- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.381
Susukunhatun gelirse de yap cicimAllahımimzoşum kendisi geçen yaz yine benzer birşey yaptı. Başka bir üyeye yine takmış kafayı. Gelip burda beğenmedim attı yorumlarına. O zaman şikayet etmemiştim etiket yapıp 1 2 çift laf söylemiştim ama dönüş yapmadı. Bu sefer şikayet ettim. Bu ne saçma şey ya.
Hahaha tamamm upuzun yazıcamAtanırsan bana akrostiş şiir yaz miniğim
Bu kiz cok kisiye takik yanliz bende biraz baktim arastirdim hayirdir derdin ne dicektim ama baktim ki tek degilim ozaman anladim bazi kisilerle ugrasiyor bu madem oyle ugrasmak nasil olurmus gostereyim dedim hani karsilikli begenmiyok birbirimizi bi bag olustu aramizda begenmedim de olsa emojilesiyoruzAllahımimzoşum kendisi geçen yaz yine benzer birşey yaptı. Başka bir üyeye yine takmış kafayı. Gelip burda beğenmedim attı yorumlarına. O zaman şikayet etmemiştim etiket yapıp 1 2 çift laf söylemiştim ama dönüş yapmadı. Bu sefer şikayet ettim. Bu ne saçma şey ya.
Vallahi başlarım onun ununaYa cicim çok hoşsunuz
Galiba Geyşa enişte unumu eledim eleğimi astım moduna girmişkendine normal bile geliyordur, o kadar höt höt adamın arasında. Bebiş doğana kadar düzelir bence ya
Yaaaa bende şaşırdım hep yorumlarima güler beyenir biseyler yapar sana niye yaptı anlamdımBu kiz cok kisiye takik yanliz bende biraz baktim arastirdim hayirdir derdin ne dicektim ama baktim ki tek degilim ozaman anladim bazi kisilerle ugrasiyor bu madem oyle ugrasmak nasil olurmus gostereyim dedim hani karsilikli begenmiyok birbirimizi bi bag olustu aramizda begenmedim de olsa emojilesiyoruzbakalim nezaman kesecek bu durumu yok kesmezse karsiligi herdaim devam edecek bende
Bu nasıl kıyamamak imzoşumYaa aay cicimm bence kiyamiyo geysan sana
O arada Casper gbi görünüyor sonra kayboluyor :)
Fistigim hani gelince konusalim demisde gelincede konusmamis ya hani seni uzmek istememis gibi algiladim benBu nasıl kıyamamak imzoşum
Hiç destek ve ilgi göremiyorum.
Ayyyy çok kötü olmuş malimNiye sevmiyim annem ya olur mu öyle şey
Valla günlerce inmedi ateşim korktum korona diycekler diye.acilde ilaç yazdılar dah da mahfettiler beni,şiştim mide ağrıları kas ağrıları krramplar kırmızı lekeler çıktı heryerimde,özele gittim bu sefer, bildiğin sürüne sürüne,doktor noldu sana böyle dediağır bakteriyel enfeksiyon dedi .bu ilaçlar seni iyi etmez al bi de bunları iç dedi testler tahliller ilaçlar derken dünya para verdim şu an öyle hafifimki annatamam ama iyiyim şimdilik
Olacak tabiki cicim, bebek tek senin değil ki.Vallahi başlarım onun ununa
Bana haklısın bitanem bende yoruldum biraz yazmış. Neden yoruldun dedim. Gelince konuşuruz yüz yüze dedi..
Bence o benim gebeliğimden sıkıldı. Yoruldu bana destek olmaktan.
Bilmem kii su bisex kadin mevzusundan beri begenmiyok birbirimiziYaaaa bende şaşırdım hep yorumlarima güler beyenir biseyler yapar sana niye yaptı anlamdımsen gulunmeyecek kadinmisin acbaa topik diisnda sorsam mi sonra topik karışıyor
Sıkma canını balımBu nasıl kıyamamak imzoşum
Hiç destek ve ilgi göremiyorum.
Bu modeller olayı uzatmiyorsan kapatma modunda oluyor imzosumFistigim hani gelince konusalim demisde gelincede konusmamis ya hani seni uzmek istememis gibi algiladim ben
3 çocuklu hayat böyle oluyor demek ki rosumO arada Casper gbi görünüyor sonra kayboluyor :)
Ay bilmiyorum ki bir üye konu açtı abisinin 2. Eşi ile ilgili ki o üyeyi severim iyi kalpli biri bence. neyse oraya yazmış bu susukunhatun adamlarla görusup durmayın rahat bırakın gorumceler ve anneleri dış kapının dis mandalı yazmış. Tamam ben de kaynanama bayilmiyorum hepiniz biliyorsunuz da dış kapinin dış mandali demek de çok ağır oldu. Ben ve 7 8 üye beğenmedim yapmışız kadın tutmuş hepimize basmış ben de ona bastım.O kim gıı gülparem
Uykusuz kalırım sizsiz kalamam3 çocuklu hayat böyle oluyor demek ki rosumsen de mi öyle yapacaksın
Kimmm ooooBu modeller olayı uzatmiyorsan kapatma modunda oluyor imzosum
Bende de var öyle bir model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?