- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.261
Bak imzoş sen bana yürüyon hagel beraber yapak töbest. bende herşeye atlar oldum hee
benim de ihtiyacım var şaka biyana duşa
valla uzaktan bakınca cidden öyle görünüyoo ama niyetim öyle değil yaniBak imzoş sen bana yürüyon hakocan var fln demem hiç affetmem ben bak yürüyürsün emme sonu fena olabilüü
Kız Allah seni yok öyle bişey vallaCünüp cünüp yazma şu topiğeegün yüzü göremiyoruz
git şurdanpaklan öyle gel
Sen gel benim yamacima hele tatlı Kiss senivalla uzaktan bakınca cidden öyle görünüyoo ama niyetim öyle değil yani
ay kendimi kocamı aldatıyomuş gibi hissettim
Cünüp cünüp yazma şu topiğeegün yüzü göremiyoruz
git şurdanpaklan öyle gel
sadece sarılak biz en iyisiSen gel benim yamacima hele tatlı Kiss seni
yazılanlar yanlış anlaşılmaya çok müsaitAjdhaknsgidisat fena diyorsun
Sende git kocana yürü
cici diyecek ki ulen her geldiğimde bir ateşli mevzu yeteeerrr
Boşuna gizli ziyatercisi eksik olmuyor işte topigin ajkskayazılanlar yanlış anlaşılmaya çok müsait
Yani şimdi kim başlattı sen söyle büşşcici diyecek ki ulen her geldiğimde bir ateşli mevzu yeteeerrr
hahahhaaha yok valla kuzummYani şimdi kim başlattı sen söyle büşşhic suçum var mı gı
kuzumm yoksa bu kk ya bisex kadınlar falan bizim yüzümüzden mi geliyor dersin bu steyi arkadaş bulma sitesi sanıyolar falan istemeden sebepmi oluyoruz yohsamBoşuna gizli ziyatercisi eksik olmuyor işte topigin ajkska
Kafanın bir milyonumu galdi acildi assgymmmmSende git kocana yürükafan bi milyon gibi zaten anca kocan paklar seni de ajdvsbxjs
Kız öyle bişey olsa bize ulaşmak için cirpinirlar emin ol tövbe tövbe başımıza sarmayak ta kimsecikleri nerde buluyosalar bulsunlar ajgksbxkuzumm yoksa bu kk ya bisex kadınlar falan bizim yüzümüzden mi geliyor dersin bu steyi arkadaş bulma sitesi sanıyolar falan istemeden sebepmi oluyoruz dersin
Dek dur duvarlara tırmanma bari ajdhsjKafanın bir milyonumu galdi acildi assgymmmmkocayı da gönderdim ev bana kaldı
Yok söndü zatiiiiDek dur duvarlara tırmanma bari ajdhsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?