- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.841
Pinekle perim ne güzel bende izne ayrılsam da pineklesem acıkİyi diyelim iyi olalım kuzum .evde pineklemece ne olsun bende öyle
İkimize de bişey gelmesin mutlu mesut yaşayalımCici gazisi oldun Cici şehidi olmana da göz yumamam haşmetli sultanım
Sana gelen bana gelsin yar
Nereye sıktın gııNapalim balım sağ solu temizliyoruz bizde fazla toz varmış yeni çıkan spreyler varmış sıkıyorsunnnn cıncıkk gibim oluyor
Iyiyim sukur yagmurdan olusan trafik sebebiyle eve henuz giris yapamayan kocami bekliyorum hatta cay demlicem gecikecek yemek sonrasina birakirsam demlensn baree dedm ... sen napiyon yemegni yedinmi bakim
aleykum selam hayirli kandiller negommm❤❤❤Hayırlı kandiller, Allah dualarınızı hayırlısı ile kabul etsin.
Selam bırakıp kaçayım
İnşallah kuzucukkPinekle perim ne güzel bende izne ayrılsam da pineklesem acık
Ne tatlıymışsın dicektim ama sen küçükken eminim daha da tatlısındırSal adamı salldüşünceli eniştem benim sizi nasıl güzel düşünüyor sene de adamın resmine kocammm pohhh resmi koyy
Yok balım ben degilim de ben olaydım iyiydiburaya koymam resmimi hasimlar çok
Bana yazacağını seni alıntılayıp yazmış kuzum ben anladım sen görmezden gelanlamadim
Burger King miYine hapura hupura yedim ne varsaaaaa
İki tane kocaman hamburger gömdüm
Pisman degilimmmm
aaa şimdi farkettim iyi miBana yazacağını seni alıntılayıp yazmış kuzum ben anladım sen görmezden gel
Maşallah kuzum baya parlakmış seninkilerSiyah_İnc
500 tam deyince lgs sandim iyi mi cicim yaaa
benim 8. snifa giden oğluş var da.
ondan merak saldim.
3. sinifa giden de var.
o da basarili maşallah.
bilsemi kazandı geçen yıl gidiyor.
dun bizimkiler de oldu sinav .
bizimkinde 1 yanlış vardı.
İyiyim cicim ben de bi çay demledim şimdiiiTeşekkür ederim kuzularım
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım
Sen sıkma kurşun senin ayarın yok diloşumBenim de var Gülom kurşun sıkacaklarım
Niye hep ayda 1 olsun ki. Ben 18 oldum hep 2 haftada 1 gittim. İlk defa bu sefer ayda bir gidecektim yine dayanamadımİyiyim cicim eşimlede konuştum cumartesi gitsek falan diye oda dedi bak büşra bundan sonra hep ayda bir olacak alışalım buna sık dişini az kaldı cumaya falan dedi bende ikna oldum açıkçası ❤❤ Az kaldı zaten haftaya cuma
Hayırlı kandiller negoomHayırlı kandiller, Allah dualarınızı hayırlısı ile kabul etsin.
Selam bırakıp kaçayım
Oy kuzum benimm dikkat et kendineeYok balim niyetlide değildim ama tansiyon mu indi çıktı bilemedim . Canimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?