- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.321
Aman üç beş kişi olsun kafa dengi gerisi fos mzosum ben seni seviyorum boşver :)Demekki seni sevmiski sana guzel emoji atiyo benide sevmemiski begenmedim atiyo gulom herkesin zevki bir degil iste gulom burda herkesi mutlu edemiyorus :)
Dogru diyosun gulom iyiki varsiniz iyiki tanimisim sizii valla bende cok seviyorum cookkAman üç beş kişi olsun kafa dengi gerisi fos mzosum ben seni seviyorum boşver :)
Bundan sonra olay olsun sen yıldırım hızıyla gel hahahahahahahahahahahBi dk kuzularım idrak etmem gereken durumlar var. İdrak edip geliyorum hemen
Bence seni pataklicakMerak ediyorum acaba ne yaziyorr döktüyorr şimdi
MuahDogru diyosun gulom iyiki varsiniz iyiki tanimisim sizii valla bende cok seviyorum cookk
Niyeeee ama ben naptın kiiBence seni pataklicakahhahahahaahha
AhahahahNiyeeee ama ben naptın kiiaplaaaa ben bişey etmedim de yapmadım da noktaaa.....
Ayyyy salak yaaaaa
Dilosla zeynos profil msjinda dovustulerSelam çukulatalarım
Vallahi birşeyler olmuş ama ne olmuş pek anlayamadım
Anladığım şeyler;
1- Gizemliasli adlı üye ile imzaben profillerinde tartışmış sonra bahsi geçen üye gelip burda imzabene beğenmedim atmış. Beğenmedim attığı msjı gördüm. Kendisinin topikte yaptığı ilk hareket değil. Bir kez daha birine takıp gelip buradaki msjlarına beğenmedim atmıştı. Kendisini moderatörlere bizzat ekran görüntüleri atarak şikayet ettim. Topik dışında herkes herkesle tartışabilir, beğenmediğin msjlara beğenmedim atabilirsin ancak topiğime gelip burada huzursuzluk yaratmaya kimsenin hakkı yok. Sonuna kadar da şikayetlerime devam edeceğim.
2.anladığım; karperisi tehdit msjları alıyor demişsiniz. Şimdi onun da profiline bakacağım. Kızın çektikleri yetmedi bide tehdit mi ediyor şerefsizler. İnşallah ciddiye alınıp korkulacak birşey yokturKar perisi merak ediyoruz kuzum seni. Gelip iyi olduğunu haber ver, yanındayız
3.anlamam gereken birşey varsa anlamadım çünkü haberim yok kaçırmışımdır.Var mı başka mevzu zaten cinlerim tepemde girişeyim
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
Diktorya Secret
Ben burda yohummmmmSelam çukulatalarım
Anladığım şeyler;
1- Gizemliasli adlı üye ile imzaben profillerinde tartışmış sonra bahsi geçen üye gelip burda imzabene beğenmedim atmış. Beğenmedim attığı msjı gördüm. Kendisinin topikte yaptığı ilk hareket değil. Bir kez daha birine takıp gelip buradaki msjlarına beğenmedim atmıştı. Kendisini moderatörlere bizzat ekran görüntüleri atarak şikayet ettim. Topik dışında herkes herkesle tartışabilir, beğenmediğin msjlara beğenmedim atabilirsin ancak topiğime gelip burada huzursuzluk yaratmaya kimsenin hakkı yok. Sonuna kadar da şikayetlerime devam edeceğim.
2.anladığım; karperisi tehdit msjları alıyor demişsiniz. Şimdi onun da profiline bakacağım. Kızın çektikleri yetmedi bide tehdit mi ediyor şerefsizler. İnşallah ciddiye alınıp korkulacak birşey yokturKar perisi merak ediyoruz kuzum seni. Gelip iyi olduğunu haber ver, yanındayız
3.anlamam gereken birşey varsa anlamadım çünkü haberim yok kaçırmışımdır.Var mı başka mevzu zaten cinlerim tepemde girişeyim
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
Diktorya Secret
Ben de biraz derslere gömüldüm cicim Allahtan gelen bi azimle sıkı sıkıya gömüldümSelam çukulatalarım
Anladığım şeyler;
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
Diktorya Secret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?