- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.401
YaaaUykusuz kalırım sizsiz kalamam
Ayy bilmiyorm emziriken ben burda çene çalarım kesin
:dYaaane yardan geçerim ne serden Heee
Pralin adlı bir üye vardı da az dövüşmemiştik zamanında, uğruna ne banlar yemiştim. Old'lar hatırlarBu kiz cok kisiye takik yanliz bende biraz baktim arastirdim hayirdir derdin ne dicektim ama baktim ki tek degilim ozaman anladim bazi kisilerle ugrasiyor bu madem oyle ugrasmak nasil olurmus gostereyim dedim hani karsilikli begenmiyok birbirimizi bi bag olustu aramizda begenmedim de olsa emojilesiyoruzbakalim nezaman kesecek bu durumu yok kesmezse karsiligi herdaim devam edecek bende
İyiyimiş miniğim geliyor arada. Bebesiyle mutlu, sağlıkları yerindeAyy @mehlika nur napıyor acaba, geldi mi hiiç ben görmedim
Yeni ilaçlara dün başladım baya farketti şükür çiçim.çalışmaya devam ama baya bi aksadı kaçak göçek derken.3 gün raporluyum dinleniyomAyyyy çok kötü olmuş malimama korona olmadığına sevindim iyi misin şimdi? Çalışmaya devam ediyor musun?
Pralin miiii eğer benim pralinse ben de ban yedim onun yüzündenPralin adlı bir üye vardı da az dövüşmemiştik zamanında, uğruna ne banlar yemiştim. Old'lar hatırlaro geldi aklıma.. Kız çikolata kisti ile ilgili açtığım konulara dahi beğenmedim atmıştı var mı böyle bir kafa bende linçshow düzenlemiştim
Bırak kuzum uğraşmaya değmez inan..
Hmm yani ozaman tripli oldugun zaman sonuna kadar gitmek gerekiyo diyosun yoksa direk konuyu kapatip duzeltme cabasina bile girmiyorlar oylemi gulomBu modeller olayı uzatmiyorsan kapatma modunda oluyor imzosum
Bende de var öyle bir model
Yaa cicimm burasi okadar ilginc biyer ki her telden karakterde kisiler var herkesi memnun edemezsin hayatta.. hani 1000 kisilik bi dugun organize edersin yemekler 10 numara olur ama illa begenmeyen bi kup takan cikar ayni onun gibi biseyPralin adlı bir üye vardı da az dövüşmemiştik zamanında, uğruna ne banlar yemiştim. Old'lar hatırlaro geldi aklıma.. Kız çikolata kisti ile ilgili açtığım konulara dahi beğenmedim atmıştı var mı böyle bir kafa bende linçshow düzenlemiştim
Bırak kuzum uğraşmaya değmez inan..
5.aya girdim, 5 ayda sadece 1 kez cima ettik malimYeni ilaçlara dün başladım baya farketti şükür çiçim.çalışmaya devam ama baya bi aksadı kaçak göçek derken.3 gün raporluyum dinleniyomsen nasılsın oruca devam mı
Pralin tek bence başka yoktur. Varsa da ondan başka yoktur gülparem muhtemelen aynı kişiPralin miiii eğer benim pralinse ben de ban yedim onun yüzünden
Aynen oyleeeeeHmm yani ozaman tripli oldugun zaman sonuna kadar gitmek gerekiyo diyosun yoksa direk konuyu kapatip duzeltme cabasina bile girmiyorlar oylemi gulom
İy bari bugünlük dönen mevzudan ötürü bizim yanan ateşimiz görmemiş olmanı kar sayiyorum cicim hoşgeldinSelam çukulatalarım
Vallahi birşeyler olmuş ama ne olmuş pek anlayamadım
Anladığım şeyler;
1- Gizemliasli adlı üye ile imzaben profillerinde tartışmış sonra bahsi geçen üye gelip burda imzabene beğenmedim atmış. Beğenmedim attığı msjı gördüm. Kendisinin topikte yaptığı ilk hareket değil. Bir kez daha birine takıp gelip buradaki msjlarına beğenmedim atmıştı. Kendisini moderatörlere bizzat ekran görüntüleri atarak şikayet ettim. Topik dışında herkes herkesle tartışabilir, beğenmediğin msjlara beğenmedim atabilirsin ancak topiğime gelip burada huzursuzluk yaratmaya kimsenin hakkı yok. Sonuna kadar da şikayetlerime devam edeceğim.
2.anladığım; karperisi tehdit msjları alıyor demişsiniz. Şimdi onun da profiline bakacağım. Kızın çektikleri yetmedi bide tehdit mi ediyor şerefsizler. İnşallah ciddiye alınıp korkulacak birşey yoktur @Kar perisi merak ediyoruz kuzum seni. Gelip iyi olduğunu haber ver, yanındayız
3.anlamam gereken birşey varsa anlamadım çünkü haberim yok kaçırmışımdır.Var mı başka mevzu zaten cinlerim tepemde girişeyim
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
Diktorya Secret
Canım geçmiş olsun ya bende epeydir girmeyince dikkatimi çekti,profilin de kapalı zatenUnutur muyum kuzumbi süredir türkiyedeydim ,ev alalım dedik olmadı, kayınbaba rahatsızlandı hastaneyi mesken belledik,orda hep koşturmacayla geçti .kıbrısa geldim virüs mü ne kaptım bi haftadır hastanelerde acillerdeyim.daha bugün toparlamaya başladım.tek tük girip yazıyom bazen o kadar
Ajsbksbs tam ciddi ciddi okuyup üzülüyom,burayı okuyunca kahkahayı basmış bulundum be cicim ajsbamGidip bana aramazsan arama yar aramazsan arama yazmış cevap olarak. Dünyanın en
Kız sen ne güzel tavır yapiyon öyle yaPralin miiii eğer benim pralinse ben de ban yedim onun yüzünden
İmzacim bisex kadın paylaşiminda üyenin bı tanesi adını hatırlamıyorum sana hoş olmayan bir şey yazmıştı...seninle daha fazla ugrasmasin diye sana hitaben yazdığını alintilayip bir şeyler sordum ben de biseksuelim deyince napacağimi şaşırdım. Fark ettin miBilmem kii su bisex kadin mevzusundan beri begenmiyok birbirimizi
Analıktan gülomO arada Casper gbi görünüyor sonra kayboluyor :)
Yaptım di miKız sen ne güzel tavır yapiyon öyle ya
İnsan gelip demez mi yüzüme artık daha dikkatli olacağım falan gibisinden imzoşumFistigim hani gelince konusalim demisde gelincede konusmamis ya hani seni uzmek istememis gibi algiladim ben
Ruhsardan daha güzel.oluruz bizAnalıktan gülombizde ana olunca bir belirip bir kaybolacağız biz Ruhsar olacağız topik mazhar
Miniğim hala emin misin polis koca istediğindenOlacak tabiki cicim, bebek tek senin değil ki.
Ya bilemiyorum aslında çok içinde olmadığım için ama burda mesleğin eksisi var bence cicim. Her normal aile gibi olmuyor malesef. Yani bebek doğduktan sonra da bazı şeyler olabilir de böyle o yüzden. Ben yinede düzeleceğini düşünüyorum. Acaba bi süre hiçbir şey demesen mi. Tabi evli olanlar daha iyi bilir
Daha bebeye 4.5 aylık gebeyken aramız bu hale geldi diloşum. Doğunca neler olacak kim bilir.. Ben açıkçası korkmaya başladımSıkma canını balımbenim enişte çocuk olacağı için heycanli olabilir yani ikinizde gün içinde yoruluyorsunuz ama sana çok değer veriyor eniştem sen birazcik yaramazlık yapionn amaa olsun o da seni böyle seviyor sende onu böyle bunlar gelip geçici hele kucağınıza bebeginizi alın bak aşkınız daha çok alev alacak fıstığım
Zaten fragmanları yaşıyorum ben de cicimMiniğim hala emin misin polis koca istediğinden
Bir süre daha birşey dememek mi, birazdan msj atıp aklını yerinden oynatıcam onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?