- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.801
Hayirli kandiller kuzummHayirli kandiller tatlislarrr…
Hep iyi ol balllİyim cok sukur lokumum sen nasilsinn
Niyetlimiydin findigimm bugunnHep iyi ol balllBugün pek iyi değilim valla başım dönüyor sabahtan beri uzandım az şükür bakalım .
Çok sevindim cicim senin adına emeklerinin karşılığını almak çok güzel bisey olsa gerek , benim oğluşunda bu hafta sonu bilsem sinavı var çok heyecanlıyım ☺Hayırlı kandiller minik yavru kertenkelelerim
Bu kandilde edeceğiniz tüm duaların kabul oldu sevincini yaşamanızı diliyorumTabi kendikimin de
Birkaç sevinci bir arada yaşayarak geldim bugün.
1.sevincim; 44 okul 2963 öğrenci ile yapılan deneme sınavında il, ilçe, genel 1.leri (3 öğrencim 1.olmuş) benim sınıfımdan çıktı1.lerim 500 üstünden 500 tam puan almışlar fullemişler. Anaları okulu basıp beni tebrikledi
2.sevincim; dayanamayıp pazartesiye randevu aldım cici bebükümü göreceğim
3.sevincim; geyşamla sanırım düzelttik bazı şeyleri. Dün geldi konuşmak istedi önce ben konuşmamak için direndim sonra tamam konuş ne konuşacaksın dedim. Senin için herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum, her imkanın en güzelini sunmaya çalışıyorum, daha azına layık olmadığını biliyorum ama yetemedikçe yoruluyorum ve kendimi değersiz hissediyorum dedi. Maddiyat düşünüyorum, işimi düşünüyorum, seni düşünüyorum, bebeği düşünüyorum bu yüzden bazen yoruluyorum ve modum düşebiliyor, siz kadınların hormonal dönemleri var da bizim yok mu sanıyorsun dedi. Benim şu hayatta biraz kendi kabuğuma çekilmeye, bazen moralsiz olmaya hiç mi hakkım yok dedi. Ben ne dedim sizce; "tabiki yok",
Dün neden konuşmadın bunları dedim. Tepkinden korktum, yanlış anlamandan korktum dedi. Gören de beni ponçik biri değilim sanır bak hele tepkimden korkmuş
Dün nedense yumuşayamadım ama bugün düşündükçe yumuşadım. Gelince ona sarılacağım
Böyle yani bende durum bu sizler nasılsınız kuzularım inşallah sizlerde de sevinçli haberler vardır
Bu arada 2.bir emre kadar libiş orucuna girmeyenler, hala kocalarının yakalarından düşmeyip fişne aşna peşinde olanlar, lanetimi hafife alanlar aşağıdaki msjları okuyup yeniden düşünsün derim.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
çok sevindim aranizin duzelmesineHayırlı kandiller minik yavru kertenkelelerim
Bu kandilde edeceğiniz tüm duaların kabul oldu sevincini yaşamanızı diliyorumTabi kendikimin de
1.sevincim; 44 okul 2963 öğrenci ile yapılan deneme sınavında il, ilçe, genel 1.leri (3 öğrencim 1.olmuş) benim sınıfımdan çıktı1.lerim 500 üstünden 500 tam puan almışlar fullemişler. Anaları okulu basıp beni tebrikledi
3.sevincim; geyşamla sanırım düzelttik bazı şeyleri. Dün geldi konuşmak istedi önce ben konuşmamak için direndim sonra tamam konuş ne konuşacaksın dedim. Senin için herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum, her imkanın en güzelini sunmaya çalışıyorum, daha azına layık olmadığını biliyorum ama yetemedikçe yoruluyorum ve kendimi değersiz hissediyorum dedi. Maddiyat düşünüyorum, işimi düşünüyorum, seni düşünüyorum, bebeği düşünüyorum bu yüzden bazen yoruluyorum ve modum düşebiliyor, siz kadınların hormonal dönemleri var da bizim yok mu sanıyorsun dedi. Benim şu hayatta biraz kendi kabuğuma çekilmeye, bazen moralsiz olmaya hiç mi hakkım yok dedi. Ben ne dedim sizce; "tabiki yok",
Dün neden konuşmadın bunları dedim. Tepkinden korktum, yanlış anlamandan korktum dedi. Gören de beni ponçik biri değilim sanır bak hele tepkimden korkmuş
Dün nedense yumuşayamadım ama bugün düşündükçe yumuşadım. Gelince ona sarılacağım
Böyle yani bende durum bu sizler nasılsınız kuzularım inşallah sizlerde de sevinçli haberler vardır
Bu arada 2.bir emre kadar libiş orucuna girmeyenler, hala kocalarının yakalarından düşmeyip fişne aşna peşinde olanlar, lanetimi hafife alanlar aşağıdaki msjları okuyup yeniden düşünsün derim.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
ne öğretmenisin cicim sen2 banını da beni koruyacaksın diye, benim uğruma yemiştin sanırım gülom
Yok balim niyetlide değildim ama tansiyon mu indi çıktı bilemedim . CanimsinNiyetlimiydin findigimm bugunncok dikkat et kendinee asil sen hep iyi oll
Aayyy ahahass cicim valla ben yapmiyorum istesemde yapamiyorum reglim yani
Kandilin mübarek olsun cicim ❤
Sen okulun bebeği, göz bebeğisiiinnntebrik ederim
Veee Geyşa enişteme sımsıkı sarıl, öpüşün barışınüzmeyin birbirinizi
Cicim barismaniza çok sevindim öğrencilerinin de senin gibi öğretmeni varken tabi 1. Olacaklar
Bu arada merak etme oructayim dün regl oldum. Haftasonu önü iyi olmadı ne planlarım vardı ama senin lanetinmis haberim yoktu
Teşekkür ederim kuzularımHayırli kadiller canomm ,çok sevindim öğrencilerine tabi ogretmenleri kim. Hayırla sağlıkla doğsun minnak kocisinle aranizin düzelmesine sevindim balim
Geyşam bana kısaca "bende insanım beni bi sal" demek istedi sanırımHoşgeldinizzzz güzeller guzellerihayrli kandiller
Çok sevindirikkk oldumm tebrik ediyorum öğretmenim siz bir dahisiniz sizin sinifinizda okumak isterimEki Görüntüle 2597445
Geyşa eniştemlede düzelmenize çok sevindirikk oldummm bak eniştemin de hormonları varmış onunda duyguları varmış sabote etme adamın şeylerini
Beni kiblemiyorlarcok şükürEglence ariyosan biz burda ne gune duruyos gulom bdv de kibliyela adami
Cicimm geyşanla aranı düzeltmene sevindim kuzummmHayırlı kandiller minik yavru kertenkelelerim
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
araniz duzelmis ve senin cevabina bayildım.çok sevindim aranizin duzelmesine ❤
Napalim balım sağ solu temizliyoruz bizde fazla toz varmış yeni çıkan spreyler varmış sıkıyorsunnnn cıncıkk gibim oluyorTeşekkür ederim kuzularım
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım
Senin için kurşun bile yerim2 banını da beni koruyacaksın diye, benim uğruma yemiştin sanırım gülom
İyi diyelim iyi olalım kuzum .evde pineklemece ne olsun bende öyleTeşekkür ederim kuzularım
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım
Saol gardasim saolHakkaten saka gibi adam asfhjsjsjAllah sana sabir versin gardasım
Ooo başarılar dilerim incim miniğimeÇok sevindim cicim senin adına emeklerinin karşılığını almak çok güzel bisey olsa gerek , benim oğluşunda bu hafta sonu bilsem sinavı var çok heyecanlıyım ☺
Lanetleme bizi cici 3 bebeden sonra anca libisler yerine gelmişken hemde en formumda olduğum dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?