Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bal cicim can cicim ben bu gizemliasliyla valla tartismadim billa tartismadim benim baska bi konudaki yorumumu begenmemis sonra bende baska bir konudaki yorumunu begenmedim sonra o benim gelip burdaki alakasiz bi yorumumu begenmedi bende onun alakasiz bi yorumunu begenmedim yani baslatan kendisi ben karsilik veriyom sadece

acaba enişteye çok mu yuklenion ki ama yuklenmesen de olmuyor bak yüzün de gülüyormuş
Niye bu tiribi pekii kesin hormonlardan

B Brunello Cicinelli MMM cicimmmm canimmm bu aralar benim de begenmedimlerle başım dertte susukunhatun a beğenmedim bastım diye kadın benim iyi temenniler de bulundugim mesajlara bile beğenmedim basmış. Hasta işte.

Cicimm geysanla aranizi bu gece düzeltin kandil arefesi yapın bir guzellik

Çok yanlış zaman oldu

Sadece o olsa cicim Ohooo daha pek çok şeyle uğraşıyorum reeelde vallahi ama hallolacak inşallah

Son 5 ayy
Vaay polis mıymış hayırlı olsun kucumenim burayı da polis eşleri doldurdu gün de yapın tam olsun

Valla bilemiyorum Gülnihalım olur mu olmaz mı ama inşallah olur

Napıyosun nasılsın bakalım, minikler nasıl

Aaaa geçmiş olsun malim bende kırılmıştım sana artık bizi sevmiyorsun artık sandım
Ne virüsü kaptın, korona deme
Niye sevmiyim annem ya olur mu öyle şey
Valla günlerce inmedi ateşim korktum korona diycekler diye.acilde ilaç yazdılar dah da mahfettiler beni,şiştim mide ağrıları kas ağrıları krramplar kırmızı lekeler çıktı heryerimde,özele gittim bu sefer, bildiğin sürüne sürüne,doktor noldu sana böyle dedi ağır bakteriyel enfeksiyon dedi .bu ilaçlar seni iyi etmez al bi de bunları iç dedi testler tahliller ilaçlar derken dünya para verdim şu an öyle hafifimki annatamam ama iyiyim şimdilik

D Dilos06 poncikvegece
Pıtırcıklarım vallahi yüklenmiyorum bence ya
Bakın şimdi şöyle oluyorur:
Bu adam benim gebeliğimden beri mala bağladı. Zekasının %85 ini falan bağışlamış gibi davranıyor kalan %15 de kendine bile yetmiyor. Anlamadım ki havale mi geçirdi ateşli hastalık mı geçirdi farketmeden noldu bu adama bi anda da kafa gitti bunun
Gebelikten beridir çok unutkan oldum. Vitaminlerimi unutuyorum benimle azıcık ilgilenip hatırlatmıyor. Geceleri ağrılarım tutuyor kalkıp ilgilenmiyor. Kartımın ödemesini yatırmamış icra takibi başlamış. Şubeye geç gittiği günlerde 1 kap yemek yapıp bırakayım da gelince yesin demiyor. Yorgun argın gelip ocak başında buluyorum kendimi.
Tüm bunları derleyerek bir msj atıp ağzına ettim. Haklısın aşkım daha dikkatli olucam gelince yüz yüze konuşalım bunları dedi. Geldi baktı tripli değilim. Hiç konusunu açmadı bile. Bu kız tripli gibi durmuyor ama gönlü kırılmıştır konuşup halledelim demek yok..
Bugün berbere giriyorum arayacaksan arama çıkışımı bekle diye msj atmış. Bende aramam yazdım sert bir şekilde anlasın tavırlı olduğumu ne oldu desin diye. Gidip bana aramazsan arama yar aramazsan arama yazmış cevap olarak. Dünyanın en gevşek adamı yemin ederim.

Valla bilemiyorum Gülnihalım olur mu olmaz mı ama inşallah olur

Napıyosun nasılsın bakalım, minikler nasıl
Olur güzelim nasipse olur hayirlisi ise inşaallah olsun minikler ağlıyor şu an kucak istiyorlar aldım kucağıma. sofra kuruyorum bir yandan burayı okuyorum . Makineye bağladim

Yaa aay cicimm bence kiyamiyo geysan sana

Olur güzelim nasipse olur hayirlisi ise inşaallah olsun❤❤ minikler ağlıyor şu an kucak istiyorlar aldım kucağıma. sofra kuruyorum bir yandan burayı okuyorum . Makineye bağladim
Amin amin inşallah Gülnihalım

Oyy maşallahh gözümde canlandırayım dedim yapamadım Valla helal olsun

Bu adam benim gebeliğimden beri mala bağladı. Zekasının %85 ini falan bağışlamış gibi davranıyor kalan %15 de kendine bile yetmiyor.
Buraya gulmekten öldüm balkondayim zattiii pirttt yapı verdimmmm fazla zorladım gülerken

Allahım imzoşum kendisi geçen yaz yine benzer birşey yaptı. Başka bir üyeye yine takmış kafayı. Gelip burda beğenmedim attı yorumlarına. O zaman şikayet etmemiştim etiket yapıp 1 2 çift laf söylemiştim ama dönüş yapmadı. Bu sefer şikayet ettim. Bu ne saçma şey ya.

Ya cicim çok hoşsunuz

Galiba Geyşa enişte unumu eledim eleğimi astım moduna girmiş kendine normal bile geliyordur, o kadar höt höt adamın arasında. Bebiş doğana kadar düzelir bence ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…