Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkaten saka gibi adam asfhjsjsj Allah sana sabir versin gardasım

Hayırlı kandiller minik yavru kertenkelelerim
Bu kandilde edeceğiniz tüm duaların kabul oldu sevincini yaşamanızı diliyorum Tabi kendikimin de
Birkaç sevinci bir arada yaşayarak geldim bugün.
1.sevincim; 44 okul 2963 öğrenci ile yapılan deneme sınavında il, ilçe, genel 1.leri (3 öğrencim 1.olmuş) benim sınıfımdan çıktı 1.lerim 500 üstünden 500 tam puan almışlar fullemişler. Anaları okulu basıp beni tebrikledi
2.sevincim; dayanamayıp pazartesiye randevu aldım cici bebükümü göreceğim
3.sevincim; geyşamla sanırım düzelttik bazı şeyleri. Dün geldi konuşmak istedi önce ben konuşmamak için direndim sonra tamam konuş ne konuşacaksın dedim. Senin için herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum, her imkanın en güzelini sunmaya çalışıyorum, daha azına layık olmadığını biliyorum ama yetemedikçe yoruluyorum ve kendimi değersiz hissediyorum dedi. Maddiyat düşünüyorum, işimi düşünüyorum, seni düşünüyorum, bebeği düşünüyorum bu yüzden bazen yoruluyorum ve modum düşebiliyor, siz kadınların hormonal dönemleri var da bizim yok mu sanıyorsun dedi. Benim şu hayatta biraz kendi kabuğuma çekilmeye, bazen moralsiz olmaya hiç mi hakkım yok dedi. Ben ne dedim sizce; "tabiki yok",
Dün neden konuşmadın bunları dedim. Tepkinden korktum, yanlış anlamandan korktum dedi. Gören de beni ponçik biri değilim sanır bak hele tepkimden korkmuş
Dün nedense yumuşayamadım ama bugün düşündükçe yumuşadım. Gelince ona sarılacağım
Böyle yani bende durum bu sizler nasılsınız kuzularım inşallah sizlerde de sevinçli haberler vardır

Bu arada 2.bir emre kadar libiş orucuna girmeyenler, hala kocalarının yakalarından düşmeyip fişne aşna peşinde olanlar, lanetimi hafife alanlar aşağıdaki msjları okuyup yeniden düşünsün derim.
ıııı ıhhhhh hiç isteğim yokkkk @Brunello Cicinelli aşna fişne yapamayın lanetliyorm sizi demişti sanırım lanetlendmmm

ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M

Elhan ablaaamm canım aminnn. Çok teşekkürler. Senin de kandilin mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin

Elhan abla sağolasın senin de kandilin mübarek olsun

Aayyy ahahass cicim valla ben yapmiyorum istesemde yapamiyorum reglim yani

Kandilin mübarek olsun cicim

Sen okulun bebeği, göz bebeğisiiinnn tebrik ederim

Veee Geyşa enişteme sımsıkı sarıl, öpüşün barışın üzmeyin birbirinizi

Cicim barismaniza çok sevindim öğrencilerinin de senin gibi öğretmeni varken tabi 1. Olacaklar

Bu arada merak etme oructayim dün regl oldum. Haftasonu önü iyi olmadı ne planlarım vardı ama senin lanetinmis haberim yoktu

Hayırli kadiller canomm ,çok sevindim öğrencilerine tabi ogretmenleri kim. Hayırla sağlıkla doğsun minnak kocisinle aranizin düzelmesine sevindim balim

Ablacim seninde kandilin mubarek olsun

Hayırlı kandiller ablacım

Hoşgeldinizzzz güzeller guzelleri hayrli kandiller
Çok sevindirikkk oldumm tebrik ediyorum öğretmenim siz bir dahisiniz sizin sinifinizda okumak isterimEki Görüntüle 2597445

Geyşa eniştemlede düzelmenize çok sevindirikk oldummm bak eniştemin de hormonları varmış onunda duyguları varmış sabote etme adamın şeylerini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…