- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.301
ulan ne anllattırıyon sabah beri yazıyormmTarifi ogrendigim iyi oldu fıstığım sagolben başka bişey yapacam
Çok hasar vermişiz5 yaralı 3 ölü 1 durumu ağırbisey yok fıstığım geldi geçti
Eeee ben onların diyalogunu gormedmgülimmmdilonun hasımı topiğe girdi zaten vardın
sonra ben onları barıştırmaya calıstımhem başardım hem başaramadım hava da kaldı
onun üzerine kar perisi ortalıkta ykmus üvey babasından mütevellitt
onun arkasından imzoşun hasımı geldi beğenmedm yaptı yaptı gitti
valla bugün buralar karışık
Ben tuz sevmem kiayyyy tuz koymayı unutmaa dilommmyazmayı untmusummm
burda konusmadılar zatenEeee ben onların diyalogunu gormedm
İmzosuma kim begenmedm atmış
Ayyy bugün neler oluyor
B Brunello Cicinelli i yetiissssssw
Git eve makarnni yap yemeğini yeeeburda konusmadılar zatendilonun hasmının sayfasında konustular
imzoşada gizemli birileri beğenmedm yaptıkarşılıklı birbirlerini beğenmiyorlar
ama ben üstün parmaklarımla hallettim
B Brunello Cicinelli gözün arkada kalmasın
bizim için önce at avrat silah sonra arizona geliyo bromm
Gördüm smdi heosini :)burda konusmadılar zatendilonun hasmının sayfasında konustular
imzoşada gizemli birileri beğenmedm yaptıkarşılıklı birbirlerini beğenmiyorlar
ama ben üstün parmaklarımla hallettim
B Brunello Cicinelli gözün arkada kalmasın
bizim için önce at avrat silah sonra arizona geliyo bromm
Dilosummm sen uyma kimseye sen bizim herseyimizsin :)Git eve makarnni yap yemeğini yeeeaciktin senn ponçikim
Yaaaa böbregimden dalağimdan akciğerden solunum yolumdan başka ne vardı gıDilosummm sen uyma kimseye sen bizim herseyimizsin :)
Bi dk kuzularım idrak etmem gereken durumlar var. İdrak edip geliyorum hemen
Demekki seni sevmiski sana guzel emoji atiyo benide sevmemiski begenmedim atiyo gulom herkesin zevki bir degil iste gulom burda herkesi mutlu edemiyorus :)Ama çok ilginçDiktorya Secret sana begenmedm atan arkadasla biz birbirimize komik emoji ve beğeniler yagdiriyoruz çok şaşırdım vallahi şuan bu duruma
Sevilmeyen kız imzoşDemekki seni sevmiski sana guzel emoji atiyo benide sevmemiski begenmedim atiyo gulom herkesin zevki bir degil iste gulom burda herkesi mutlu edemiyorus :)
Bi dk kuzularım idrak etmem gereken durumlar var. İdrak edip geliyorum hemen
Ahahahah yerim seni balimmmYaaaa böbregimden dalağimdan akciğerden solunum yolumdan başka ne vardı gı
Heee kalbimin tam ortasından vurdun benii bakk kadinn öldürüyorsun beniii kendine iyicene aşık etttinnnnölürümmm layynnn sanaaa
Aay yok kiz hasmim masmim diil valla tanimiyom bile beni begenmedi bende onu begenmiyom sadece bende hersey karsilikligülimmmdilonun hasımı topiğe girdi zaten vardın
sonra ben onları barıştırmaya calıstımhem başardım hem başaramadım hava da kaldı
onun üzerine kar perisi ortalıkta ykmus üvey babasından mütevellitt
onun arkasından imzoşun hasımı geldi beğenmedm yaptı yaptı gitti
valla bugün buralar karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?