- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.821
İdrar kaçırma neysi kuzum?kandiliniz mübarek olsun kızlar.
Allah dualarımızı kabul etsin insallah.
idrar kaçırma seysi ile boğüşüyördum da? ancak yazdim buraaa
Sınıf öğretmeniyim kuzum ne içün?ne öğretmenisin cicim sen
Sal adamı sallGeyşam bana kısaca "bende insanım beni bi sal" demek istedi sanırım
Kızzzzzzzzzzzzzzz diloşum bu kız sen misin yoksa
Sağol büşomCicimm geyşanla aranı düzeltmene sevindim kuzummm ❤❤ Hayırlı kandiller olsun dualarda buluşalım
anlamadimaraniz duzelmis ve senin cevabina bayildım.
_ tabi ki yok.
500 tam deyince lgs sandim iyi mi cicim yaaaSınıf öğretmeniyim kuzum ne içün?
Benim de var Gülom kurşun sıkacaklarımSenin için kurşun bile yerim
bebişim . kocasi demiş ya.... vs vs vs benim hakkım yok mu diye.anlamadim
Ohooooo bana kalsa bnde aticam kurşun :₺Benim de var Gülom kurşun sıkacaklarım
he:) oraya guldum ben de :))bebişim . kocasi demiş ya.... vs vs vs benim hakkım yok mu diye.
cici de tabi ki yok demiş.
atma kurşun cicim. . kurşuna yazik.Ohooooo bana kalsa bnde aticam kurşun :₺
İyiyim cicim eşimlede konuştum cumartesi gitsek falan diye oda dedi bak büşra bundan sonra hep ayda bir olacak alışalım buna sık dişini az kaldı cumaya falan dedi bende ikna oldum açıkçasıSağol büşom
Sen nasılsın dünkü endişeli havandan kurtulabildin mi?
balonlar geldi mi büşra.İyiyim cicim eşimlede konuştum cumartesi gitsek falan diye oda dedi bak büşra bundan sonra hep ayda bir olacak alışalım buna sık dişini az kaldı cumaya falan dedi bende ikna oldum açıkçası ❤❤ Az kaldı zaten haftaya cuma
Idamı hasta etmeden baba adayı olsun çayım tepem atıyorB Brunello Cicinelli demistim yarin guzel haberlerle geleceksin diyeee
Esin acisindan da dusun bazen hep ben hep ben deme yahuu sen hamile bir anne adayiysan o da bir baba adayi ....
Hangi spreymiş o diloşumNapalim balım sağ solu temizliyoruz bizde fazla toz varmış yeni çıkan spreyler varmış sıkıyorsunnnn cıncıkk gibim oluyor
Cici gazisi oldun Cici şehidi olmana da göz yumamam haşmetli sultanımSenin için kurşun bile yerim
Sağol cicim inşallah benim minnosum da başarıyla atlatırOoo başarılar dilerim incim miniğime
Bende 7 öğrencimi soktum sınavlara ama şubattaydı bizimkiler. Çok kolay dediler sınava. İnşallah miniğin de güzel geçer
En formunda olduğun dönemdesin demek hmmmformundasın yani hmmm
Lanetimi tadacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?