Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gülparem bunlar hep bdv nin laneti işte. Bende aynı şekilde bdv de Pralinlenmiştim sende suskunhatunlanmışsın
Bit var bdv de bit, girince kapıyorsun illa

Yaa cicimm burasi okadar ilginc biyer ki her telden karakterde kisiler var herkesi memnun edemezsin hayatta.. hani 1000 kisilik bi dugun organize edersin yemekler 10 numara olur ama illa begenmeyen bi kup takan cikar ayni onun gibi bisey
Aynen imzoşum
Allahtan burda topikte hep aynı telden gacılar bir araya geldik dışarısı vahşi kaynıyor çıkmayın

Sıkıntı cicim o adam dışarıda geziniyor benim canım tehlikede

Ajsbksbs tam ciddi ciddi okuyup üzülüyom,burayı okuyunca kahkahayı basmış bulundum be cicim ajsbamalem adam şu geyşa
Al seksü şempazem sana canlı canlı o an:

Bide fotosunu atıp yazmış altına aramazsan arama yar diye. Kafasına boku ben koydum sadece tipini gizlemek için değil, o artık benim için kocaman bir bok diye.
Ayrıca siz hala libişli konular mı konuşuyorsunuz lanetimden kaç kişi yamuldu hala mı ders almadınız

Gülparem bunlar hep bdv nin laneti işte. Bende aynı şekilde bdv de Pralinlenmiştim sende suskunhatunlanmışsın
Bit var bdv de bit, girince kapıyorsun illa
Evet canım bdv tuzaklarla dolu
Yaptın yaptin iyiyim canım sen nasılsın ikizler nasil
Bu arada seksü ve melek kelimeleri yanyana olunca bı tuhaf oldu sanki
Bebeler iyi çok şükür arada yaramazlık yapmaya başladılar

Seksu melek olmadi evet seksu güzel daha iyi

Yapma annem...
Hamilelikte erkeklerin genetiği değişiyor demek ki... Sen kendi kendine yetiyorsun. Ağız tadiniz bozulmasın

Aminn Allah razı olsun ♥ sanırım kadınlar ölmeden davalar sonuçlanamıyor
Canım dua et içini ferah tut,korkma.eşin yanında ya canım o bile muhteşem bişey dikkatli ol lütfen tek kalmamaya çalış bu süreçte.
Nasıl bırakıyorlar anlamıyorum ya adalet var mı aceba bu ülke de

Vah garibim seni bu hallere düşürenler utansınBiz de bayramdaaan bayrama seviniyok işte

Tek değilim ama ne kadar güvendeyim bilmiyorum adresim açıklanmış yeni numaramı dahi biliyo adam ve tek hayali benden intikam almak

Ahaahah yaaa valla Elhan ablamda yazmış bak üstte,ağız tadiniz bozulmasın cicim ya anlıyorum seni elbet ama erkeklerin genetik olarak bı bozukluğu var gülüm kendine gelecektir geyşa eminim çok sürmez inşallah
Bebeler iyi çok şükür arada yaramazlık yapmaya başladılar

Seksu melek olmadi evet seksu güzel daha iyi
Yaa bende istiyorum bu ikizlerden nihalll Allah ömür sağlık sihhat versin inşallah o meleklere ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…