Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaaa
Offf üzüldüm
Ne denir ki böyle bir durumda
Şu gecenin hürmetine Allah polisi askeri korusun

Allah rahmet eylesin çayım bende çok etkileniyorum böyle şeylerden
Ay çok huzursuz oldu içim, gelmesine de daha 2 saat var. Sen kavuştun darısı başıma

Ayy ne diyosun kespırım
Off ben bile çok kötü oldum ya zaten içim huzursuz bu akşam. Of..
Düşünsene çocuğun oradaki psikolojisini, gördüklerini.. Ay çok etkilendim ya
Evli mi, rütbesi ne?

Gerçekten mi of Allahım off. Ne denir napılır ki.
Yaaaaa
Offf üzüldüm
Ne denir ki böyle bir durumda
Şu gecenin hürmetine Allah polisi askeri korusun

Nolur dua edin. Sakinlestiremiyorum esimi. Kardesinin attigi sesi dinleyip agliyor. Saga sola saldriyor. Bebegim de cok korktu babasini bboyle gorunce. Ellerim titriyor yazamiyorum cok kotu olduk su an

Ben kaçtım kuzulaaaammm
Montofon ineğimm.geliomusss
Sonra kk manyağı diyor bana deli.yaptin diolaaaaa
Uyutup.gelirim insallah
Çekirdek citleyince hemn uyuyor
Önüne çekirdek koyam.benn
Opucuklere boguyorumm siziii
Öptüm diloşum

Nolur dua edin. Sakinlestiremiyorum esimi. Kardesinin attigi sesi dinleyip agliyor. Saga sola saldriyor. Bebegim de cok korktu babasini bboyle gorunce. Ellerim titriyor yazamiyorum cok kotu olduk su an
Kuzum bi acile falan mı götürsen sakinleştirici birşeyler yapsınlar

Off Allahım hepsini korusun kolların. Ben de çok üzüldüm. Bol bol dua oku eşine Casper bi lavaboya filan götür. Ayy ne desem ya Allahım

Allah rahmet eylesin çayım bende çok etkileniyorum böyle şeylerden
Ay çok huzursuz oldu içim, gelmesine de daha 2 saat var. Sen kavuştun darısı başıma
Kizz huzursuz olmaa sadece sahip oldgmz guzelliklerin kiymetni bilmiyoruz gec olmadan farkedelm ... bende aksam aniden asiri gokgurultulu yagmur basladi baya gerildim istanbulda tek damla dussun yere trafik kilit hos zaten is saati kilit oluyor hep ama ...
Ben ilk evlendigmz zamanlar esim 11 11 bucuk gbi geliyordu agladigim cok olurdu gelsin diye can daralmasindan ... keske hep birlikte zaman gecirwbilsek sevdklerimizle ... amann gerci kocalarla da 7 24 birlikte olsak birbrmze duseriz dmi bu halde bile zaptolmuyoruz

Off Allahım hepsini korusun kolların. Ben de çok üzüldüm. Bol bol dua oku eşine Casper bi lavaboya filan götür. Ayy ne desem ya Allahım
Disari cikmaya calisiyor. Gondermiyorum. Bu havada her yer buz. Kaza falan yapar bu hirsla. Evin icinde bagiriyor duruyor. Arkadasini ara gelsin dedim. Karakola in konus arkadaslarinla dedim. Ama arabyla gitme bi yere dedim. Bana kziiyor simdi de

Disari cikmaya calisiyor. Gondermiyorum. Bu havada her yer buz. Kaza falan yapar bu hirsla. Evin icinde bagiriyor duruyor. Arkadasini ara gelsin dedim. Karakola in konus arkadaslarinla dedim. Ama arabyla gitme bi yere dedim. Bana kziiyor simdi de
Ayy ne iyi olur arkadaşı gelse arabayı kullanırdı tek gönderme eşini casperim

Cok uzuldum cnm Allah im askerimizi polisimizi korusun ... saclarnn teline bisey olmasin

Kuzum bi acile falan mı götürsen sakinleştirici birşeyler yapsınlar
Bebegim var cici. Hava cok soguk. Ben goturemem su an. Karakoldan bir arkadasini aradim. Gelip al kapidan dedim. Asagida biraz sakinlesir en azindan. Konusurlar onla biraz.

Ayy ne iyi olur arkadaşı gelse arabayı kullanırdı tek gönderme eşini casperim
Tek gidemez asla. Yollar cok kotu. Simdi karakoldan bi abiyi aradim. 10 dkya nobetim bitecek alirim ben onu evden dedi. Bekliyorum Asagida sakinlestirirler biraz onu
Cok uzuldum cnm Allah im askerimizi polisimizi korusun ... saclarnn teline bisey olmasin
Amin cayim amin. Dua et bol bol nolur. Hepsi bir ananin kuzusu.

Senin söylediğin, kespırın eşinin kardeşinin durumu, geyşaya da ulaşamamam etkiledi beni çayım
İçimi huzursuzluk kapladı neden bilmiyorum. Dışarısı da lodoslu ve yağmurlu ya onun da etkisi var. Panik oldum

Tek gidemez asla. Yollar cok kotu. Simdi karakoldan bi abiyi aradim. 10 dkya nobetim bitecek alirim ben onu evden dedi. Bekliyorum Asagida sakinlestirirler biraz onu

Amin cayim amin. Dua et bol bol nolur. Hepsi bir ananin kuzusu.
Casperim nolmuş sivillere mi bomba atmışlar sosyal medyada da bişeyler var ama anlayamadım

balonlar geldi mi büşra.
1 ayda git seker.
sık ultrason iyi bi şe değil bebişim.
Abla kargolandılarrr 2 güne gelir inşallah
Cicim bizde de 10 günde bir var ya bende sanki param boşa gidecekmiş gibi oluyorum 10 günün içinde ama benim iş yerinde sürekli izin alıp gitmem sorun oluyor diye ben doktorun verdiği tarihlerde gitmeyi daha iyi buluyorum kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…