Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kuzum ben ordakileri yiyemiyorm
Yüzde yüz dana etiyle yapan bir yer var harikaaaaa tadı orda yedik geldik :)
Ohh çok iyi olmuş sultanım
Afiyet olsun löp löp et olsun can olsun pirensesime

merak ettim o nasil bise diye
babasi kimmmkimden yaptın bu bebeyi nezman yaptın hangi ara yaptın da 21 haftalık gebe oldun .
Anangil biliyor mu babası biliyor mu
İlerde öğrenirsin
Yaaa cok guldummm

HayatSevinceGuzel bende cay demledim suan
kendi kendime uredim
D Dilos06 un topiğe attığı, tozları süper öldüren sprey aypare ackerman de kafa yaptı kaldırmazsa hepimiz sırayla kafayı bulabiliriz

Amiin canimm valla bugun 45 yasinda eski is arkadasm bi abimin vefat haberini aldim esiyle bizim isyernde tanisip evlenmsler cocklari ordayken olmus ama benden onceymis esini tamimiyorum da adamcagz kalp krizi gecirmis okadr uzuldum ki eften puftem sebeplerle hic canimizi skmasak keske Allah im korusun saglkli olup istedgmizi yiyebilmek bile bi luks bin sukretmek gerek yaa cok etkilendim ...

Sukur benim esim geldi darisi sana canim polis esi olmak cok cok dha zor

Esimin kardesi kuzum. Simdilikk iyii bir sıkıntı yokk. Sukurler olsun her gun sesini duyuyoruz. Bitse de donse artik
Çok şükür kespırım iyiyse
Bir an önce kavuşun inşallah
Allahım askere polise zeval vermesin kuzum

Çok şükür kespırım iyiyse
Bir an önce kavuşun inşallah
Allahım askere polise zeval vermesin kuzum
Simdi ses kaydi atmis abisine. Bir suru sehit var araclarin ici sehit dolu diyor. Rusya havadan saldirdim herkes oldu diyor Agliyor. Ben burdan sag donemem hakkinizi helal edin diyor. Esim cok kotu oldu su an. Durduramiyorum onu Delirmek uzere kizlar. Nasil sakinlestirecegimi sasirdim. Cok kotu oldu cok.

Gerçekten mi of Allahım off. Ne denir napılır ki.

Seninde kandilin mubarek olsun cicisim Kandilde kusluk olmaz opun barisin
Miniklerini ve seni tebrik ediyorum basarilarinizin devamini diliyorum
Cici bebege benim yerime de bak ekrandan el salla
Gelsin öbücem oni
Çok özledim şuan Geyşamı
Maç görevindeydi, ortalık karışmış zaten aklım onda. Huzursuz oldu içim dışarıda da aşırı bir lodos...
Cici bebem de ellerinden öper teyzesi

kafa yapti nasil bilmiym
sende hamile kalirsin yakindaa
allah isteyen herkese nasip etsim evlenince olsun benimde saka maka o islerde degilim olesine ekledim :)
Olsun güzel olmuş.bak ne gzuel gulduk eğlendik
Amin canım.amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…