- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.361
Ne yaşandıysa artıkKız profilini kapatmış olaydan sonra demekki
Bal cicim can cicim ben bu gizemliasliyla valla tartismadim billa tartismadimSelam çukulatalarım
Vallahi birşeyler olmuş ama ne olmuş pek anlayamadım
Anladığım şeyler;
1- Gizemliasli adlı üye ile imzaben profillerinde tartışmış sonra bahsi geçen üye gelip burda imzabene beğenmedim atmış. Beğenmedim attığı msjı gördüm. Kendisinin topikte yaptığı ilk hareket değil. Bir kez daha birine takıp gelip buradaki msjlarına beğenmedim atmıştı. Kendisini moderatörlere bizzat ekran görüntüleri atarak şikayet ettim. Topik dışında herkes herkesle tartışabilir, beğenmediğin msjlara beğenmedim atabilirsin ancak topiğime gelip burada huzursuzluk yaratmaya kimsenin hakkı yok. Sonuna kadar da şikayetlerime devam edeceğim.
2.anladığım; karperisi tehdit msjları alıyor demişsiniz. Şimdi onun da profiline bakacağım. Kızın çektikleri yetmedi bide tehdit mi ediyor şerefsizler. İnşallah ciddiye alınıp korkulacak birşey yoktur @Kar perisi merak ediyoruz kuzum seni. Gelip iyi olduğunu haber ver, yanındayız
3.anlamam gereken birşey varsa anlamadım çünkü haberim yok kaçırmışımdır.Var mı başka mevzu zaten cinlerim tepemde girişeyim
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
Diktorya Secret
Hadi ben sevişemediğimden savaşıyorum benim kepenekler inmiş, albay emekliliğe ayrılmış, araba sileceklerini kaldıran antropozlu amcalara dönmüşüm. Sizin derdiniz ne azgın karılar sizin dövüşmemeniz lazım
Geyşamla bozuktuk bir kaç gündür. İşteyken ben buna okkalı bir msj atmıştım o da gelince yüz yüze konuşalım demişti. Dün geldi ama yüzümü gülüyor görünce konuşmadı. Yatana kadar bekledim ama nafile..
Adam sadece trip atarken takıyor beni. Nasıl dövüşmeyeyim..
Seninle uğraşması çok zevkli ama napimDemiyeydinnn eyiydiii
Ismarlamayı bırak mekan kapatırız hem de eenn güpüsgüzelindenİlk maaşınla bize ne ısmarlayacaksın
Vaay polis mıymış hayırlı olsun kucumenimÇok yanlış zaman oldu
Sadece o olsa cicim Ohooo daha pek çok şeyle uğraşıyorum reeelde vallahi ama hallolacak inşallah
Son 5 ayy
Arızona eyaletinden korktu benceNe yaşandıysa artık
Valla bilemiyorum Gülnihalım olur mu olmaz mı ama inşallah olurB Brunello Cicinelli MMM cicimmmm canimmm bu aralar benim de begenmedimlerle başım dertte susukunhatun a beğenmedim bastım diye kadın benim iyi temenniler de bulundugim mesajlara bile beğenmedim basmış. Hasta işte.
Cicimm geysanla aranizi bu gece düzeltin kandil arefesi yapın bir guzellik❤❤
Vaay polis mıymış hayırlı olsun kucumenimburayı da polis eşleri doldurdu gün de yapın tam olsun
Niye sevmiyim annem ya olur mu öyle şeyAaaa geçmiş olsun malim bende kırılmıştım sana artık bizi sevmiyorsun artık sandım
Ne virüsü kaptın, korona deme
Olur güzelim nasipse olur hayirlisi ise inşaallah olsunValla bilemiyorum Gülnihalım olur mu olmaz mı ama inşallah olur❤
Napıyosun nasılsın bakalım, minikler nasıl
Atanırsan bana akrostiş şiir yaz miniğimIsmarlamayı bırak mekan kapatırız hem de eenn güpüsgüzelinden
Yaa aay cicimm bence kiyamiyo geysan sanaD Dilos06poncikvegece
Pıtırcıklarım vallahi yüklenmiyorum bence ya
Bakın şimdi şöyle oluyorur:
Bu adam benim gebeliğimden beri mala bağladı. Zekasının %85 ini falan bağışlamış gibi davranıyor kalan %15 de kendine bile yetmiyor. Anlamadım ki havale mi geçirdi ateşli hastalık mı geçirdi farketmeden noldu bu adama bi anda da kafa gitti bunun
Gebelikten beridir çok unutkan oldum. Vitaminlerimi unutuyorum benimle azıcık ilgilenip hatırlatmıyor. Geceleri ağrılarım tutuyor kalkıp ilgilenmiyor. Kartımın ödemesini yatırmamış icra takibi başlamış. Şubeye geç gittiği günlerde 1 kap yemek yapıp bırakayım da gelince yesin demiyor. Yorgun argın gelip ocak başında buluyorum kendimi.
Tüm bunları derleyerek bir msj atıp ağzına ettim. Haklısın aşkım daha dikkatli olucam gelince yüz yüze konuşalım bunları dedi. Geldi baktı tripli değilim. Hiç konusunu açmadı bile. Bu kız tripli gibi durmuyor ama gönlü kırılmıştır konuşup halledelim demek yok..
Bugün berbere giriyorum arayacaksan arama çıkışımı bekle diye msj atmış. Bende aramam yazdım sert bir şekilde anlasın tavırlı olduğumu ne oldu desin diye. Gidip bana aramazsan arama yar aramazsan arama yazmış cevap olarak. Dünyanın en gevşek adamı yemin ederim.
Amin amin inşallah GülnihalımOlur güzelim nasipse olur hayirlisi ise inşaallah olsun❤❤ minikler ağlıyor şu an kucak istiyorlar aldım kucağıma. sofra kuruyorum bir yandan burayı okuyorum . Makineye bağladim
Buraya gulmekten öldüm balkondayim zattiii pirttt yapı verdimmmmBu adam benim gebeliğimden beri mala bağladı. Zekasının %85 ini falan bağışlamış gibi davranıyor kalan %15 de kendine bile yetmiyor.
AllahımBal cicim can cicim ben bu gizemliasliyla valla tartismadim billa tartismadimbenim baska bi konudaki yorumumu begenmemis sonra bende baska bir konudaki yorumunu begenmedim sonra o benim gelip burdaki alakasiz bi yorumumu begenmedi bende onun alakasiz bi yorumunu begenmedim yani baslatan kendisi ben karsilik veriyom sadece
Ya cicim çok hoşsunuzD Dilos06poncikvegece
Pıtırcıklarım vallahi yüklenmiyorum bence ya
Bakın şimdi şöyle oluyorur:
Bu adam benim gebeliğimden beri mala bağladı. Zekasının %85 ini falan bağışlamış gibi davranıyor kalan %15 de kendine bile yetmiyor. Anlamadım ki havale mi geçirdi ateşli hastalık mı geçirdi farketmeden noldu bu adama bi anda da kafa gitti bunun
Gebelikten beridir çok unutkan oldum. Vitaminlerimi unutuyorum benimle azıcık ilgilenip hatırlatmıyor. Geceleri ağrılarım tutuyor kalkıp ilgilenmiyor. Kartımın ödemesini yatırmamış icra takibi başlamış. Şubeye geç gittiği günlerde 1 kap yemek yapıp bırakayım da gelince yesin demiyor. Yorgun argın gelip ocak başında buluyorum kendimi.
Tüm bunları derleyerek bir msj atıp ağzına ettim. Haklısın aşkım daha dikkatli olucam gelince yüz yüze konuşalım bunları dedi. Geldi baktı tripli değilim. Hiç konusunu açmadı bile. Bu kız tripli gibi durmuyor ama gönlü kırılmıştır konuşup halledelim demek yok..
Bugün berbere giriyorum arayacaksan arama çıkışımı bekle diye msj atmış. Bende aramam yazdım sert bir şekilde anlasın tavırlı olduğumu ne oldu desin diye. Gidip bana aramazsan arama yar aramazsan arama yazmış cevap olarak. Dünyanın en gevşek adamı yemin ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?