- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.281
ahahahsss doğru diyosunKız öyle bişey olsa bize ulaşmak için cirpinirlar emin ol tövbe tövbe başımıza sarmayak ta kimsecikleri nerde buluyosalar bulsunlar ajgksbx
Ne gııı
Yaaaa yineeee noldu yineeee nolduuu
tribine bandım bedavamı sandın para virdim aldım
İbadet edecek yarın bakin mübarek gün işinizi gücünüzü halledin yarına şey etmeyin öyle diollaaaaaNe gıııçıkış saatin gelmedi mi senin git tribini kocana at
Yokkkkk daha varNe gıııçıkış saatin gelmedi mi senin git tribini kocana at
Yaaaa yineeee noldu yineeee nolduuuderdin neee senin ne istionnn diii bağamm bağaaaa
Ben bugün ibadete karar verdimİbadet edecek yarın bakin mübarek gün işinizi gücünüzü halledin yarına şey etmeyin öyle diollaaaaa
Derdin buydu dimi heeeeee buyduuuBen bugün ibadete karar verdim
Ama önce evime gidipp aç karnımı doyurammmm
Derdin buydu dimi heeeeee buyduuu
Canim istedijiiiiAma önce evime gidipp aç karnımı doyurammmm
salçalı makarna yicemmmm
5 yaralı 3 ölü 1 durumu ağırİki dakika da noldu burda biri bana açıklasın ! )
sende yapCanim istedijiiii
gülimmmİki dakika da noldu burda biri bana açıklasın ! )
Tarifi ogrendigim iyi oldu fıstığım sagolsende yap
kettle fişe taksuyu kaynat
sonra o suyu tencereye dök 2 dk daha kaynat içine makarnaları at10-12 dk kadar haşlansın sonra makarnaları cıkar tencereye biraz yağ margarin vs ne koyuyorsan koy cızırdasın sonra 3 5 10 yemek kaşığı salça dök ( biz öyle seviyozzz bol salçaaaaaa ) üstüne de makarnaları tök taamam oldu bitti üstüne bir de yoğurttt ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyy tuz koymayı unutmaa dilommmsende yap
kettle fişe taksuyu kaynat
sonra o suyu tencereye dök 2 dk daha kaynat içine makarnaları at10-12 dk kadar haşlansın sonra makarnaları cıkar tencereye biraz yağ margarin vs ne koyuyorsan koy cızırdasın sonra 3 5 10 yemek kaşığı salça dök ( biz öyle seviyozzz bol salçaaaaaa ) üstüne de makarnaları tök taamam oldu bitti üstüne bir de yoğurttt ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?