- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.341
Evet kuzum çok net değil ama akşama eşim geldiğimde bunu konuşalım dedi annemde başlayin kızım ne bekliyorsunuz dedi hadi artık dedi bebecik gelsin dediDiloşummmmmm gerçekten mii
bak ne yap biliyor musun aşkım
bir şişe suyun içine dualar oku meryem suresi, nas felak, ayetel kürsi inşirah
sonra o suyu eksiltmeden her gün üstüne ekleyerek iç
bak bunu dene mutlaka madem başlıyorsunuz mart ayında
benimde bütün dualarımda olacaksın kuzumm
Evetpatilim yine iyiymiş kayseride görümcem 10.000 e yaptırdı şok olmuştum ben fiyatı duyunca
Ay canım Diloşum mart ayı bahar ayı size de bahar gibi gelsin bebeğiniz inşallahEvet kuzum çok net değil ama akşama eşim geldiğimde bunu konuşalım dedi annemde başlayin kızım ne bekliyorsunuz dedi hadi artık dedi bebecik gelsin dedi
Kuzum dediğini yaptım ben 40 gün yaptım olmadı
Ama yine yaparım canım benim ❤teşekkür ederim güzelim
Vayyyyyyy ocagimiza incir ağacı dikmeye yemin etmisler bunlaaaaaa vayyy nerelere gidem bennnYavrum keyfi sezeryan'a 7500 istiyorlaryani mesela normal doğum diye gittim, ama normal olmayıp zorunlu olmak zorunda kalırsam işte cocuk gelmedi ters döndü tövbe öyle şeyler de 6000 tl diyor, ama yokkk direkt ben sezeryan istiyorum diyorsan 7500 alıyor senden
İnslalah guzeller guzelimmm aminn aminnnnAy canım Diloşum mart ayı bahar ayı size de bahar gibi gelsin bebeğiniz inşallah
Neden değişik değişik fantaziler yapıyorsun diloşumm normal ameliyathane de doğur işteVayyyyyyy ocagimiza incir ağacı dikmeye yemin etmisler bunlaaaaaa vayyy nerelere gidem bennn
Kız bende suda doğurmak istiyorumm
ay sanki ne yapıyorlarda o kadar para alıyorlar demi yaEvetAcıbadem mesela 15 milyar altın doğuruyorsun
Fiyatlar suanlık bunlar, dediğim gibi Yılbaşından önce aldığım fiyatlar bunlar.. yani düz 6000e kapatırım diye düşünüyorum.
Bir de Şişli ye gidiyorum şimdilik, benim doktor Kadıköy'e geçiyor; önümüzde ki ay itibari ile bende Kadıköy'e geçeceğim. benim işime gelecek, şişli bana uzak kalıyordu
Aynen kuzum, sezeryan olması gerekiyor ise öyle olacak zaten yapacak bir şey yok..ay sanki ne yapıyorlarda o kadar para alıyorlar demi ya
sezaryen onların çoğunun işine geliyor bende korkuyorum normal doğurabilecekken çatalın dar bilmem ne çocuğun kafası büyük deyipte zorla sezaryene almak isterler mi diye, ama benim doktorum devletten geçmiş özele normale daha sıcak bakan biri o yüzden biraz içim rahat, birde normalle sezaryen arasında uçurum bi fiyat farkı olsa dahada korkardım ama ikisi aynı fiyat oluncada biraz rahatlıyorum hastanenin bi çıkarı olmaz yani ha normal ha sezaryen
Napiyim giii suda oynaya oynaya dogurayim diyorum bir kaç video izlemiştim bebecik pıt diye çıkıyor sudanNeden değişik değişik fantaziler yapıyorsun diloşumm normal ameliyathane de doğur iştesu da doğurupta ne yapacan
kız çok haklı doktorun deliAynen kuzum, sezeryan olması gerekiyor ise öyle olacak zaten yapacak bir şey yok..
Benim doktor da normal diyenlerden. Hiç boşuna çırpınma zorda kalmadığımız sürece normal olacak diyor, aslına bana kalsa bende keyfi sezeryan olmak isterimepidural yapsınlar beni ama doktor ıı ııhhh yok diyorr
Bana resmen , isterken iyi; doğururken epidural mi diyor
kız suda doğumda da ıkındırıyorlar bi farkı yok kiNapiyim giii suda oynaya oynaya dogurayim diyorum bir kaç video izlemiştim bebecik pıt diye çıkıyor sudan
Yüzmeyi ilk o anda öğrensin
Ameliyat masasına cikicam o çatala acacam şeyimi herkez ordan haydi geliyor ıkınnn ıkınnn. Ahaaaa geldi geldi geliyor dur olmadı hadi bir daha ıkıngelemem ben öyle şeye
Çık diyorsun yani o çatalaaa ben normal istiomm banane anamm bir de demesinler sezeryan karnımı desecekler vooooookız suda doğumda da ıkındırıyorlar bi farkı yok ki
çocuklar ana karnında su içinde olduğu için nefes alma refleksi çıktığı anda olmuyor ve suyun içinde durabiliyormuş bende izledim çok ama onlar daha pahalıdır diloşum boşver sen anam babam usulü doğur ya
ay bende deşilmek istemiyorum Diloşum bakalım sonumuz ne olacakÇık diyorsun yani o çatalaaa ben normal istiomm banane anamm bir de demesinler sezeryan karnımı desecekler voooooo
Engin bilgilerin için teşekür ederim Büşram
Bir avazda dogurunnnn yavrularrr siz doğurun benn geliomm arkanızaay bende deşilmek istemiyorum Diloşum bakalım sonumuz ne olacak
küveti bi çamaşır suyu ile yıkar . sıcak suyu doldurur içine . son ana kadar hastaneye gitmeyiverir .kız suda doğumda da ıkındırıyorlar bi farkı yok ki
çocuklar ana karnında su içinde olduğu için nefes alma refleksi çıktığı anda olmuyor ve suyun içinde durabiliyormuş bende izledim çok ama onlar daha pahalıdır diloşum boşver sen anam babam usulü doğur ya
epidurali çok kötü olursam düşünüyorum ablaküveti bi çamaşır suyu ile yıkar . sıcak suyu doldurur içine . son ana kadar hastaneye gitmeyiverir .
doğumun her türlüsü kolay değil . pırt diye doğuranları da duydum . ama malesef benim öyle olmadı. saatlerce sancı sancı. çatal mı kaşık mı ona çık . cennet anaların ayaklarının altında lafı çok gerçek.
öldüm demeden çıkmıyor sıpa.
şimdi epidrual falan var da . öldüm demiyormuşsun .
Olur Allah ın izniyle.epidurali çok kötü olursam düşünüyorum abla
sonrasında çok baş ağrısı yapıyormuş sanırım ama
yinede o gün neler yaşanacak bilemiyorum tabi..
çok doğum hikayesi okudum herkes aynı şeyi diyor gerçektenOlur Allah ın izniyle.
hiç bilmiyorum ki .
suni sancı da verildi bana.
ilk doğumda 7-8 saat verdiler .
ikinci doğumda 1 buçuk saat kadar
üçüncüde 3-4 saat verildi.
suni sancı daha zor . kendi sancın ile doğum daha iyi . ikinci doğumda son ana kadar kendi sancım ile oldu. ama doğumhaneye girince 1 saatten fazla suni sancı verildi yine. kendi sancına kurban ol . o derece bi şey .
oda doğru tabi Rabbim unutturuyor en güzeli oama gelip geçici hep ağırılar sancılar .
hemen unutulan bi şey .
yoksa kimse 2. yi 3. yü yapmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?