- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.901
Hayirli kandiller temizlik kralicemHayırlı kandiller, Allah dualarınızı hayırlısı ile kabul etsin.
Selam bırakıp kaçayım
bingo toz spreyi :)Gerçekten çok yardımcı oldu diloşum inanır mısın hemen tanıdım
Sen de kendini ödüllendir ciciimAfiyet olsun miniğimBende kahve özeniyorum gidip kendime kahve yapacağım birazdan
Ohh çok iyi olmuş sultanımYok kuzum ben ordakileri yiyemiyorm
Yüzde yüz dana etiyle yapan bir yer var harikaaaaa tadı orda yedik geldik :)
1bingo toz spreyi :)
merak ettim o nasil bise diye
Bende istiyorum
babasi kimmm kimden yaptın bu bebeyi nezman yaptın hangi ara yaptın da 21 haftalık gebe oldun .
Anangil biliyor mu babası biliyor mu
İlerde öğrenirsin
D Dilos06 un topiğe attığı, tozları süper öldüren spreykendi kendime uredim
Neden gidiyorsun negomGitmem lazım, keyifli zaman da gelmişim ama
Amin amin cicimmmOhh çok iyi olmuş sultanım
Afiyet olsun löp löp et olsun can olsun pirensesime
Amiin canimm valla bugun 45 yasinda eski is arkadasm bi abimin vefat haberini aldim esiyle bizim isyernde tanisip evlenmsler cocklari ordayken olmus ama benden onceymis esini tamimiyorum da adamcagz kalp krizi gecirmis okadr uzuldum ki eften puftem sebeplerle hic canimizi skmasak keske Allah im korusun saglkli olup istedgmizi yiyebilmek bile bi luks bin sukretmek gerek yaa cok etkilendim ...Yedim çayım, ıspanak yidim, portakal yidim, müsli yedim, kandil simiti yedim, bisürü biber yedim daha da yicem bisürü
İnşaallah biran önce sağ salim gelir yuvasına kocalarımız
Benimki de maç görevinde. Maçta ortalık karışmış. Aklım onda
Çok şükür kespırım iyiyseEsimin kardesi kuzum. Simdilikk iyii bir sıkıntı yokk. Sukurler olsun her gun sesini duyuyoruz. Bitse de donse artik
Bebek doğunca kalkıyormuşya bu kalkmiyo
Çok spor yapıyor ya mantar gibi sporla üredi çayımBolunerek mi cogaliyo n
Simdi ses kaydi atmis abisine. Bir suru sehit var araclarin ici sehit dolu diyor. Rusya havadan saldirdim herkes oldu diyor Agliyor. Ben burdan sag donemem hakkinizi helal edin diyor. Esim cok kotu oldu su an. Durduramiyorum onuÇok şükür kespırım iyiyse
Bir an önce kavuşun inşallah
Allahım askere polise zeval vermesin kuzum
kafa yapti nasil bilmiym1nerden bildin ?
2.gebelik takvimine bastım
D Dilos06 un topiğe attığı, tozları süper öldüren spreyaypare ackerman de kafa yaptı kaldırmazsa hepimiz sırayla kafayı bulabiliriz
Gerçekten mi of Allahım off. Ne denir napılır ki.Simdi ses kaydi atmis abisine. Bir suru sehit var araclarin ici sehit dolu diyor. Rusya havadan saldirdim herkes oldu diyor Agliyor. Ben burdan sag donemem hakkinizi helal edin diyor. Esim cok kotu oldu su an. Durduramiyorum onuDelirmek uzere kizlar. Nasil sakinlestirecegimi sasirdim. Cok kotu oldu cok.
Gelsin öbücem oniSeninde kandilin mubarek olsun cicisimKandilde kusluk olmaz opun barisin
Miniklerini ve seni tebrik ediyorum basarilarinizin devamini diliyorum
Cici bebege benim yerime de bak ekrandan el salla
Olsun güzel olmuş.bak ne gzuel gulduk eğlendikkafa yapti nasil bilmiym
sende hamile kalirsin yakindaa
allah isteyen herkese nasip etsim evlenince olsun benimde saka maka o islerde degilim olesine ekledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?