Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pralin adlı bir üye vardı da az dövüşmemiştik zamanında, uğruna ne banlar yemiştim. Old'lar hatırlar o geldi aklıma.. Kız çikolata kisti ile ilgili açtığım konulara dahi beğenmedim atmıştı var mı böyle bir kafa bende linçshow düzenlemiştim
Bırak kuzum uğraşmaya değmez inan..

Ayyyy çok kötü olmuş malim ama korona olmadığına sevindim iyi misin şimdi? Çalışmaya devam ediyor musun?
Yeni ilaçlara dün başladım baya farketti şükür çiçim.çalışmaya devam ama baya bi aksadı kaçak göçek derken.3 gün raporluyum dinleniyomsen nasılsın oruca devam mı

Pralin miiii eğer benim pralinse ben de ban yedim onun yüzünden

Bu modeller olayı uzatmiyorsan kapatma modunda oluyor imzosum
Bende de var öyle bir model
Hmm yani ozaman tripli oldugun zaman sonuna kadar gitmek gerekiyo diyosun yoksa direk konuyu kapatip duzeltme cabasina bile girmiyorlar oylemi gulom

Yaa cicimm burasi okadar ilginc biyer ki her telden karakterde kisiler var herkesi memnun edemezsin hayatta.. hani 1000 kisilik bi dugun organize edersin yemekler 10 numara olur ama illa begenmeyen bi kup takan cikar ayni onun gibi bisey

Yeni ilaçlara dün başladım baya farketti şükür çiçim.çalışmaya devam ama baya bi aksadı kaçak göçek derken.3 gün raporluyum dinleniyomsen nasılsın oruca devam mı
5.aya girdim, 5 ayda sadece 1 kez cima ettik malim
Oruca devam. Ben zaten artık vazgeçtim. Doktor bana şayet bir gün artık serbest derse (ki demez) heves mi kaldı istemez doktor diyeceğim

Kasapla çalışmalar nasıl gidiyor virüslüm

İy bari bugünlük dönen mevzudan ötürü bizim yanan ateşimiz görmemiş olmanı kar sayiyorum cicim hoşgeldin kardeşimi bekliyorum bende, almaya gelicek birazdan AVM gezicez biraz kız kıza güzel bı akşam olsun dedim sonra da babamlara gidip orda kalicam bugün,eşimi de nöbete yolladım öyle işte :)
Canım geçmiş olsun ya bende epeydir girmeyince dikkatimi çekti,profilin de kapalı zaten okudum korona virüs değilmiş şükür bı soklandim virüs diyince ama büyük geçmiş olsun.uğra arada özletiyosun
Gidip bana aramazsan arama yar aramazsan arama yazmış cevap olarak. Dünyanın en
Ajsbksbs tam ciddi ciddi okuyup üzülüyom,burayı okuyunca kahkahayı basmış bulundum be cicim ajsbamalem adam şu geyşa
Pralin miiii eğer benim pralinse ben de ban yedim onun yüzünden
Kız sen ne güzel tavır yapiyon öyle ya

Bilmem kii su bisex kadin mevzusundan beri begenmiyok birbirimizi
İmzacim bisex kadın paylaşiminda üyenin bı tanesi adını hatırlamıyorum sana hoş olmayan bir şey yazmıştı...seninle daha fazla ugrasmasin diye sana hitaben yazdığını alintilayip bir şeyler sordum ben de biseksuelim deyince napacağimi şaşırdım. Fark ettin mi

Fistigim hani gelince konusalim demisde gelincede konusmamis ya hani seni uzmek istememis gibi algiladim ben
İnsan gelip demez mi yüzüme artık daha dikkatli olacağım falan gibisinden imzoşum
Birazdan yine okkalı bir msj yiyecek benden ama. Bu seferki baya okkalı olacak, ölüyü diriltir cinsten
Sizlere yazarken bir yandan da kafamdaki ateş topunu büyütüp yazacaklarımı toparlıyorum geyşa denen şahsa

Miniğim hala emin misin polis koca istediğinden
Bir süre daha birşey dememek mi, birazdan msj atıp aklını yerinden oynatıcam onun

Daha bebeye 4.5 aylık gebeyken aramız bu hale geldi diloşum. Doğunca neler olacak kim bilir.. Ben açıkçası korkmaya başladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…