Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaktın bizi cici bebe

Bebegim var cici. Hava cok soguk. Ben goturemem su an. Karakoldan bir arkadasini aradim. Gelip al kapidan dedim. Asagida biraz sakinlesir en azindan. Konusurlar onla biraz.
Evet çok iyi yapmışsın bitanem, arkadaşı sakinleştirir onu şimdi
Hiç belli olmaz kuzum Allah ol dedikten sonra gayet sağlıkla geri döner. Ki ben eminim sağ salim döneceğine
Rabbim emanet hepsi... Tüm asker ve polisler Allahıma emanet

İzinle gidiyorsan öyle gitmen daha doğru tabiki büşom , benim vaktim var diye ben zırt pırt gidiyorum senin durumun başka
Sabret kuzum illa çok panik hissedersen de dediğim gibi iş çıkışı acile gidersin

Kız adamı ne hale getirdin sen amerikan dizilerindeki jönlere dönmüş abooo
O da insan yazzıık acıdım la adama naptıysan artık

Bizimki donse de bir suru kuzu gitti be yavrum. Kac tane eve ates dustu. Cocuk diyor araclar dolu sehitle. Daha neler var da burda yazamiyorum iste. bizde bilmezdik oralari kaynim gidene kadar. Insan gozunu boyle aciyor iste. Bakalim neler olacak
Daha ne kadar yem edecekler kuzularimizi. Tepelerinden atesler yagiyor. Patir patir gidiyor cocuklar. Allahim su gunun hurmetine hepsini korusun insallah

Havalarda cok etkiliyor insani cnm Allah in izniyle gelir insallah ne zaman gelecek gece mi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…