Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geyşam bana kısaca "bende insanım beni bi sal" demek istedi sanırım
Kızzzzzzzzzzzzzzz diloşum bu kız sen misin yoksa
Sal adamı sall düşünceli eniştem benim sizi nasıl güzel düşünüyor sene de adamın resmine kocammm pohhh resmi koyy

Yok balım ben degilim de ben olaydım iyiydiburaya koymam resmimi hasimlar çok

Siyah_İnc
Sınıf öğretmeniyim kuzum ne içün?
500 tam deyince lgs sandim iyi mi cicim yaaa

benim 8. snifa giden oğluş var da.
ondan merak saldim.
3. sinifa giden de var.
o da basarili maşallah.
bilsemi kazandı geçen yıl gidiyor.
dun bizimkiler de oldu sinav .
bizimkinde 1 yanlış vardı.

Sağol büşom
Sen nasılsın dünkü endişeli havandan kurtulabildin mi?
İyiyim cicim eşimlede konuştum cumartesi gitsek falan diye oda dedi bak büşra bundan sonra hep ayda bir olacak alışalım buna sık dişini az kaldı cumaya falan dedi bende ikna oldum açıkçası Az kaldı zaten haftaya cuma

poncikvegece esmer bombam okudum problemleri dün sen bana yorum yazıyordun bugün ben sana, inşallah yarın bidaha sen bana olmaz çünkü hep böyle devirdaim yaparsak kocalarla problemler bitmez bizim
Öncelikle yeğeninin davranışı bana hiç şaşırtıcı gelmedi 8 yaşında yeğenim var biraz daha olgun olmasına rağmen benzer davranışlar gösteriyor. Bebeği kabullendi bu sefer de erkek olsun diye dua etmeye başladı. Kız olursa iyice kendine rakip görecek çünkü. Söyleyemedim bir türlü kız olduğunu.. Teyzeler ve yeğenleri arasındaki bağ çok farklı. Doğduktan bir süre sonra kabullenecektir üzme kendini ♥
Eşinin de hallerine verdim ben. Önceki etiketimi oku mutlaka. Geyşamın açıklaması seninkinin durumuna da cuk oturuyor.
Sanırım biraz kendi doğalarına salmamız gerek
Hamile sendromuna onlar da girdi..

Son düzenleme:
balonlar geldi mi büşra.
1 ayda git seker.
sık ultrason iyi bi şe değil bebişim.

B Brunello Cicinelli demistim yarin guzel haberlerle geleceksin diyeee
Esin acisindan da dusun bazen hep ben hep ben deme yahuu sen hamile bir anne adayiysan o da bir baba adayi ....
Idamı hasta etmeden baba adayı olsun çayım tepem atıyor

Sen nassın?

Sağol cicim inşallah benim minnosum da başarıyla atlatır

Yapma bana bunu cicii

Ah cici bebe ahh annenle babanın arasına girdin cici annenin lanetide bizim aramıza girecek

Yanlız ben bu cici bebenin doğdu zamanları düşünemiyorum aylardır oruç tutturdu doğmadan doğunca da yıllarca tutturur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…