takmicaksin yaa valla kendi yaptıklarından utansinlar nurosum :)hiiç valla aynen öylee gülomm
bu arada bendeki son gelişmelerde benim görümce kişisi bana habire selam göndertiyo sonraa tatlı filan yapmış seviyorum diye bana göndertiyo falan
çocuğunun doğumgünüsü olduydu ona çağırmak istemiş kayınvalidem de hiç deneme bile gelmez demiş
ben tabi hiç oralı olmuyorum çok zevkli oluyo varya
Vallaha bende anlamadmvalla bende onu çözmeye çalışıyorum
Bende herşey mevcut vallaYalnız böyle bir şey yaşanmış biliyor musun
yabancı bir kadın hamile iken hamile kalmışhalbusem mümkün değil
ama sende olabiilirakros bu
Heeeeee sen o yuzden bu sen istiyorrr dujjj verecek 100$ muhabbetine bu kadar gülüyonnnBende herşey mevcut valla
Belki de k yabancı kadın benm bilemeyiz haahahja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?