Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Susukunhatun gelirse de yap cicim

Bu kiz cok kisiye takik yanliz bende biraz baktim arastirdim hayirdir derdin ne dicektim ama baktim ki tek degilim ozaman anladim bazi kisilerle ugrasiyor bu madem oyle ugrasmak nasil olurmus gostereyim dedim hani karsilikli begenmiyok birbirimizi bi bag olustu aramizda begenmedim de olsa emojilesiyoruz bakalim nezaman kesecek bu durumu yok kesmezse karsiligi herdaim devam edecek bende

Ya cicim çok hoşsunuz

Galiba Geyşa enişte unumu eledim eleğimi astım moduna girmiş kendine normal bile geliyordur, o kadar höt höt adamın arasında. Bebiş doğana kadar düzelir bence ya
Vallahi başlarım onun ununa
Bana haklısın bitanem bende yoruldum biraz yazmış. Neden yoruldun dedim. Gelince konuşuruz yüz yüze dedi..
Bence o benim gebeliğimden sıkıldı. Yoruldu bana destek olmaktan.

Yaaaa bende şaşırdım hep yorumlarima güler beyenir biseyler yapar sana niye yaptı anlamdım sen gulunmeyecek kadinmisin acbaa topik diisnda sorsam misonra topik karışıyor

Ayyyy çok kötü olmuş malim ama korona olmadığına sevindim iyi misin şimdi? Çalışmaya devam ediyor musun?

Vallahi başlarım onun ununa
Bana haklısın bitanem bende yoruldum biraz yazmış. Neden yoruldun dedim. Gelince konuşuruz yüz yüze dedi..
Bence o benim gebeliğimden sıkıldı. Yoruldu bana destek olmaktan.
Olacak tabiki cicim, bebek tek senin değil ki.
Ya bilemiyorum aslında çok içinde olmadığım için ama burda mesleğin eksisi var bence cicim. Her normal aile gibi olmuyor malesef. Yani bebek doğduktan sonra da bazı şeyler olabilir de böyle o yüzden. Ben yinede düzeleceğini düşünüyorum. Acaba bi süre hiçbir şey demesen mi. Tabi evli olanlar daha iyi bilir

Yaaaa bende şaşırdım hep yorumlarima güler beyenir biseyler yapar sana niye yaptı anlamdım sen gulunmeyecek kadinmisin acbaa topik diisnda sorsam misonra topik karışıyor
Bilmem kii su bisex kadin mevzusundan beri begenmiyok birbirimizi

Bu nasıl kıyamamak imzoşum
Hiç destek ve ilgi göremiyorum.
Sıkma canını balım benim enişte çocuk olacağı için heycanli olabilir yani ikinizde gün içinde yoruluyorsunuz ama sana çok değer veriyor eniştem sen birazcik yaramazlık yapionn amaa olsun o da seni böyle seviyor sende onu böyle bunlar gelip geçici hele kucağınıza bebeginizi alın bak aşkınız daha çok alev alacak fıstığım

O kim gıı gülparem
Ay bilmiyorum ki bir üye konu açtı abisinin 2. Eşi ile ilgili ki o üyeyi severim iyi kalpli biri bence. neyse oraya yazmış bu susukunhatun adamlarla görusup durmayın rahat bırakın gorumceler ve anneleri dış kapının dis mandalı yazmış. Tamam ben de kaynanama bayilmiyorum hepiniz biliyorsunuz da dış kapinin dış mandali demek de çok ağır oldu. Ben ve 7 8 üye beğenmedim yapmışız kadın tutmuş hepimize basmış ben de ona bastım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…