- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.881
Esimin kardesi kuzum. Simdilikk iyii bir sıkıntı yokk. Sukurler olsun her gun sesini duyuyoruz. Bitse de donse artikCasper25 bidenem kardeşin göreve gidecekti. Duacısı olmuştuk. Döndü mü, ses seda var mı, iyi mi?
Kız Gülom 4.5 haftalık da değil hee
21 haftalık doğuma az kalmış
rework geldi simdiKız Gülom 4.5 haftalık da değil hee
21 haftalık doğuma az kalmış
:dYok yok güldal da iş yok baksana
Yedim çayım, ıspanak yidim, portakal yidim, müsli yedim, kandil simiti yedim, bisürü biber yedim daha da yicem bisürüIyiyim sukur yagmurdan olusan trafik sebebiyle eve henuz giris yapamayan kocami bekliyorum hatta cay demlicem gecikecek yemek sonrasina birakirsam demlensn baree dedm ... sen napiyon yemegni yedinmi bakim
Mmmm afiyet olsun o halde sana da çayım
Bolunerek mi cogaliyo nkendi kendime uredim
aynen mayoz bolunmeBolunerek mi cogaliyo n
Hoşgeldin negom hayırlı kandillerHayırlı kandiller, Allah dualarınızı hayırlısı ile kabul etsin.
Selam bırakıp kaçayım
Amip misaliBolunerek mi cogaliyo n
Olsun kuzum ben seni anlıyorum merak etmeaaa şimdi farkettim iyi mi
Allah cızırtınıayrintiyi farkedenler
teyzesi selam de yegenine :dBu kız hamile 2 haftalık oldu
Seninde kandilin mubarek olsun cicisimHayırlı kandiller minik yavru kertenkelelerim
Bu kandilde edeceğiniz tüm duaların kabul oldu sevincini yaşamanızı diliyorumTabi kendikimin de
Birkaç sevinci bir arada yaşayarak geldim bugün.
1.sevincim; 44 okul 2963 öğrenci ile yapılan deneme sınavında il, ilçe, genel 1.leri (3 öğrencim 1.olmuş) benim sınıfımdan çıktı1.lerim 500 üstünden 500 tam puan almışlar fullemişler. Anaları okulu basıp beni tebrikledi
2.sevincim; dayanamayıp pazartesiye randevu aldım cici bebükümü göreceğim
3.sevincim; geyşamla sanırım düzelttik bazı şeyleri. Dün geldi konuşmak istedi önce ben konuşmamak için direndim sonra tamam konuş ne konuşacaksın dedim. Senin için herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum, her imkanın en güzelini sunmaya çalışıyorum, daha azına layık olmadığını biliyorum ama yetemedikçe yoruluyorum ve kendimi değersiz hissediyorum dedi. Maddiyat düşünüyorum, işimi düşünüyorum, seni düşünüyorum, bebeği düşünüyorum bu yüzden bazen yoruluyorum ve modum düşebiliyor, siz kadınların hormonal dönemleri var da bizim yok mu sanıyorsun dedi. Benim şu hayatta biraz kendi kabuğuma çekilmeye, bazen moralsiz olmaya hiç mi hakkım yok dedi. Ben ne dedim sizce; "tabiki yok",
Dün neden konuşmadın bunları dedim. Tepkinden korktum, yanlış anlamandan korktum dedi. Gören de beni ponçik biri değilim sanır bak hele tepkimden korkmuş
Dün nedense yumuşayamadım ama bugün düşündükçe yumuşadım. Gelince ona sarılacağım
Böyle yani bende durum bu sizler nasılsınız kuzularım inşallah sizlerde de sevinçli haberler vardır
Bu arada 2.bir emre kadar libiş orucuna girmeyenler, hala kocalarının yakalarından düşmeyip fişne aşna peşinde olanlar, lanetimi hafife alanlar aşağıdaki msjları okuyup yeniden düşünsün derim.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Afiyet olsun miniğimİyiyim cicim ben de bi çay demledim şimdiii
Herekese çaaayyy
Selam bebek babanın haberi var mı sendenteyzesi selam de yegenine :d
Gerçekten çok yardımcı oldu diloşum inanır mısın hemen tanıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?