- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.921
Olsun güzel olmuş.bak ne gzuel gulduk eğlendik
Amin canım.amin
YaaaaaSimdi ses kaydi atmis abisine. Bir suru sehit var araclarin ici sehit dolu diyor. Rusya havadan saldirdim herkes oldu diyor Agliyor. Ben burdan sag donemem hakkinizi helal edin diyor. Esim cok kotu oldu su an. Durduramiyorum onuDelirmek uzere kizlar. Nasil sakinlestirecegimi sasirdim. Cok kotu oldu cok.
Yarın doğuyor Allah'ın izniyle yarın.kalkar canımya bu kalkmiyo
Allah rahmet eylesin çayım bende çok etkileniyorum böyle şeylerdenAmiin canimm valla bugun 45 yasinda eski is arkadasm bi abimin vefat haberini aldim esiyle bizim isyernde tanisip evlenmsler cocklari ordayken olmus ama benden onceymis esini tamimiyorum da adamcagz kalp krizi gecirmis okadr uzuldum ki eften puftem sebeplerle hic canimizi skmasak keske Allah im korusun saglkli olup istedgmizi yiyebilmek bile bi luks bin sukretmek gerek yaa cok etkilendim ...
Sukur benim esim geldi darisi sana canim polis esi olmak cok cok dha zor
Ayy ne diyosun kespırımSimdi ses kaydi atmis abisine. Bir suru sehit var araclarin ici sehit dolu diyor. Rusya havadan saldirdim herkes oldu diyor Agliyor. Ben burdan sag donemem hakkinizi helal edin diyor. Esim cok kotu oldu su an. Durduramiyorum onuDelirmek uzere kizlar. Nasil sakinlestirecegimi sasirdim. Cok kotu oldu cok.
Gerçekten mi of Allahım off. Ne denir napılır ki.
Yaaaaa
Offf üzüldüm
Ne denir ki böyle bir durumda
Şu gecenin hürmetine Allah polisi askeri korusun
Öptüm diloşumBen kaçtım kuzulaaaammm
Montofon ineğimm.geliomusss
Sonra kk manyağı diyor bana deli.yaptin diolaaaaa
Uyutup.gelirim insallah
Çekirdek citleyince hemn uyuyor
Önüne çekirdek koyam.benn
Opucuklere boguyorumm siziii
Kuzum bi acile falan mı götürsen sakinleştirici birşeyler yapsınlarNolur dua edin. Sakinlestiremiyorum esimi. Kardesinin attigi sesi dinleyip agliyor. Saga sola saldriyor. Bebegim de cok korktu babasini bboyle gorunce. Ellerim titriyor yazamiyorum cok kotu olduk su an
Off Allahım hepsini korusun kolların. Ben de çok üzüldüm. Bol bol dua oku eşine Casper bi lavaboya filan götür. Ayy ne desem ya AllahımNolur dua edin. Sakinlestiremiyorum esimi. Kardesinin attigi sesi dinleyip agliyor. Saga sola saldriyor. Bebegim de cok korktu babasini bboyle gorunce. Ellerim titriyor yazamiyorum cok kotu olduk su an
Kizz huzursuz olmaa sadece sahip oldgmz guzelliklerin kiymetni bilmiyoruz gec olmadan farkedelm ... bende aksam aniden asiri gokgurultulu yagmur basladi baya gerildim istanbulda tek damla dussun yere trafik kilit hos zaten is saati kilit oluyor hep ama ...Allah rahmet eylesin çayım bende çok etkileniyorum böyle şeylerden
Ay çok huzursuz oldu içim, gelmesine de daha 2 saat var. Sen kavuştun darısı başıma
Disari cikmaya calisiyor. Gondermiyorum. Bu havada her yer buz. Kaza falan yapar bu hirsla. Evin icinde bagiriyor duruyor. Arkadasini ara gelsin dedim. Karakola in konus arkadaslarinla dedim. Ama arabyla gitme bi yere dedim. Bana kziiyor simdi deOff Allahım hepsini korusun kolların. Ben de çok üzüldüm. Bol bol dua oku eşine Casper bi lavaboya filan götür. Ayy ne desem ya Allahım
Ayy ne iyi olur arkadaşı gelse arabayı kullanırdı tek gönderme eşini casperimDisari cikmaya calisiyor. Gondermiyorum. Bu havada her yer buz. Kaza falan yapar bu hirsla. Evin icinde bagiriyor duruyor. Arkadasini ara gelsin dedim. Karakola in konus arkadaslarinla dedim. Ama arabyla gitme bi yere dedim. Bana kziiyor simdi de
Cok uzuldum cnm Allah im askerimizi polisimizi korusun ... saclarnn teline bisey olmasinSimdi ses kaydi atmis abisine. Bir suru sehit var araclarin ici sehit dolu diyor. Rusya havadan saldirdim herkes oldu diyor Agliyor. Ben burdan sag donemem hakkinizi helal edin diyor. Esim cok kotu oldu su an. Durduramiyorum onuDelirmek uzere kizlar. Nasil sakinlestirecegimi sasirdim. Cok kotu oldu cok.
Bebegim var cici. Hava cok soguk. Ben goturemem su an. Karakoldan bir arkadasini aradim. Gelip al kapidan dedim. Asagida biraz sakinlesir en azindan. Konusurlar onla biraz.Kuzum bi acile falan mı götürsen sakinleştirici birşeyler yapsınlar
Tek gidemez asla. Yollar cok kotu. Simdi karakoldan bi abiyi aradim. 10 dkya nobetim bitecek alirim ben onu evden dedi. BekliyorumAyy ne iyi olur arkadaşı gelse arabayı kullanırdı tek gönderme eşini casperim
Amin cayim amin. Dua et bol bol nolur. Hepsi bir ananin kuzusu.Cok uzuldum cnm Allah im askerimizi polisimizi korusun ... saclarnn teline bisey olmasin
Senin söylediğin, kespırın eşinin kardeşinin durumu, geyşaya da ulaşamamam etkiledi beni çayımKizz huzursuz olmaa sadece sahip oldgmz guzelliklerin kiymetni bilmiyoruz gec olmadan farkedelm ... bende aksam aniden asiri gokgurultulu yagmur basladi baya gerildim istanbulda tek damla dussun yere trafik kilit hos zaten is saati kilit oluyor hep ama ...
Ben ilk evlendigmz zamanlar esim 11 11 bucuk gbi geliyordu agladigim cok olurdu gelsin diye can daralmasindan ... keske hep birlikte zaman gecirwbilsek sevdklerimizle ... amann gerci kocalarla da 7 24 birlikte olsak birbrmze duseriz dmibu halde bile zaptolmuyoruz
Casperim nolmuş sivillere mi bomba atmışlar sosyal medyada da bişeyler var ama anlayamadımTek gidemez asla. Yollar cok kotu. Simdi karakoldan bi abiyi aradim. 10 dkya nobetim bitecek alirim ben onu evden dedi. BekliyorumAsagida sakinlestirirler biraz onu
Amin cayim amin. Dua et bol bol nolur. Hepsi bir ananin kuzusu.
Abla kargolandılarrrbalonlar geldi mi büşra.
1 ayda git seker.
sık ultrason iyi bi şe değil bebişim.
Cicim bizde de 10 günde bir var ya bende sanki param boşa gidecekmiş gibi oluyorum 10 günün içindeNiye hep ayda 1 olsun ki. Ben 18 oldum hep 2 haftada 1 gittim. İlk defa bu sefer ayda bir gidecektim yine dayanamadım
21.haftaki kontrolümden sonra cidden ayda bir gidicem. Kararlıyım.
Bide 15 gün kontrol süresi var ya. Neden yararlanmayayım beni kontrol etsinler diyorum ne var şindi bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?